tai ko parduodi jau?
bėdų maišas... šios klasės bnw iki facelift
O cia Klaipedoj taip jura klimata susildo kad net vidurziemy zaliuoja lapai?
Bet jei masina labai gera, tvarkinga ir t.t. kam ja pardavinet ? ar baisu, kad nukris kaina ? na man tik seip idomu, cia aisku kiekvieno asmeninis reikalas, ka jis daro su savo automobiliais
Citata iš: DM 2010 Vasario 14, 02:03:08 Bet jei masina labai gera, tvarkinga ir t.t. kam ja pardavinet ? ar baisu, kad nukris kaina ? na man tik seip idomu, cia aisku kiekvieno asmeninis reikalas, ka jis daro su savo automobiliais o kam ja laikyt? kad ir kiek ji gera yra,visada bus geresniu manobulka irgi buvo laaaaaaabai tvarkinga.. tai ka, as db vazineciau subulka, nebuciau turejes nei c4 q, nei S4, nei a4 t.t o jei eina uzdirbt, tai kodel jos nepardavinet..
Citata iš: Brutas 2010 Vasario 14, 09:59:43 Citata iš: DM 2010 Vasario 14, 02:03:08 Bet jei masina labai gera, tvarkinga ir t.t. kam ja pardavinet ? ar baisu, kad nukris kaina ? na man tik seip idomu, cia aisku kiekvieno asmeninis reikalas, ka jis daro su savo automobiliais o kam ja laikyt? kad ir kiek ji gera yra,visada bus geresniu manobulka irgi buvo laaaaaaabai tvarkinga.. tai ka, as db vazineciau subulka, nebuciau turejes nei c4 q, nei S4, nei a4 t.t o jei eina uzdirbt, tai kodel jos nepardavinet..pirk a8,gausi pliusa gera pardaves,o dar geriau Ve8:)))))))