Apziureta gyvai naisiuose siandiena. Hebrai papasakojau kiek reikalu cia padaryta su ja
Tame renginyje ir buvo visa jos bėda, kad apie ją reikėjo pasakoti, kad paliktų kokį nors įspūdį. Jau kaip siunčiau nuotraukas į Showoff'ą labai dvejojau ar paims, o jei ir paims, tai nežinau ar norėsiu ten važiuoti, kadangi seku tokius renginius ir žinau kaip juose viskas vyksta. Kaip visada prizus nunešą automobiliai su medvaržčiais besilaikančiomis detalėmis, mediniais difuzoriais, su vorais ir musėms pridažytais sparnais, nutrupėjusiu špakliumi, suplyšusiu salonu ir t.t. Ir dabar laurus skynė Audi A4 tdi su RS4 bodžiu, idomesne spalva ir mažai dėmesio detalėms. Ir dar šeimininko pykčiu, kai pavadini automobilį A4, gi čia jau visa RS4!. Arba dyzelinis golfas su R32 apdaila, bet geru ratų fitmentu. Bet aš čia neverkšlenu, žinau, jog savininkų darbo ten tikrai įdėta, o balsuotojams įdomus vaizdas tik iš toli ir kiek tas automobilis skiriasi nuo standartinio. O mano buvo sidabrinė bulka su ratais ir niekas nesupranta kiek ir kokių retų detalių pas mane yra ir kaip sunku gauti vieną ar kitą sveiką detalę. Viską parodo, jog iki šios akimirkos nebuvo įkelta nei vienos mano Audi nuotraukos, vadinosi tikrai trūko išskirtinumo. Ir šiaip pastebėjau, kad prieidavo tik vyresni lankytojai, kurie galbūt turėjo/turi tokį modelį. Tikrai jaunimas nesigaudo apie senutę D2, bet tik paklausk ko nors juos apie Golf'ą arba e46Var..
Parinkau įdomesnių išgirstų/pasakytų frazių apie mano automobilį:
>"Turiu tokią pat, tik 2,8 benzą, 1996 metu ir FWD"
>"Eilinė sidabrinė A8"
>"Kas čia per ratai su pelėdom?"
>"Čia Porsche stabdžiai? - Ne, bus tik lipdukai užklijuoti"
>"Koks mažas vairas. Bus nuo kokios Audi A3 uždėjęs"
>"Kiek dujų ima? Kur užpylimą paslėpęs?"
>"O, S8, gaila ne longas"
>"Gal groteles parduodi?"
>"Čia tikrai tikra S8? Nes man kažkaip keistai atrodo ji"