Citata iš: Straikeris 2009 Rugsėjo 27, 21:09:43 Zadi ka nors modifikuoti jai? dar nežinau... ką čia jau bepamodifikuosi... nebent ratus R19 ir langus juodai... (v)bet ratams ET reikia 28
Zadi ka nors modifikuoti jai?
Citata iš: Andrius001 2009 Rugsėjo 28, 08:46:38 Citata iš: Straikeris 2009 Rugsėjo 27, 21:09:43 Zadi ka nors modifikuoti jai? dar nežinau... ką čia jau bepamodifikuosi... nebent ratus R19 ir langus juodai... (v)bet ratams ET reikia 28 langai ir ratai - ne modifikavimas, o tik pagražinimas modifikavimas būt šito sąrašiuko įgyvendinimas http://www.2bennett.com/body_allroad.htmlP.S. labiausiai man patiko ši dalis: 2B GTR Transmission can handle 500 hp and is used in our Tiptronic racecars. Comes with 2B modified torque converter. Now you can stage 3 your engine or tow your boat. Price $6800. exch.
Aš tai pūsčiau man atrodo tas plasmases kėbu;p spalva O dėl ratų tai nėra bėdų, su et30 irgi pilnai gali dėti, o ir tokių ratų didesnis pasirinkimas
Aišku normaliai
Aš tai vis pažiūriu ir niekaip negaliu suprasti kur čia tas grožis..Kad jo neterlioti... Kiekvienam žinoma savo...
Citata iš: patrakusi 2009 Rugsėjo 29, 13:14:43 Aš tai vis pažiūriu ir niekaip negaliu suprasti kur čia tas grožis..Kad jo neterlioti... Kiekvienam žinoma savo...
Citata iš: Andrius001 2009 Rugsėjo 29, 13:29:19 Citata iš: patrakusi 2009 Rugsėjo 29, 13:14:43 Aš tai vis pažiūriu ir niekaip negaliu suprasti kur čia tas grožis..Kad jo neterlioti... Kiekvienam žinoma savo... JUokiesi tai gerai, galvojau užvartysi ir pasiųsi... Tu nepyk, bet man taip atrodo..
http://auto.plius.lt/skelbimas/lengvieji-automobiliai/audi-allroad/id-530968jau nusibodo?
Allroadas gera masina kol negenda o kai sugenda reik rast kas ja tvarko seip kaina tai tikrai per didele uzlauzei o skambuciu ir allroaui tikrai pirkimui nebuvo traukos allroadas tikrai turi bet ir ima tiek pat kiek tavo s8 beja i ka atkreip demesi tavo s8 be greiciu dezes :[ ir duju purkstuku ? a zvakes buvai keites ?
Iš kur tiek klaidų?
uzmatytas pries valanda tavo esas andriau siauliuose