Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Andriaus a4 garazelis :)  (Skaityta 16174 kartus)

Neprisijungęs Andrejka

• Įrašai: 1419
    • Žiūrėti profilį
Re: Andriaus a4 garazelis :)
« Atsakymas #100: 2010 Sausio 04, 23:31:22 »
Kuras neisteka  :) Tikrinau ne viena karta,Kuro istekejimas neturetu itakos,uzkurus varikli drebejimui ir burbuliavimui,plius dar tokius dumus keistus ismeta sviesiai juodus pilksvus... Plius ilgai reiktu sukt startery sausai,o man kuri ir grobcioja grobcioja,bet neveda,turi ilgai sukti kol pradeda siaip netaip burbuliuot nebesukant raktelio

Idomu kas ir kaip ten burbuliuoja, pasmane 3 iš 3 pakaitinimo žvakių neveikia, prie -15 reikia pasukt starteriu, bet neperilgai, ir užsikūrus išmeta visokiu dumu ir tt, pamirsta kuru, tai nesudeges kuras iš tų cilindrų kur nėra žvakių ;) Pasimaskatuoja neilgiau puse min ir viskas.

Neprisijungęs andriuskins

• Įrašai: 706
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #101: 2010 Sausio 05, 01:56:58 »
Na nezinau,sakau reikia pamatyti realiai,sunku nupasakoti,bet taip tikrai neturi buti :D pas mane visa pakaitinimo sistema dirba gerai,viskas pakeista :D nera daugeu prie ko prikipti :D

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #102: 2010 Sausio 05, 13:20:40 »
tai niekas negali parekomenduoti kur nors gero meistro kuris galetu pravalyti purkstukus? :)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #103: 2010 Sausio 05, 13:23:27 »
tai niekas negali parekomenduoti kur nors gero meistro kuris galetu pravalyti purkstukus? :)
Paieska pasinaudojus pats rasi kas situ sarlatinizmu uzsiima ;)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #104: 2010 Sausio 05, 13:29:08 »
Ieskojau,bet zinai,bijau vaziuoti i belekoki servisa,nesinori duoti kokiam atgrubnagiaui kisti nagu prie purkstuku,noretusi isgirsti klubieciu nuomone apie viena ar kita servisa,kad rimtai sutvarkytu  :)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #105: 2010 Sausio 05, 14:48:44 »
Kokie atsiliepimai apie sita imone www.akzoos.stailas.lt kaina patraukli,poveikis 100k km,nezinau ka daryti,ar ieskoti rimtesnio serviso? :[

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #106: 2010 Sausio 06, 19:21:19 »
Ieskomos sitos detales:
1.Isores temperaturos daviklis (audi a4)
2.Kuro padeties daviklis,ar plude,kuris rodo kura.. (audi a4)
3.Avant bagazines spyna su veikianciu davikliu ispejanciu kad durys atidarytos. (audi a4)
4.Zibintu apiplovimo purkstuko vairuotojo puses,su plastmasine apdaila. (audi a4)
5.Avanto bagazines amortizatoriaus 1 desines puses (audi a4)

Jeigu kas turite nereikalinga,ar siaip uzmate kokiam srote sias detales,parasykit i pm ar mano numeriu,busiu labai dekingas. :)

862932759, vilnius
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Kovo 09, 21:44:18 sukūrė andriuskins »

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #107: 2010 Sausio 09, 01:55:24 »
taigi iskilo tokia dilema.noriu pasikeisti temperaturos davikli a4,jutiklis pats stovi priekyje uz buferio o laidas nueina gilyhn i varikli,turiu klausima kur man jo gala rast,sita fiske kur kisasi :) Nes nerandu to laido ziurint is apacios,ar imanoma davikli pakeist nenuemus buferio?  :)
detaliau paaiskinti gal kas galit kur jo man ieskot? :)

Neprisijungęs Kambas

• Įrašai: 1597
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #108: 2010 Sausio 09, 10:21:21 »
pasiziurek po stabdziu skyscio bakelio plastmasiniu dangteliu, ten turetu but laido galas ;)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #109: 2010 Sausio 09, 11:46:54 »
O dekui :) o as ziuriu is apacios variklio xDD Tai apdailas nusiimti virsutines ir matysiu? :) O sita laida tai neisivaisduoju kaip praesti :D

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #110: 2010 Sausio 18, 22:50:00 »
Vienu zodziu,del nesikurimo,nuvaziavau i specelizuota dyzeliniu varikliu servisa,ir pasake sitokia diagnoze,padare variklio diagnostika,Arba siurblys nesandarus leidzia saliarka todel blogai kuriasi salta,ir dar viena priezasti pasake ant kuro filtro toks vostuvelis yra,garantavo 99 procentus kad sitas vostuvelis kaltas,pakeiciau padetis nepagerejo,tai belieka siurblys ar imanomas dalykas?Ir ar siurblio nesandarumas turi itakos variklio drebejimui siek tiek prasilus,ir tokiam blogam kurimuisi,ar ieskoti dar slieku kitur? (!?)

laurynaskr

• Svečias
« Atsakymas #111: 2010 Sausio 19, 16:28:56 »
sveikas o bandei apie forsunkes pasidometi? nes jei jos prastai purske dizelina tai imanoma kad tau prastai kuresi! ir del drebejimo gali buti nes kai kuro padavimas prastas tai visko gali buti kad ir purtosi!

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #112: 2010 Sausio 19, 17:00:32 »
Na man kai dare variklio diagnostika,sake kad apie forsunkes yra kaip saliarkos slapios vietos vienoj pusej,sakau o purkstukai negali sakau buti,sako ne purkstukai,ir karstam drebetu,sako cia tikrai ne forsunkes,ner prie ju ko net lysti,ir likau nesuprates..

Neprisijungęs Andrejka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #113: 2010 Sausio 19, 17:44:50 »
Na man kai dare variklio diagnostika,sake kad apie forsunkes yra kaip saliarkos slapios vietos vienoj pusej,sakau o purkstukai negali sakau buti,sako ne purkstukai,ir karstam drebetu,sako cia tikrai ne forsunkes,ner prie ju ko net lysti,ir likau nesuprates..

Visdar kariauji? manau į TMT nuvarytum sutvarkyti, kaliegai PD patvarkė, tai po forsunkėm tarpinkes pakeitė, pro kurias užsiorintu, manau ten geras servisas.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #114: 2010 Sausio 19, 19:19:46 »
Kariauju,dabar tie salciai nelaimingi yra ir nesikuria,niekur niekas konkreciai nepasako,va gal tas gal anas gal dar kas,sako palik masina 2 savaitem aiskinsimes,kursim rytais ir ziuresim,sakau man masina reikalinga,sako nieko tada negaliu padeti...

Kontaktukuas gali andrejka numest man? ;)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #115: 2010 Kovo 09, 21:28:22 »
Nu ka,remontas atliktas,purkstukai,visi 6 nauji sudeti,sureguliuoti,degimas geras,pakaitinimo zvakes naujos,filtrai keisti,masina prie -15 kuriasi sunkiai uzkurus dreba vistiek,prasiles variklis vistiek dreba,baigiu as jau prazilt su ta masina,nebezinau ka begalvot,kai vistiek tas pats,silta kuriasi is puses pasukimo o is po nakties suki apie 30 sekundziu,uzkurus dreba variklis,bet nustoja,vel pavaziavus dreba,ka manot?

Neprisijungęs inferno

• Įrašai: 173
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #116: 2010 Kovo 09, 21:37:56 »
Jei ner oro sistemoje, belieka siurblys

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #117: 2010 Kovo 09, 21:41:23 »
Tai kaip suprantu,nesandarus siurblys?Bet niekur nesimato pratekejimu... :S

Neprisijungęs Andrejka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #118: 2010 Kovo 09, 21:47:59 »
Tai kaip suprantu,nesandarus siurblys?Bet niekur nesimato pratekejimu... :S

Esmė kad išsiorina, o dėl drebėjimo tai neturėtu lygtais, ar buvau TMT?

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #119: 2010 Kovo 09, 21:50:34 »
Tas drebejimas tai net nenumanau nuo kuo,o kurimasis gal del siurblio...

TMT nebuvau.
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Kovo 09, 21:52:39 sukūrė andriuskins »

Neprisijungęs Andrejka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #120: 2010 Kovo 09, 21:52:20 »

Visdar kariauji? manau į TMT nuvarytum sutvarkyti, kaliegai PD patvarkė, tai po forsunkėm tarpinkes pakeitė, pro kurias užsiorintu, manau ten geras servisas.

Buvau apie ji minejes.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #121: 2010 Kovo 09, 22:00:02 »
O jeigu pasitvirtintu kad siurblys nesandarus,kiek siurblio rem komplektas kainuoja? (!?)

Neprisijungęs slam

• Įrašai: 1982
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #122: 2010 Kovo 09, 22:09:32 »
Kaip ten tau su tuo davikliu baigesi?  :V

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #123: 2010 Kovo 09, 22:10:30 »
Nieko,taip ir palikau  :)