Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AndreF. Audi S8 D2 + A8 D4 V8T  (Skaityta 279933 kartus)

Neprisijungęs Andre Freire

• Įrašai: 1976
    • Žiūrėti profilį
Re: AndreF. Audi S8 D2
« Atsakymas #1025: 2018 Rugsėjo 25, 22:19:33 »
Mano dabar BMW priekinis buferis kaip sakė meistrai "su elastanu". Bet išdaužytas taip po 2 metų, kad net šviečia. Esu čiupinėjęs tokį kaip tu pasakoji, kad įspaudi nagu ir lieka, jausmas kaip nesustengusio lako, galvojau, kad kažkas negerai. :)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1026: 2018 Rugsėjo 26, 00:56:21 »
Visos plastmasines detales dazosi su plastifikatorium, todel gamyklinio nudazymo buferiai daug atsparesni, negu po musu meistriuku, nes... I spakliu dedasi plastifikatorius, nuo to jis sunkiau apdirbamas , i laka taip pat, todel taip neisdauzo akmenukai. Labai retas meistras pas mumis kuris taip daro , nebent asmeniskai taip daryti pasakysite ir jusu paklausys.

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1027: 2018 Rugsėjo 26, 08:09:31 »
Jau buvo diskusija apie ATE diskus, kad po keleto tūkstančių km susikraipo. Ne vienam jau buvę. Tarp jų ir man, bet kolkas kenčiu, kai užknisa drebėjimas kalu per stabdžius 100-0km/h ir tai dienai dingsta arba stipriai sumažėja.

Naudoju ate jau kokioje 8 mašinoje iš eilės ir nebuvo su jais man bėdų, priešingai nei su zimais...

Neprisijungęs ~Romas~

• Įrašai: 2312
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1028: 2018 Rugsėjo 26, 09:05:49 »
Tu lyg raižytus visad dedi, o susikraipo paprasti.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1029: 2018 Rugsėjo 26, 10:38:28 »
Tu lyg raižytus visad dedi, o susikraipo paprasti.

Na taip, dauguma atvejų raižytus... (H-)

Neprisijungęs vabalaz

• Įrašai: 2839
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1030: 2018 Rugsėjo 26, 10:51:38 »
Jei dažus noris apsaugot, tai po dažymo juk galima apsaugine plėvele apklijuot buferį ir kapoto priekį ar visą kapotą. Dabar jau mačiau pilnai ir kampus aptraukia, o ne kaip anksčiau, kad palikdavo poros mm tarpą

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1031: 2018 Rugsėjo 26, 13:17:19 »
Nesidomėjote, kiek visą auto kainuoja su ta plėvele aptempti?

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1032: 2018 Rugsėjo 26, 13:55:56 »
Apsauginė permatoma plėvelė yra brangesnė už spalvotą ir pasirinkimo variantų daug. Bet WRX STI 18' kokybiška plėve skaičiavo 2000€  :V Bet čia jau pilnai visą mašiną su spoleriais, spoileriukais, o jų daug pas ją. :)

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1033: 2018 Rugsėjo 26, 13:57:26 »
Tai tik bamperius ir kapotą apklijuok ir pakaks ;)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1034: 2018 Rugsėjo 26, 14:20:00 »
Tai tik bamperius ir kapotą apklijuok ir pakaks ;)

Mano atveju tai reiktų visą, nes dažai tai kaip varškės sūrėlis. Kiekvienas neapgalvotas prisilietimas palieka savo randus ir tik second step beišgelbėja.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1035: 2018 Rugsėjo 26, 16:59:12 »
Užsukau į garažą, tai mano stikle yra 6 jungtys. Trys vienoj pusėj ir trys kitoj. Apačioje 4D0035225P stiprintuvėlis - aerial amplifier, for vehicles with navigation system and tv reception. Lenkas neatsiunčia niekaip nuotraukų, bet panašu, kad neimsiu, nes prie DE sienos jis ir į siuntas jokias nededa + dar nori 80€. Kitas dalykas, radau vandens žymių ant C tipo apdailos prie lango ir palangės, pro kažkur visada leisdavo. Apžiūrėjau stikla ir aiškiai matau klijų trūkumą vienoje vietoje.  :V

Neprisijungęs vabalaz

• Įrašai: 2839
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1036: 2018 Rugsėjo 26, 19:06:31 »
Facebooke autodecor.lt mačiau pastoviai klijuoja tą apsauginę, tai turėtų pasakyt kiek kainuotų. Su plėvele gerai tas, kad įbrėžimai naikinasi pakaitinus fenu

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1037: 2018 Rugsėjo 26, 20:56:27 »
Jis nėra elastingas ir nuo akmenukų pabąla, kaip koks stiklas. Gal ir gerai tamsiai mašinai, kad nešviestų išdaužytos duobės, bet tiek kiek aš važiuosiu, tai bus gerai ir paprastas. Plius skirtųsi spalva, nes tas lakas turi savo tokį balzganumą.
tu ji matei kaip jis atrodo realiai? man jis nesiskiria niekuo nuo paprasto is isvaizdos, mano daze autoforume silbergrau metallic spalva, sake ne tik buferi, bet ir kapota, nes pamirso, kad tik buferi prasiau

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1038: 2018 Rugsėjo 26, 21:17:27 »
Mačiau juodą mašiną visą perdažytą ir perlakuotą, išskyrus stogą. Aš tai mačiau skirtumą. :)

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1039: 2018 Rugsėjo 26, 21:35:35 »
Mačiau juodą mašiną visą perdažytą ir perlakuotą, išskyrus stogą. Aš tai mačiau skirtumą. :)
turiu 2 masinas taip dazytas, juoda ir sviesiai pilka, galesiu panagrinet kada skirtumus, matyt priklauso nuo to kas dazo ir kokiu laku dazo

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1040: 2018 Rugsėjo 28, 08:42:13 »
iš patirties - PPG HS (y)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1041: 2018 Rugsėjo 28, 08:56:23 »
iš patirties - PPG HS (y)
Plačiau kolega, jei galima. :)

Neprisijungęs adrian

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1042: 2018 Rugsėjo 28, 12:17:49 »
Plačiau kolega, jei galima. :)

JEI nori platesnes informacijos, reiktu pasiknaisioti archyvuose, kai ilgai teko dometis ir ieskoti normalaus lako darbam.

esme - jei nori ne pirminio rezultato, netaupyk lakui...
PPG HS (jei nori konkretaus tipo, galesiu paieskot likusios bankes), pagal kainos segmenta, vienas is geriausiu laku, puikiai poliruojasi (jei noresi normalaus rezultato, gausi lakuoti 3 sluoksnius ir 1 sluoksni sutrint su skurke) , labai gera UV apsauga, itin ilgai islaiko blizgesi uzdejus tinkama apsauga po poliravimo. Labai skaidrius, nedrumzleja laikui begant, neturi matiskumo, gerai liejasi .

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1043: 2018 Rugsėjo 28, 16:25:20 »
Informacija domina, nes mano dažytojas dirba su PPG. Bet aš atsisakiau PPG dažų, likau tik su laku, nes Marijampolėj, ten kur maišo PPG nuėjau suportams spalvą pasidaryt ir parodžiau tikslią Lambo spalvą. Kai atėjau pasiimt jis man sako - žinok neturėjau ten to, ano ir dar kito, tai padariau maždaug. Gal mažas kiekis buvo, gal žinojo, kad ne mašinai pridažinėt, bet vis tiek nepatiko, tai dažus pasidariau Kaune Spies Hecker pas Firantą.

Neprisijungęs PSSHHH

• Įrašai: 2222
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1044: 2018 Rugsėjo 28, 19:28:28 »
Apsaugines pleveles lipinimas irgi duoda savita atspalvi ypac juodai masinai ff

Neprisijungęs adrian

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1045: 2018 Spalio 01, 09:28:10 »
Informacija domina, nes mano dažytojas dirba su PPG. Bet aš atsisakiau PPG dažų, likau tik su laku, nes Marijampolėj, ten kur maišo PPG nuėjau suportams spalvą pasidaryt ir parodžiau tikslią Lambo spalvą. Kai atėjau pasiimt jis man sako - žinok neturėjau ten to, ano ir dar kito, tai padariau maždaug. Gal mažas kiekis buvo, gal žinojo, kad ne mašinai pridažinėt, bet vis tiek nepatiko, tai dažus pasidariau Kaune Spies Hecker pas Firantą.

ok, paieskosiu prie progos. as ir atsisakiau PPG dazu, dazniausiai naudoju du pont (y), daug aukstesnis levelis negu kokios mipos ir pan.

tiek PPG lako tiek dupont gali rasti Lakunu g. Vilniuje, virs Vianor 2aukste. Ar yra Kaune - nezinau. is Neaiskiu kontoru stengciaus nepirkti nei lako, nei dazu..
bazej (akryl ir epox gruntus), siuliu hermetikus ir pan imu is Helvinos (kaunas) , turi pasiulyti ir is brangesniu medziagu kategorijos

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1046: 2018 Spalio 01, 09:42:58 »
Savaitgalį padirbėjau su slenksčiais. Iš dviejų S8 komplekto ir pusės A8 komplekto bandžiau pagaminti vieną idealų komplektą sau ir vieną "idealų" komplektą eiliniam A8 (S8 wannabe) vairuotojui su neaukštais kokybės reikalvaimais. Kadangi A8 slenksčius nuėmiau kaip profesionalas, bet pažeidimų, tai reikėjo tik pakeisti aliumines juostas, o S8 pusėje sukeisti juostas, nes arba aliumas su pažeidimu arba guma kokia įpjauta ar skilus.  :V Su pastarosioms jokių problemų, atlupi pakaitinęs galą, ištrauki juostą ir įdedi naują. Tik ne su A8, pasirodo A8 juosta yra dvigubai plonesnė už S8 ir ji ten netelpa, tai teko pilnai viską išardyti ir rytoj bandysiu kažkaip užklijuoti.  ff  Po to išpjausčiau senus poliuretano klijus, kas kainavo mažiausiai 3 supjaustytus pirštus.  :V
« Paskutinį kartą keitė: 2019 Kovo 20, 10:24:49 sukūrė Andre Freire »

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1047: 2018 Spalio 01, 09:46:56 »
ok, paieskosiu prie progos. as ir atsisakiau PPG dazu, dazniausiai naudoju du pont (y), daug aukstesnis levelis negu kokios mipos ir pan.

tiek PPG lako tiek dupont gali rasti Lakunu g. Vilniuje, virs Vianor 2aukste. Ar yra Kaune - nezinau. is Neaiskiu kontoru stengciaus nepirkti nei lako, nei dazu..
bazej (akryl ir epox gruntus), siuliu hermetikus ir pan imu is Helvinos (kaunas) , turi pasiulyti ir is brangesniu medziagu kategorijos

PPG atstovai yra ADPLT.lt, jie pas mane nuomojasi patalpas, tai gavau jų vyriausio technologo numerį, pabandysiu pasikalbėt. Šiaip jie įsikūrę Kaune, kažkur Jonavos gatvėje. Ačiū už informaciją, tikrai pravers ne tik man.

UPDATE:

Žodžiu, pasiūlė 3 paprastus lakus ir vieną keramikinį, kurį naudoja MB savo brangiausiems automobiliams https://scan.ppgrefinish.com/en/products/collision/clearcoat/ceramiclear-d8122-d8122/ . Ale kiti keramikiniai lakai tik vadinasi tokiais, o šita gaminys unikalus.
Labiausiai gyrė neseniai atnaujintą PPG Ultra HIGH SOLID (UHS) 8131 laką https://scan.ppgrefinish.com/en/products/collision/clearcoat/21-uhs-clearcoat/
Arba "seną, bet gerą" 880 https://me.ppgrefinish.com/en/products/car/clearcoat/high-solids-clear-d880-d880/.
Dar kažkoks 800 clearcout. Žodžiu, visi jų lakai geri, nežinau ką rinktis.  :-]
« Paskutinį kartą keitė: 2018 Spalio 01, 10:37:54 sukūrė Andre Freire »

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1048: 2018 Spalio 01, 23:32:05 »
Paprašyk visų trijų lakų pavyzdžių ir rasi ko nori, tik prieš pasirinkdamas pasiklausk dažytojo, jis tau daugiau papasakos apie keramikos, uhs ir hs priežiūrą  ;)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1049: 2018 Spalio 02, 08:32:26 »
Paprašyk visų trijų lakų pavyzdžių ir rasi ko nori, tik prieš pasirinkdamas pasiklausk dažytojo, jis tau daugiau papasakos apie keramikos, uhs ir hs priežiūrą  ;)

Tai mano dažytojas ir paėmė visus pavyzdžius ir šiandien pasidarys testus. Gal tu gali papasakoti apie UHS ir HS priežiūrą? Kuo daugiau informacijos, tuo geriau. :)