Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AndreF. Audi S8 D2 + A8 D4 V8T  (Skaityta 280151 kartus)

Neprisijungęs Andre Freire

• Įrašai: 1976
    • Žiūrėti profilį
Re: AndreF. Audi S8 D2
« Atsakymas #800: 2018 Gegužės 02, 08:41:19 »
Tai būtent porsche ir dar egzotika, vien medžiagos ką jie naudoja tavo aštunkė kainuotų :D Pagal Siomką Lietuvoje tik kokie du žmonės "normaliai" dažo , nes skuta dažus, tik kas nors kartą bandė nuiminėti dažus su chemija kaip tam filmuke rodo, puikiai žino, kad tai daroma tik ant atvirų nuimtų detalių, viskas kas paslėpta skardos kantai, užlenkimai ir t.t. kur pateks chemija , bet neprieisi išvalyti , bus dar blogesnis variantas nei buvo. O , kad visą kėbulą nuskustų, prajomus, tai tegul nejuokina , priburia , kad kainą iškelti ir viskas. Metų laiko poršai dažosi ir kuo puikiausiai gaunasi, gamyklinės garantijos ir nė vieno neskuto.

Ir sutinku su tavim ir nesutinku.  :-] Pas mane lenda lauk jau seniau daryti darbai, tai skusti būtina, bent kai kurias dalis. Ir dabar dauguma detalių 200 mikronų, tai jei pūst ant viršaus neskutus, tai bus 250-300? Pardavimo atveju visi ją apeitų ratu.

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #801: 2018 Gegužės 02, 09:13:49 »

Ir sutinku su tavim ir nesutinku.  :-] Pas mane lenda lauk jau seniau daryti darbai, tai skusti būtina, bent kai kurias dalis. Ir dabar dauguma detalių 200 mikronų, tai jei pūst ant viršaus neskutus, tai bus 250-300? Pardavimo atveju visi ją apeitų ratu.
Žinai, manau parduoti tau jau jos nebeverta, susitaikyk :)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #802: 2018 Gegužės 02, 09:17:01 »
Tikrai neketinu, bet kalbėjau bendrai. :)

Neprisijungęs ponulis1

• Įrašai: 967
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #803: 2018 Gegužės 02, 10:54:52 »
apakes vyrai... gal aukso po tais dazais tikites rasti? Skusti tokias masinas iki metalo? kokiu tikslu? DEL KOKYBES? nejuokinkit... garaze as galiu su siukslem nulietis ta jusu masina , tik svarbu siausimas ir poliravias.. kas ten gali blogai gautis? spalvos ne vienodai sukris??? suprantu, vienetiniai eksliuzyvai, kur vienetines masinos, del parodudu, kur komisijos vertina ir t.t. mano tarpe dazo ir 200k+ euru kainuojanciu masinu, jokio specialaus demesio joms neskiria, svarbu didelio broko nepadaryti, o paprastai akiai kazka izvelgti tai..
ka norejau pasakyti, neapsisunkinkit gyvenimo, bet mokinti nezadu, kiekvienas pagal savo iskrypimo laipsni :)

Neprisijungęs ~Romas~

• Įrašai: 2312
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #804: 2018 Gegužės 02, 11:15:37 »
Tu žiūri su perikupo akimis, tau dzin automobilio likimas po tavęs. Paprastas pvz reikejo maniškei galinį sparną perdažyti, kažkada buvo darytas. Jokių rūdžių nesimatė, bet nuskutus iki metalo pasirodė kelios vietos, kur prasidėjusi korozija, tai tokią vietą nudažius po 3 metų vėl dažysi dėl rudžių? O jei tą auto planuoji turėti ilgai?
Čia ir yra skirtumas, sau ar pardavimui.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #805: 2018 Gegužės 02, 11:23:21 »
Ne aukso, bet tiesiog mano visi kampai padažinėti, yra gal ir pašpakliuota kažkur... Norisi pasidaryti rimčiau, juk jau išardyta, taip ar taip. Šiaip yra skirtumas kai darai mašiną pardavimui ir ieškai geriausio kokybės ir kainos santykio ir kai darai sau, ieškodamas tik kokybės ir niekur neskubi. Tikiu, kad pasidaro tos 200k+ mašinos visai gerai, bet jei aš ją laikysiu garaže dar 15 metų, tai norisi padaryt taip, kad nereikėtų perdarinėt kai ji įgaus kažkokią vertę (jei taip bus). Sutinku, kad galiu pūst ant viršaus naujus dažus ir viskas, bet tada pradedi galvot, kad ir moldingus klijuot galima stiklo klijais, o ne naujus laikiklius užsisakinėt. Ir taip, esu su iškrypusiu laipsniu, kaip rašai, bet guodžia tai, kad ne vienas toks.  :-] Prikabinu dar vieną filmuką kas neieškojo.

https://www.youtube.com/watch?v=2BV0PMYfc3o

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #806: 2018 Gegužės 02, 13:28:14 »
apakes vyrai... gal aukso po tais dazais tikites rasti? Skusti tokias masinas iki metalo? kokiu tikslu? DEL KOKYBES? nejuokinkit... garaze as galiu su siukslem nulietis ta jusu masina , tik svarbu siausimas ir poliravias.. kas ten gali blogai gautis? spalvos ne vienodai sukris??? suprantu, vienetiniai eksliuzyvai, kur vienetines masinos, del parodudu, kur komisijos vertina ir t.t. mano tarpe dazo ir 200k+ euru kainuojanciu masinu, jokio specialaus demesio joms neskiria, svarbu didelio broko nepadaryti, o paprastai akiai kazka izvelgti tai..
ka norejau pasakyti, neapsisunkinkit gyvenimo, bet mokinti nezadu, kiekvienas pagal savo iskrypimo laipsni :)

Tikrai ne viskas poliruojasi. Dulkes gali surinkti, bet ne špakliaus susėdimus ar pan.

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #807: 2018 Gegužės 02, 13:51:47 »
1200eur vilniuje pilnai nusmeliuoti kebula bei naujai padengti cinko danga :V

Neprisijungęs ponulis1

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #808: 2018 Gegužės 02, 16:55:56 »
Tikrai ne viskas poliruojasi. Dulkes gali surinkti, bet ne špakliaus susėdimus ar pan.
Jei senai masina dazyta , tai spakliai susoke bus, siausi, lygus pavirsius gaunasi, dazai ant virsaus, kaip tie spaklio susokimai matysis?

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #809: 2018 Gegužės 02, 18:32:28 »
Jei senai masina dazyta , tai spakliai susoke bus, siausi, lygus pavirsius gaunasi, dazai ant virsaus, kaip tie spaklio susokimai matysis?

Atsakyk sau ir man į klausimą, ar vienas ar du sluoksniai geriau, ar blogiau, nei kokie trys ar penki? Po to ir prasideda atsilupimai, skilimai ir t.t. Plius neteko dar matyti, kad pvz špakliuotą detalę dažytojas padarytų lygią kaip stiklas.

Neprisijungęs ponulis1

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #810: 2018 Gegužės 02, 22:01:22 »
Ka tu isgimdysi su bakavyna kuri spakliuota, kas is to, kad tu ja nusjusi? Nuspakliuosi ir nudazysi , kad susoktu spaklius per pora metu? Nu dar nera skile man jokie dazai, dazant 3 sluoksnius, garaze su purvinu pulviku. Nebent cia tam procesui 5 metu reikia.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #811: 2018 Gegužės 02, 22:17:21 »
Jei randu daug špakliaus, tai keičiu į detalę be jo. Nu ne į turgų čia, nesuprasi...

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #812: 2018 Gegužės 02, 22:26:31 »
Jei randu daug špakliaus, tai keičiu į detalę be jo. Nu ne į turgų čia, nesuprasi...

O jeigu tai stogo stoikė ar galinis sparnas?

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #813: 2018 Gegužės 02, 22:29:36 »
Tai irgi keičiamos detalės. :)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #814: 2018 Gegužės 02, 22:38:51 »
Ar turgus ar sau, tai dar nieko nereiškia, aš asmeniškai varau meistrams kurių net prašant jis nedarys pigiau bele išlyginti ir dažytojas nekraus 1cm špakliaus, jie negadins savo markės tokiomis chaltūromis, o su tokiais pasiūlymais nelabai ir laukiamas pas juos būsi. Aš asmeniškai tais pilnais skutimais iš viso netikiu, tuo labiau gamyklinis paruošimas ar dažymas prieš kelis metus  nieko neblogiau už naują dažymą neaišku kokiais gruntais(realiai net abejoju ar jų Lietuvoje kokybiškų iš viso yra) ir techninėmis sąlygomis, čia skaitau daugiau marketingas, kaip iškelti savo darbą aukščiau kitų
Andriau, jeigu bus galimybė nufotkink man tą pilnai nuskustą mašiną, ypač tokias vietas kur klijuojasi moldingai, buferio su kėbulu kantai, stiklų klijavimo vietas.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #815: 2018 Gegužės 02, 22:41:47 »
Tai irgi keičiamos detalės. :)

Juodo metalo stoikėse vidinio niekas napdirba iš vidaus, tai kaip aliumą apdirbs? Jau nekalbu , kad špaklis mažesnė bėda negu aliumo virinimas -kniedijimas ne gamyklinėmis sąlygomis.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #816: 2018 Gegužės 02, 22:52:04 »
Jeigu tikrai skusim, tai būtinai parodysiu viską. Esmė, kad gamyklinio lygio niekad nepasieksim. Galima už normalią kainą susitvarkyt vidutiniškai arba už labai brangiai šiek tiek geriau nei vidutiniškai.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #817: 2018 Gegužės 02, 23:07:10 »
Jeigu tikrai skusim, tai būtinai parodysiu viską. Esmė, kad gamyklinio lygio niekad nepasieksim. Galima už normalią kainą susitvarkyt vidutiniškai arba už labai brangiai šiek tiek geriau nei vidutiniškai.

Tai apie ką mes ir kalbam, kam tada skusti ją visą? Jeigu ji padažinėta, bet jokių problemų nekyla, tai nieko geriau ir paskutinėdami nepasieksit. Jeigu normalus dažytojas , jis ir taip nepalieka jau itartinų vietų.Pasilieku prie savo nuomonės, kad pas mus tikrai niekas nenuiminėja visų dažų, nebent tai koks egzotiškas modelis kainuojantis ne vieną šimtą stukų eurų.
Andriau, tu turi galimybę sudalyvauti audi klubo lygyje mitų griovėjų laidoje, bent jau foto sesijoje :D

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #818: 2018 Gegužės 03, 00:01:51 »
as ne paruosimo/dazymo ekspertas, bet kai reikejo man 200 tine dazyti, tai buvau pas draugo broli, kuris dirbo paruoseju n metu, buvo tikrai geras ir nepapigeiscikas, iskart pasake, kad bagazines dangti, kuris buvo grazus lygus isskyrus poroj vietu lakas pazeistas reikia skusti iki metalo. Pakraipiau galva, kai pasake kaina ir nedariau pas ji (o be reikalo, kaip veliau paaiskejo :D), kaip tik tuo metu jis paruosinejo siknabirbi (VW transporter) sena, buvo visas kebulas iki pliko metalo nuskustas (galejo tik nulakuot ir butu hotrod'as buves (aa)), o kad kiti dazo bet kaip ir brangias masinas, kad butu pigiau ir greiciau, tai cia nieko keisto, taip jau yra. Atstovybese dazo masinas daugiau maziau pagal technologijas ir su gamintojo nurodytom medziagom, tai tikimybe didesne, kad tos medziagos geresnes, nei daugumoj garazu, kur ziniu lygis apie technologijas ir medziagas pas daugeli dazytoju baigesi 2000-2005 metais

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #819: 2018 Gegužės 03, 00:15:06 »
Pasidmėkite pradžioje apie aliuminio kėbulo anodavimą prieš gamyklinio grunto vonią. Jei nuskusi tą sluoksnį prieš ruošimą, tai kažin ar ilgai tie darbai laikys ir po kiek laiko iškels pusles.
Ir juodas metalas jei nušmirgėliuotas lyginant ir tiesiai ant viršaus špakliuota, po to špaklius su vandeniu apdirbtas prieš gruntą, tai rudas sluoksnis garantuotas...
Čia variantų N+, ruošimas ir dažymas yra chemijos mokslas, tiek medžiagų, tiek metalų savybių.
Kuo praktiškai įsitikinau, tai jei ant originalių dažų uždėsi naują sluoksnį, niekas ten nesės, svarbu tinkamai ruošta buvo. Va kai jau ne originalių sluoksnių keli, tai gali pamatyti ko gyvenime nematęs.
Daugumoj garažų technologijos ir medžiagos dar nuo žigulių laikų.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #820: 2018 Gegužės 03, 11:46:53 »
Liucifer- (y) (y) (y)  Ne be reikalo ir juodą metalą nuvalius su smėliapūte per 24val reikia padengti gruntu ar dažais, realiai tai max laikas, geri skardininkai tik baigę virinti, šlifuoti metalą ir karto užpučia gruntu. Todėl ir sakiau, chemiškai nuėmus dužus nuo kėbulo, o tik chemiškai gali pilnai nuimti iš visų tarpų, reikalinga rimta chemija neutralizuoti ir visaip apsaugoti paviršių nuo oksidacijos ir t.t. Tai paskaičiuokit, kiek turi kainuoti toks darbas?
Kas liečia paruošėjų naudojamas medžiagas, tai kiek lankausi dažyklose, atvažiuoja atstovai su autobusiukais, atveža ko tik nori, beje jų vienas du, nes beveik pas visus matau tuos pačius tiekėjus, tik vienas niuansas, jeigu mašina sena , detalė nudažymas kainuoja 50 eur, kokias tu ten geras medžiagas naudosi ir dar klientas derisi ir verkia kaip brangiai gaunasi. Šiai dienai kaina dažymo 80-100 eur už detalę be dažų ir lako jau visiškai normali, ten gali ir kažkokios kokybės tikėtis.

Neprisijungęs oramo

• Įrašai: 1049
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #821: 2018 Gegužės 03, 20:23:43 »
Man uz kapota 200eu pasake A8 D3 dazyma ,na, bet cia ir detale viena is didziausiu masinos  :) O del skutimo iki metalo turejau praktikos su
NISSAN 300zx kuris pusles mesti pradejo po savaites nudazymo  :-] ir tokia procedura turejo chevrolet camaro 76m kuri gavosi ledas, o ir nuskustu daliu prastovejimo laikas virsijo kelias paras. Tai cia dar prisideda metalo kokybe, savybes ar kaip tai pavadinti  :)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #822: 2018 Gegužės 28, 09:19:27 »
Audi vis paardoma dažymui, liko tik slenksčiai, bagažinės dangtis ir kilimą išimt, toliau viskas plika. Kaip elgtis su slenksčiais? Vieną krašta kažkaip atlupau, tai radau vietom kaip permatomą silikoną ir vietom juodus kaip stiklo klijus. Tas permatomas lyg ir atlimpa, bet juodas tai niekaip. Manuale parašyta, kad reikia kaitint, bet klijai tikrai nesuminkštėja. Kad būtų neoriginalu irgi nepanašu. Ką daryt?  :think:

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #823: 2018 Gegužės 28, 09:30:41 »
Dabar stabdžiai. Padariau kaip kažkas ir sakė, su balionais. Veikia.  :-] Suportus išėmiau, o šlangelės dar originalios, tai lankstant girdėt kaip viduje braška. Imsiu armuotas. Kiek permečiau internete, tai būtent mano modeliui su Brembo stabdžiais nėra didelio pasirinkimo, todėl gaminsiuosi Custom iš čia (jei niekas kažko geresnio nepasiūlysit): http://auto.helperformance.com/custom-brake-hose. Taip pat užsakysiu oem Audi remokomplektą abiem priekiniams suportams, perdažysiu ir bus ramu. Galas irgi persirinks ir pasikeis vamzdeliai nuo arčiausio sujungimo. Dar nupirkau gero stovio chromus aplink langus, įvariausių gumelių, kurios naujos kainuoja nežmoniškus pinigus ir galinį traversą su visa pakaba. Pastarasis smėliuosis, miltais dažysis, pakaba persirinks naujom detalėm ir keliaus ant mašinos.  ;)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #824: 2018 Gegužės 28, 09:40:27 »
Tiesa, jau pastebiu, kad atsiranda detalių, kurių Audi neturi sandėlyje. Kad ir priekinio sparno moldingo laikiklio plastikinės įvorės su kodu 4D0853615A. Bet radau, kad MB turėjo tokį pat gaminį W220 modeliui su kodu A0009885581. Šiaip visokių laikikliukų, šponkių ir panašiai, galima rasti: http://www.autoclips.by/, http://www.autosmilga.lt/ arba http://www.virbante.lt/lt.