Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AndreF. Audi S8 D2 + A8 D4 V8T  (Skaityta 279951 kartus)

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
Re: AndreF. Audi S8 D2
« Atsakymas #975: 2018 Rugsėjo 03, 14:01:41 »
Be positive, jei heitina reiškias įdomu, skaito, rašo, čia savotiški irgi fanai :D

Neprisijungęs ErikasRO

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1503
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #976: 2018 Rugsėjo 03, 14:19:00 »
O kur kitaip? FB išvis Š malūnas labai didelis ff

Na pvz http://www.vwaudiforum.co.uk visai kita bendravimo kultura :)
FB tai ten briedas, rasineja chebra belekokius vejus ir isvis jokio informacijos isliekamumo ten, amziais visi to paties apie DPF filtru zenkliukus ir pan klausineja :)

Neprisijungęs Poderis

• Įrašai: 1217
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #977: 2018 Rugsėjo 03, 14:46:48 »
Jei atsirastu branduolys suinteresuotu tai ir cia gali buti tas pats. Tik jau rankos nusvire daug kam.. :)

Neprisijungęs Andre Freire

• Įrašai: 1976
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #978: 2018 Rugsėjo 03, 15:03:59 »
Aš tai visai nepergyvenu dėl heiterių, bet pergyvenu dėl jaunosios kartos. Turiu keletą darbuotojų jaunų, tai jei parašai laišką su pastabom ir nepadedi smailo gale, tai viskas, pasaulio pabaiga, vaikšto kaip žemes pardavę.  :V

Neprisijungęs sashoxx

• Įrašai: 2559
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #979: 2018 Rugsėjo 03, 15:07:35 »
as daugiausiai heitinimo dopecars forume sulaukiau. vo ten tai ligoniu forumas. aisku ne su bulka i ex bnv foruma lyst. neveltui uzsilenke daba, matyt del per mazo aktyvumo :D nors tikrai idomiu temu buvo, idomu buvo paskaitinet ir apie kitas markes

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #980: 2018 Rugsėjo 03, 15:08:23 »
Aš tai visai nepergyvenu dėl heiterių, bet pergyvenu dėl jaunosios kartos. Turiu keletą darbuotojų jaunų, tai jei parašai laišką su pastabom ir nepadedi smailo gale, tai viskas, pasaulio pabaiga, vaikšto kaip žemes pardavę.  :V
Dėk informaciją į sumuštinį, kažką gero, blogo, gero parašyk.
Pvz: Tu toje situacijoje buvai super, bet dabar bla bla, aš žinau, kad tu labai imlus naujai informacijai ir viskas bus gerai.
Veikia visada :)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #981: 2018 Rugsėjo 03, 15:23:58 »
Dėk informaciją į sumuštinį, kažką gero, blogo, gero parašyk.
Pvz: Tu toje situacijoje buvai super, bet dabar bla bla, aš žinau, kad tu labai imlus naujai informacijai ir viskas bus gerai.
Veikia visada :)
Aš taip ir darau, bet būna ir man blogų dienų. :))

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #982: 2018 Rugsėjo 03, 15:55:58 »
Aš taip ir darau, bet būna ir man blogų dienų. :))
Tau kaip vadovui blogų dienų negalį būtį :D

Neprisijungęs laimisirko

• Įrašai: 3001
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #983: 2018 Rugsėjo 03, 19:47:44 »
Siuo atveju tai uz ka tas hate”inimas gali but, kai viskas tvarkingai daroma? Sashox, o uz ka tave pasmerke?  :goodboy:

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #984: 2018 Rugsėjo 03, 19:56:04 »
Siuo atveju tai uz ka tas hate”inimas gali but, kai viskas tvarkingai daroma? Sashox, o uz ka tave pasmerke?  :goodboy:

Už markę :D :D :D Kaušai ten dauguma...

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #985: 2018 Rugsėjo 03, 20:27:19 »
Heitinimas galės būti, kai lakstau po Lietuvą ieškodamas detalių, smulkmenų, o iš dažytojų parsivarysiu su patiokais, pridažytais vorais po laku, nedapūstais kampais ir nesueinančiais tarpais. Jau sapnuoju košmarus. :D

Neprisijungęs sashoxx

• Įrašai: 2559
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #986: 2018 Rugsėjo 03, 23:31:02 »
kaip Evka minejo del ziedu. Lygioj vietoj prisi3.14sinedavo. (!?) tai koilai per pigus, tai dar kazkas :D likau kaip stebetojas. idomu buvo paziuret, kaip bangini prikelinejo, melina pitaka, vieno golfuko visa tema perververciau

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #987: 2018 Rugsėjo 04, 08:24:16 »
kaip Evka minejo del ziedu. Lygioj vietoj prisi3.14sinedavo. (!?) tai koilai per pigus, tai dar kazkas :D likau kaip stebetojas. idomu buvo paziuret, kaip bangini prikelinejo, melina pitaka, vieno golfuko visa tema perververciau

Blogiausia, kad kai pamatydavai gyvai tų heitintojų auto, tai norėdavosi į tą feisą ir gyvai tą pasakyti :D :D :D Tą pačią bangą kai pamačiau, tai ten jaučiu puse kėbulo dalių nesueinančių, apie smulkmenas jau nekalbu. Ten pieniai tik ir tampo ant fotkių, o gyvai kaip ir dažnu atveju - realybė visai kitokia.

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #988: 2018 Rugsėjo 05, 09:27:33 »
Blogiausia, kad kai pamatydavai gyvai tų heitintojų auto, tai norėdavosi į tą feisą ir gyvai tą pasakyti :D :D :D Tą pačią bangą kai pamačiau, tai ten jaučiu puse kėbulo dalių nesueinančių, apie smulkmenas jau nekalbu. Ten pieniai tik ir tampo ant fotkių, o gyvai kaip ir dažnu atveju - realybė visai kitokia.

ziauriausiai buna kai i koki show event'a sustumia savo "ledinius" bolidus.. didzioji dalis neisbaigtu, arba isbaigimo lygis - 125%.. kad net baisu is arciau paziureti...:-/

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #989: 2018 Rugsėjo 05, 11:16:08 »
Radau Panevėžyje Audi dalių šrotą su labai normaliu, sukalbamu savininku, tai prisirinkau visokių smulkmenų geromis kainomis. Kaip jis sakė - man čia šiukšlės, o jei tau reikia, tai imk.  ;) Gavau beveik viskas dalis, kurių jau nebegamina. Liko tik dilema dėl akumuliatoriaus dėžės, kadangi jos buvo 3 dydžių, pas mane vidurinė 92ah akumuliatoriui, kurios niekur nerandu, nes labai sunku jas nesulaužytas išimti ir tikriausiai niekas nesivargina. Yra PL skelbimas, tai su kebulo dalim išpjauta. (z)  Jei per šią savaitę nepavyks gauti, teks dėti nuo dyzelio su vieta 110ah akumuliatoriui.  :think:

Neprisijungęs 5eagat3

• Įrašai: 1545
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #990: 2018 Rugsėjo 05, 11:26:00 »
Jei ne paslaptis pas kurį čia apsipirkai? :)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #991: 2018 Rugsėjo 05, 11:31:40 »
FB "Dainius nesvarbu". Draugauja ir su siuntom. :)

Neprisijungęs 5eagat3

• Įrašai: 1545
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #992: 2018 Rugsėjo 05, 11:38:05 »
Aaa, viskas aišku. Liuks bičiukas, nemažai dalių iš jo nupirkęs ir kitiem rekomendavęs. :)

Neprisijungęs PSSHHH

• Įrašai: 2222
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #993: 2018 Rugsėjo 05, 11:52:00 »
Jo Dainius tikrai sukalbamas (+)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #994: 2018 Rugsėjo 12, 16:49:44 »
Vis ieškau dvigubo galinio FL stiklo, bet dar nesutikau žmogaus, kuris turėtų. Užkalbinau vieną Lenką, sako, kad turi, tik dar neišpjovęs. Jis aiškina, kad Thermovit reiškia jog dvigubas, bet aš kiek googlinu, tai čia tiesiog Saint-Gobain firmos padalinys. Gal kas susidūrę esate? Pirma nuotrauka mano viengubo galinio lango, o antra jo. Ir mano tamsintas, o pas jį paprastas? Dar paprašiau, kad atsiųstų VIN'ą, bet žiūriu, kad 8 reiškia lango pagaminimo metus t.y. 2008?  ff

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #995: 2018 Rugsėjo 12, 16:58:43 »
Išsiaiškinau:

ESG = Einscheiben-Sicherheitsglas (Toughened safety glass) Grūdintas stiklas
VSG = Verbundsicherheitsglas (Laminated safety glass) Laminuotas stiklas
TVG = Teilvorgespanntes Glas (Part toughened glass) Dalinai grūdintas???

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #996: 2018 Rugsėjo 13, 08:05:33 »
Tą dvigubą mažai kas ir teišpjauna sveiką. Kai sau ieškojau, tai iš kokių 10 mašinų du sveikus išpjovė - vieną paprastą pasirodo ir vieną kokio man reikėjo :D Tau paprasčiausiai atpažinti palei tai, kad jis būtų be aiškiai matomų šildymo juostų ir be atspalvio - automatiškai bus pilkas veidrodinis ir dvigubas. Kiek aš asmeniškai susidūriau, tai tas thermovit reikia termoizoliacinį stiklą, tai būtent tai, ko tau ir reikia.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #997: 2018 Rugsėjo 13, 08:18:16 »
Aha, su išėmimu jau sužinojau, kad labai sunku išpjaut sveiką.  :think: Dar tiksliau galima atskirt pagal tas tris žymėjimo raides. Blogiausia, kad tas stiklas kitapus Lenkijos, tai dar su atgabenimu klausimas.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #998: 2018 Rugsėjo 13, 08:41:13 »
Aha, su išėmimu jau sužinojau, kad labai sunku išpjaut sveiką.  :think: Dar tiksliau galima atskirt pagal tas tris žymėjimo raides. Blogiausia, kad tas stiklas kitapus Lenkijos, tai dar su atgabenimu klausimas.

Kai dar tau nereikėjo, Telšiuose mačiau svaidėsi du stiklai triplexiniai, dabar aišku jau skelbimas nebeegzistuoja.
P.S. Tikrinkis būtinai ir šildymo pajungimus, nes ir tuos dažnai papjauna.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #999: 2018 Rugsėjo 13, 08:50:17 »
O galiniame lange kokios antenos yra? Nes donore ne RNS-D, o Concert magelis. Nebus paskui problemų su pajungimu?