Citata iš: Adrian 2009 Rugsėjo 22, 12:47:16 aš kažkaip nesuprantu čia visų, juk kiek vienas žmogus mašiną perkasi sau, o ne kitiems.. tokią kokią jam patinka ir tenkina jo poreikius sekmės tikras lietuvis visada megsta palot, ypatingai tas kas neiperka tokios
aš kažkaip nesuprantu čia visų, juk kiek vienas žmogus mašiną perkasi sau, o ne kitiems.. tokią kokią jam patinka ir tenkina jo poreikius sekmės
Citata iš: rafinuotas 2009 Rugsėjo 22, 15:08:58 Citata iš: Adrian 2009 Rugsėjo 22, 12:47:16 aš kažkaip nesuprantu čia visų, juk kiek vienas žmogus mašiną perkasi sau, o ne kitiems.. tokią kokią jam patinka ir tenkina jo poreikius sekmės tikras lietuvis visada megsta palot, ypatingai tas kas neiperka tokios gal jau užteks? ar vėl pradėsit tą pačią diskusiją apie nieką? jei pagyros ir kritika baigės naujam automobliui tai laikas būtų nurimt.
Citata iš: rafinuotas 2009 Rugsėjo 22, 15:08:58 Citata iš: Adrian 2009 Rugsėjo 22, 12:47:16 aš kažkaip nesuprantu čia visų, juk kiek vienas žmogus mašiną perkasi sau, o ne kitiems.. tokią kokią jam patinka ir tenkina jo poreikius sekmės tikras lietuvis visada megsta palot, ypatingai tas kas neiperka tokios tavo žodžiuose yra tiesos
zmogus nusipirko ant ziemos tikrai smagia masina ziemai
O man patinka, o man patinka, ir net labai, nzn kazkuo mane zavi sitie Allroad'ai . Geras pirkinukas... respects
grazi masinyte, man tai lb patinka allroad respect uz auto
gal pardave ir uroda nusipirko,ka gali zinot...kazin didelis point'as is tokiu barteriu...
Zadi ka nors modifikuoti jai?
mano dabartiniai ratai ant allroad'o buvo su rastafkem
na tai tie patis ratai su tom paciom rastafkem pas mane sukas dabar...
jau kazkur snekejom,rastafkes kokie 4 cm turbut,o et 55 berods...