o geras, kas per politilenu traukti? pagarsink, manau daug kam bus aktualu, o šiaip visiems reikia standartinio diametro, vakare būsiu servise, gal mėtysis koks varinis naujas, ten gal bus parašyta.o valcuojasi lengvai su standartiniais įrankiais? teko bandyt pačiam?Andre, varinių trųkumas tas, kad pats turi išraityti, tai man niekad nepavyksta gražiai jų pravest kaip originalų, na aišku jei savo mašinai daryčiau, gal vėl kitaip būtų.
Andre, varinių trųkumas tas, kad pats turi išraityti, tai man niekad nepavyksta gražiai jų pravest kaip originalų, na aišku jei savo mašinai daryčiau, gal vėl kitaip būtų.
Pas mane iš visos dujų įrangos, tai tik skylė buferyje likus. Tiesa, dar balioną galiu dovanot kam nors. O ar būdavo problemų, tai nežinau, mažai žiemų ji matė. Daugiau garaže prabuvo.
tueiu du zapaskinius balionus uz alu:D
Kiek oem vamzdelių skersmuo? Dabar čiupinėju variantą - nieržaveikinius vamzdelius. Jaučiu laikytų tiek pat ilgai, kiek aliuminiai sparnai
Pats nematavau, tik internete radau, kad 6,5-7,0mm. O neržo lengvai lankstosi? Įmesk nuotraukų... Gal kas žinot ar vamzdelių storis per visą ilgi vienodas? Mane čia protino, kad prie ABS bloko būna sienelės storesnės.
šiaip matyt yra priežastis, kodėl nieržaveikos originaliai nededa bet turbūt nesužinosime.