Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Andrius001 garažas... Phaeton V10 TDI...  (Skaityta 103468 kartus)

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
http://www.avtomarket.ru/catalog/Audi/A8/?id=40719&class=1
Pagal situos duomenys , mieste 15,7 mieste.
Kaip suprantu imanoma i 15 ltr tilpti ramiai vazinejant ?  :V   8:8
Ir kokie skirtumai tarp 4.2 335hp ir 350hp ? Kas skyria 15hp tarp varykliu ?
jau vien suspaudimo laipsnis 12.5:1 kura taupo :)

Neprisijungęs Aivaras77

• Įrašai: 235
    • Žiūrėti profilį
Super grazuole  ;) Tik tas tavo galejimas ja ismaitinti 20ltr/100km skamba labai pagyruniskai (tuo labiau duju) :)

Neprisijungęs Tserber

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 2348
    • Žiūrėti profilį
neskamba, tiesiog vienas bande patraukt per danty ir gavo atsakyma kokio buvo vertas :)

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
Pirkti tokios kubatūros auto ir važinėt vos spaudžiant akseleratorių yra juokinga. Nesakau, kad laužyti reikia, bet važiuoti normaliai, o ne kaip bites vežti  :D

Neprisijungęs Andrius001

• Įrašai: 2287
    • Žiūrėti profilį
Super grazuole  ;) Tik tas tavo galejimas ja ismaitinti 20ltr/100km skamba labai pagyruniskai (tuo labiau duju) :)

Aivi prieš tai sidabrinė turėjau be duju tai 18 litrų bėnzo tikrai pasiimdavo  :) na ir Touaregą turėjau tas irgi begemotas geras 25 dujų po miestą minimum...  :)

Neprisijungęs Andrius001

• Žiūrėti profilį
Pirkti tokios kubatūros auto ir važinėt vos spaudžiant akseleratorių yra juokinga. Nesakau, kad laužyti reikia, bet važiuoti normaliai, o ne kaip bites vežti  :D
nu nori FSI su 350 HP ir į 15 litrų įtilpti  :D :-]

kazinak

• Svečias
Re:
« Atsakymas #1281: 2011 Gegužės 09, 20:07:26 »
Pora litru :D nejuokauk , kiek esu keites ratu nei nuo vienu benzino nepradejo daugiau imti, arba skirtumas buvo toks mazas kad nepastebejau
na as su BMW 7 važinėjau su R17 po to su R19 tai skirtumas pasijautė iškarto...
Žodžiu jai jums užteks su 4,2 FSI su A8 įtilpti į 15 litrų tai džiugu už jus bet jums niekas nepatikės  :-] :-]

jo jo,man irgi nusisikus maziau ima , :-]

Neprisijungęs Andrius001

• Žiūrėti profilį
Re:
« Atsakymas #1282: 2011 Gegužės 09, 20:17:04 »
Pora litru :D nejuokauk , kiek esu keites ratu nei nuo vienu benzino nepradejo daugiau imti, arba skirtumas buvo toks mazas kad nepastebejau
na as su BMW 7 važinėjau su R17 po to su R19 tai skirtumas pasijautė iškarto...
Žodžiu jai jums užteks su 4,2 FSI su A8 įtilpti į 15 litrų tai džiugu už jus bet jums niekas nepatikės  :-] :-]

jo jo,man irgi nusisikus maziau ima , :-]

(y)  :-] :D

Neprisijungęs Nec

• Įrašai: 1939
    • Žiūrėti profilį
Manau su tokia Audi ne lakstyti , o maloniam vairavimui  (be) Nevirsijant KET  (be) Aisku kartais galima ir palenktiniauti...
Ir as aplamai paklausiau ar realiai galima tilpti i 15 ltr kaip internete parasyta ir kuom varykliai skyriasi , o cia tik juokiasi...  (!?)

Neprisijungęs Andrius001

• Žiūrėti profilį
Manau su tokia Audi ne lakstyti , o maloniam vairavimui  (be) Nevirsijant KET  (be) Aisku kartais galima ir palenktiniauti...
Ir as aplamai paklausiau ar realiai galima tilpti i 15 ltr kaip internete parasyta ir kuom varykliai skyriasi , o cia tik juokiasi...  (!?)
niekas nesijuokia, bet jai pirksi FSI poros ar trieju litru skirtumo neskaiciuosi  ;)

Neprisijungęs Andrius001

• Žiūrėti profilį
na va, audi iškeliavo į baltarusiją  (h)  :V

Neprisijungęs ignaras

• Įrašai: 1536
    • Žiūrėti profilį
phaeton'o fotkiu laukiam  :)

Neprisijungęs Andrius001

• Žiūrėti profilį
phaeton'o fotkiu laukiam  :)

jis juk ne audi  :D

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
teisinga mobili nukovei (h) duok foto

Neprisijungęs Andrius001

• Žiūrėti profilį
teisinga mobili nukovei (h) duok foto

padarysiu ir įkelsiu :)
jo teisingas kažkaip po aštunkės phaetone tikrai maloniau... o ėmiau tokį nes važinėjęs esu su draugo 5,0 dizeliu ir šiaip labai daug visko apie juos skačiau... ir dar kaip tokiam 2,5t tankui stebina kuro sanaudos  ;)

Neprisijungęs Andrius001

• Žiūrėti profilį
Nedėk, o tai visą temą nutrins, kaip ir man :-]
o aš žiūriu ko tavo garažiuko nebėra  :D

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
bet gi V10 kosminis motoras. jei kas pabirs, remontai 5 zenkliai :V ar ne geriau imti 3.0?

Neprisijungęs Andrius001

• Žiūrėti profilį
bet gi V10 kosminis motoras. jei kas pabirs, remontai 5 zenkliai :V ar ne geriau imti 3.0?

jie ten tik kaikurie buvo brokuoti, patys pirmieji kur pradėjo eiti, po to atšaukė juos ir koncernas VW keitė turbas našarom tiems brokuotiems...  :)
o toliau motoro resursas didelis, viskas ant dantračių, nėra jokių lenciūgų diržų ir panašiai... nu dar aš ji į diagnostika nuvariau, tai nieko blogo nerado, plius pas mane VW servise draugas yra tai tą phaetoną žino kaip nuluptą ir nieko blogo apie jį nesugebėjo pasakyti  :)

Neprisijungęs Andrius001

• Žiūrėti profilį
tik vat liko pas mane quattro driežiukas chromuotas visai naujas, užsakęs ant A8 buvau  :D

drunkenmaster

• Svečias
tik vat liko pas mane quattro driežiukas chromuotas visai naujas, užsakęs ant A8 buvau  :D
Ant Phaetono'o gi nedėsi :V :D :D

Neprisijungęs Akatsaki

• Kauno miestas
  • Įrašai: 972
    • Žiūrėti profilį

ir kiek jis tau ryja? Nes mane šitas modelis ir domino su tokiu varikliu

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Tai čia vienas veikėjas manau taip galėjo padaryt... Niekas iš senbuvių nemanau, kad taip būtų pasielgęs.

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
Tai čia vienas veikėjas manau taip galėjo padaryt... Niekas iš senbuvių nemanau, kad taip būtų pasielgęs.
kiek zinau tema buvo nutrinta del to, kad tris kartus savavaliskai buvo nuimama nuo jos spyna.
1.4Tdi
328Ci