as po paskutinio taurego perzegnojau dujas, nors veike viskas idealiai, duju iranga buvo nauja, garantine, viena is geresniu, ne kokia lenkiska ar pan... Paprasciausiai supratau kad man nereikalinga ji.. Mieste sukiotis fekalijų rinkinys tos dujos, kol ziema persijungia i dujas, speji puse miesto apvaziuot, duju kaina nebesveika..., papildomas galvos skausmas... Jei noreciau traukos, imciau benza ir pilciau belarusiska benza po 3.40, jei reikia ekonomijos ir vistiek neblogos traukos imu dyzeli.. Dabar salerka apie 3lt kainuoja garaze, o dujos 2.4 Kazkokia bezabrazija..
Persijungimo temperatura galima pareguliuoti, o siaip 5-10min ir pasildzius galima jau dujomis riedeti ![mirkt ;)](http://www.audiklubas.com/forumas/Smileys/3rdpty/smile2.gif)
galima pareguliuoti, bet nerekomenduotina. Specai pasake konkreciai, pvz BRC duju gamintojai rekomenduoja temperatura 70 laispniu, ir tik tada dujas perjungt.. Dujininkai jau nori nenori apeina ta rekomendacija, padaro 40laipsniu, zemiau daryt nelabai gali, nes pasitaiko trukciojimu,uzgesinejimu.. na man irgi budavo taip, kad jei uzvedu, ledukas apejas aplink visa masina, kol is po leto neskubedamas nuvalau ledukus nuo langu, tai ir persijungia.. Bet vistiek ant to benzo iseidavo per menesi dideli pinigai.. nu cia kiekvienam aisku individualiai.. man netiko toks variantas benzas+dujos.. Nori prie sankryzos spustelt gerai, vel tos dujos nezinosi buna kad persimeta ant benzo jei dugna nuspaudi, ar slegio neuztenka, ar kolektorius ar koks ten daiktas per mazas... zodziu irgi bezabrazija, jei prasuku i diena daugiau nei 100km tik dyzelis.. Bet ir siaip dyzelis gerai, kol remontuot nereik. O duju po 1.30 tai tu tik pasakyk kur, iskart surasiu kas nupirks.. turiu viena pazystama dirba degalinej, tai sake vasara imanoma padaryt.. tik nezinau del ko skiriasi, o salerkos visada buna..