Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Andrius001 garažas... Phaeton V10 TDI...  (Skaityta 108546 kartus)

under

• Svečias
reiktų nuvaryt kokią dieną pasižiūrėti jį...  :V

o tu eSa nori keisti i ji?
aš ant dūros parašiau... šiaip man apsimokėtų parduot eSą ir už grynus imti tą MB...  :V

na siaip jo, kaina nera kosmine uzsiprases. kolkas lyg ir nieks rimtai nesidomejo dar juo, taip kad turi dar sansu  :D

Neprisijungęs Andrius001

• Įrašai: 2287
    • Žiūrėti profilį
reiktų nuvaryt kokią dieną pasižiūrėti jį...  :V

o tu eSa nori keisti i ji?
aš ant dūros parašiau... šiaip man apsimokėtų parduot eSą ir už grynus imti tą MB...  :V

na siaip jo, kaina nera kosmine uzsiprases. kolkas lyg ir nieks rimtai nesidomejo dar juo, taip kad turi dar sansu  :D

nes mėlynas...  :/

under

• Svečias
naturoj visai gerai atrodo  :), salonas taip pat melynas, zodziu visas melynas  :D

Neprisijungęs Andrius001

• Įrašai: 2287
    • Žiūrėti profilį
naturoj visai gerai atrodo  :), salonas taip pat melynas, zodziu visas melynas  :D
hm... reik matyt...  :D

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
andrius keicia masinas tikraja ta zodzio prasme :D
nu man naujas s klase geresne, o siaip imciau e65, jei zadi uz savo 8 eu gauti :)

Neprisijungęs mikasmeskius

• Įrašai: 2155
    • Žiūrėti profilį
o ko taip pigiai esa parduodi?  :O tik 26000? tai jei nepaslaptis uz kiek tu ji paemei? ar kazkas jam nutiko?
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Sausio 21, 21:14:34 sukūrė mikasmeskius »

Neprisijungęs vienzo3b

• Įrašai: 1750
    • Žiūrėti profilį
kai galima tokią eskę keist į tokį gaidį  ff

Neprisijungęs Vitalikaz

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 393
    • Žiūrėti profilį
kai galima tokią eskę keist į tokį gaidį  ff

shventi zodziai !  :D

under

• Svečias
a8/s8 pilka mase gatvej.. bulka ir tiek.. w140 gatvej traukiantis aki auto

Neprisijungęs Matas

• Įrašai: 2124
    • Žiūrėti profilį

drunkenmaster

• Svečias
Būtent, kaip kam, man tai W140 turbūt baisiausias mersas ever made (!?) Jau geriau tada bumerį ar kokį lexus'ą gs jamt :V Be to, dabar tokių mersų tiek priviso, kad jie irgi pasidarė ta pati pilka masė (+) S8 tikrai ne tiek daug dabar keliuose liko, kiek W140
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Sausio 22, 00:06:09 sukūrė roberttinas »

under

• Svečias
Būtent, kaip kam, man tai W140 turbūt baisiausias mersas ever made (!?) Jau geriau tada bumerį ar kokį lexus'ą gs jamt :V Be to, dabar tokių mersų tiek priviso, kad jie irgi pasidarė ta pati pilka masė (+) S8 tikrai ne tiek daug dabar keliuose liko, kiek W140

a8 ar s8 same shit.. neatskiri kokia kuri yra, tiesiog isputa bulka..

Kiekt as tiek? Diena is dienos maluos po miesta, uzmatytus w140 per sav ant pirstu galiu suskaiciuot.. o tu bulku pilnas velnias... ir niekuom ji neaiskirtine

drunkenmaster

• Svečias

Kiekt as tiek? Diena is dienos maluos po miesta, uzmatytus w140 per sav ant pirstu galiu suskaiciuot.. o tu bulku pilnas velnias... ir niekuom ji neaiskirtine
Aš po Vilnių ne kasdien maluosi, bet W140 tikrai žymiai daugiau galima sutikti nei S8 Tu gal ir neatskiri kuri yra S, o kuri tik paprasta A8, bet pvz., aš tai pamatęs iškart atskirčiau ;) Man labiausiai šitam merse nelimpa ratai, žiūrint iš šono jie ryškiai per maži, neproporcingi masyviam kėbului :V Svarbiausia, kad ir uždėjus RXX ratus vaizdas nesikeičia

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16828
    • Žiūrėti profilį
Nu man tas w140 irgi jau pasenes ir nuobodus reikalas, V8 tikrai geriau atrodo :) Vien paziurejus i to merso panele vemt vercia  :f
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

drunkenmaster

• Svečias
Nežinau, kaip Klaipėdoj, bet Vilniuj tai tų W140 gyvas velnias (+)

Neprisijungęs LinaS1

• Įrašai: 358
    • Žiūrėti profilį
Vilniuje W140 nemazai, bet is esmes cia skonio reikalas, man panele MB tame kaip Volgoj, o jei ir keisciau tai tada imk MB 6.0L V12... Tas 4.2 nelimpa visai...

under

• Svečias

Aš po Vilnių ne kasdien maluosi, bet W140 tikrai žymiai daugiau galima sutikti nei S8 Tu gal ir neatskiri kuri yra S, o kuri tik paprasta A8, bet pvz., aš tai pamatęs iškart atskirčiau ;) Man labiausiai šitam merse nelimpa ratai, žiūrint iš šono jie ryškiai per maži, neproporcingi masyviam kėbului :V Svarbiausia, kad ir uždėjus RXX ratus vaizdas nesikeičia

nusimyzt man ant tos S raides, kiekvienas runkelis ji gali uzsiklijuot is turgaus nusipirkes..
ratai ratai.. normalus tie ratai r18..

Neprisijungęs Matas_

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
Nestumkit ant merso. Cia rimtas daigtas :)

Neprisijungęs LinaS1

• Įrašai: 358
    • Žiūrėti profilį
Bet ne kiekvienas turi S8 be raides is turgaus :)
Siaip abi masinos turi ir + ir - .
Tik S8 pliusas Q ir daugiau KW po kapotu :)

under

• Svečias

jokio stebuklo tas q nesuteikia, tik ji dar letesne, tai gal sakau lyginam tada amg'ini w140?...

Beja ne kiekvienas w140 amg turi, oj nekiekvienas...
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Sausio 22, 01:00:08 sukūrė under »

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
neveltui pries 10-15 metu rusijoj mafijozai vazinedavo mb w140, o ne S8, audi gal modernesne ir t.t. bet mersas turi dvasia, varda,  jai nereikia quattro, kad butu "lygis"

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį

jokio stebuklo tas q nesuteikia, tik ji dar letesne, tai gal sakau lyginam tada amg'ini w140?...

Tai jei imt amg tada audi imt mtm :-]
Audi V8 206kw, '91

under

• Svečias

Galima ir su Brabus'iniu 442kw/772 Nm 100km/h per 4,5 sekundes

Aubi nera joks stebuklas, kaip jus galvojat..

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
neveltui pries 10-15 metu rusijoj mafijozai vazinedavo mb w140, o ne S8, audi gal modernesne ir t.t. bet mersas turi dvasia, varda,  jai nereikia quattro, kad butu "lygis"
Ne vien rusijoj :D :D :D

Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį

Galima ir su Brabus'iniu 442kw/772 Nm 100km/h per 4,5 sekundes

Aubi nera joks stebuklas, kaip jus galvojat..
O koks ten mersas stebulkas? Variklis 2kart didesnis :D Ir tavo mersas joks ne stebuklas, rwd suryja galios irgi daug :)
Audi V8 206kw, '91