Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AndreF. Audi S8 D2 + A8 D4 V8T  (Skaityta 283766 kartus)

Neprisijungęs Tomis

• Įrašai: 1174
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi S8 D2 AVP
« Atsakymas #200: 2016 Balandžio 20, 19:30:21 »
bent S6 uz kataliku esancios lambdos tikrai neitakoja galios(nerades nei vienam saltini priesingai), paciam buvo bedu su jom, t.y. dege erzinantis chekas :bedantis:
Pradzioje isidejau apgavikus, veliau numiro vienas is zondu, istrynem programiskai klaidu kodus. Veliau dariau ismetima ir visai atjungiau kas buvo like, tada vel isprogramavom atsiradusias klaidas ir kiek zinau jankazas vazineja iki siol ok. Nesu tikras tik del to funcionalumo bit'o - gal zmones jau pazenge, bet paprastai tiesiog nutrinamos/isprogramuojamos klaidos. Kiek zinau SAABai turi galimybe isjungti zondus. Vaguose paprastai visi trina klaidu pranesimus  :bedantis:
Galiu patvirtinti tikrai, kad itakos galingumai jokios neturejo.
« Paskutinį kartą keitė: 2016 Balandžio 20, 19:32:04 sukūrė Tomis »

Neprisijungęs PSSHHH

• Įrašai: 2222
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #201: 2016 Balandžio 21, 00:11:50 »
Man nesunkiai pasikeite lambdos :) bet turbut, kad deze kurkas mazesne tai priejimas geresnis :)

Neprisijungęs Andre Freire

• Įrašai: 1976
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #202: 2016 Balandžio 21, 08:33:45 »
Man nesunkiai pasikeite lambdos :) bet turbut, kad deze kurkas mazesne tai priejimas geresnis :)

Reikėjo keisti tada, kai variklį buvau apsiardęs, įpurškimo kolektorių nusiėmęs. Tada viskas matėsi gerai iš viršaus.  ff Kokias lambdas dėjai?

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #203: 2016 Balandžio 21, 08:42:36 »
bent S6 uz kataliku esancios lambdos tikrai neitakoja galios(nerades nei vienam saltini priesingai), paciam buvo bedu su jom, t.y. dege erzinantis chekas :bedantis:
Pradzioje isidejau apgavikus, veliau numiro vienas is zondu, istrynem programiskai klaidu kodus. Veliau dariau ismetima ir visai atjungiau kas buvo like, tada vel isprogramavom atsiradusias klaidas ir kiek zinau jankazas vazineja iki siol ok. Nesu tikras tik del to funcionalumo bit'o - gal zmones jau pazenge, bet paprastai tiesiog nutrinamos/isprogramuojamos klaidos. Kiek zinau SAABai turi galimybe isjungti zondus. Vaguose paprastai visi trina klaidu pranesimus  :bedantis:
Galiu patvirtinti tikrai, kad itakos galingumai jokios neturejo.

Ir aš neradau tokios informacijos, bet stojau viduryje kelio ir jungiausi kompą, nes buvau pasikeitęs dėžės tepalus ir pabijojau, kad kažkas negerai. Žodžiu, šita tema susirenku žodžius atgal ir tyliu, nes čia man vienam pasaulyje taip nutiko. Bijau, kad neuždarytų.  :)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #204: 2016 Balandžio 21, 08:46:08 »
Pas s8 2000m. 265 kw aqh motoras gamykliskai neturi lamdu uz katalizatoriu

Praktiškai ir saugus sprendimo būdas surastas.

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #205: 2016 Balandžio 21, 11:03:37 »
Taip ;)

Neprisijungęs PSSHHH

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #206: 2016 Balandžio 21, 12:45:47 »
Reikėjo keisti tada, kai variklį buvau apsiardęs, įpurškimo kolektorių nusiėmęs. Tada viskas matėsi gerai iš viršaus.  ff Kokias lambdas dėjai?
Praleidai gera proga ff As dejau BOSCH http://autoplikis.lt/catalog/1314372-bosch-0-258-010-073 butent sitas (+) Tau manau del priekiniu tada, pas mane viena pavojavo ir laikas nuo laiko klaida mete o kitos logai nebuvo grazus tai istrynus klaidas iki pirmo uzgesinimo masina judedavo puikiai ir jautriai, bet pasijusdavo iskart kai pasigaudavo lambdos klaida ir po to abi nuejo ir vien is kvapo ismetimo jautesi, kad joms labanakt buvo :V

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #207: 2016 Balandžio 21, 14:20:47 »
Apibendrinant: lieka išsiaiškinti, ar dėl priekinių blogų lambda zondų gali mesti klaidas: "P0420 Catalyst System: Efficiency Below Threshold Bank 1" ir "P0430 Catalyst System: Efficiency Below Threshold Bank 2". Jei taip, tada aš be reikalo užsipuoliau Startline. Jei tai tik galinių lambda klaidos, tada Startline buvo kažką pridirbus, sumaišius su priekinėm ir t.t. Ir dar klausimas, kodėl pirmą kartą sutvarkė neišėmę ECU, o antrą kartą jau išėmė.  :)

Neprisijungęs PSSHHH

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #208: 2016 Balandžio 21, 14:26:41 »
Pagal klaidas tai rodo tik puses o priekio nerodo aiskiai, pas mane rode, kad bank 1 sensor 2 ir bank 2 sensor 2 cia galiniai o pas tave kaip minejau tik puses rodo :think:

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #209: 2016 Balandžio 21, 14:28:47 »
galinės

ktalyzo efektyvumo nemato, o to negali matyi su tom lempdom, kurios priekyje :think:

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #210: 2016 Balandžio 21, 14:41:08 »
Taip gaunasi, kad Startline gerai įvardino "keistos tavo klaidos".  :-]

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #211: 2016 Balandžio 21, 14:46:18 »
Lambda logai. Jei suprantat ką nors, tai papasakokit. Stovint vietoje į ribas telpa.

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
Audi S8 D2 AVP
« Atsakymas #212: 2016 Balandžio 21, 17:21:24 »
Na dėl katalizatoriaus klaidų visada rodys tik bank kuris, o klaida inicijuoja galiniai lambda zondai pagal savo parametrų ribas...
Čia juk ne lambos numirė, o tipo katalikai :)
Identiškas klaidas aš gaunu karts nuo karto, ypač važiuojant greitai ir pastoviu greičiu, o ne mieste ;)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #213: 2016 Balandžio 25, 10:35:07 »
Turėjau bėdų su vairo reguliavimo mechanizmu - nesikilnojo aukštyn ir žemyn. Patikrinau visus laidus, jungiklį - viskas tvarkoje, tik įtampa vienam kontakte neateina į patį varikliuką. Po vairuotojo krėslu yra vairo ir diržų valdymo modulis. Atsidaręs dėžutę radau mikroschemą ir pagal kontaktus išsiaiškinau kuri rėlė. Bandžiau ją truputį palenkti ir paaiškėjo, kad kai suspaudi rėlę iš šonų - viskas veikia, paleidi - vėl nesikilnoja. Atidariau neardomą rėlę ff , išvaliau kontaktus ir veikia. Dar dėl viso pikto perbėgau su lituokliu per kontaktus, nes keletas įtartinų pasirodė.

Paskui perėjau prie G139 ir G137. Vienas darinėja sklendę, kuri nustato pūtimą į kojas, o kitas į keleivio pusės centrinęs angas prie pat durų. Prie pirmosios priėjimas geras, tai išsiėmiau, atsidariau potenciką ir pravaliau. Radau didelį laisvumą tarp varikliuko ir traukutės, tikriausiai čia ir buvo bėda. Užteko gabalėlio popieriaus ir po adaptacijos viskas ribose. Antrasis, G137 yra labai giliai, praktiškai jo ir nematyti, tai tik ranka apčiuopiau sklendę, ją pajudinau ir padarius adaptaciją - stebuklingai susitvarkė. Nežinau ar ilgam, bet jei reikės keisti - bus darbelio. Pagal Elsa - reikia nuimti panelę, pagal mane užtektų GAAAAAL tik išėmus keleivio oro pagalvę ir tai priėjimas tragiškas ir jau matau žaizdas ant rankų ir krūvą suplėšytų vienkartinių pirštinių.  :-( Atrodo tiek...

P.S. atsidariau alsuoklį, kuris atrodo taip po 600 km.
« Paskutinį kartą keitė: 2016 Balandžio 26, 00:21:00 sukūrė Andre Freire »

Neprisijungęs rimisss

• Įrašai: 4062
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #214: 2016 Balandžio 25, 11:35:50 »
O sitie alsuokliai tik ant 40v stovi?

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #215: 2016 Balandžio 25, 13:27:52 »
Visų alsuokliai panašios būklės būna... O naudojami nuo V6 iki V8 motorų...

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #216: 2016 Balandžio 25, 13:30:33 »
Taip, čia visiškai normalu. :)

Neprisijungęs mikasmeskius

• Įrašai: 2155
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #217: 2016 Balandžio 25, 16:09:00 »
Jeigu ka nuimsi ir panele. Del to varikliuko tikrai nesunkiai nusiima

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #218: 2016 Balandžio 28, 13:41:58 »
Jeigu ka nuimsi ir panele. Del to varikliuko tikrai nesunkiai nusiima

Kažkaip visada atrodė, kad panelę nuimti yra didelis darbas, o uždėti ją, kad nebūtų paskui pašalinių garsų ir sueitų visi tarpai - išvis neįmanoma.  :think: Dabar dirstelėjau Elsoj, kad tikrai ten nėra tų varžtų tiek daug, tik įrankių reikia grotelėms išimti ir šiaip atsargiai neskubant viską ardyti. :)
Gavau abu priekinius zondus, visus variklio apsaugos tvirtinimus, nes dabar visur plastikiniais dirželiais pritvirtinta... ir priekinio reduktoriaus riebokšlius, nes abejose pusėse drėksta jau.

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #219: 2016 Balandžio 28, 16:11:17 »
Man pusė tų tvirtinimų išsilakstė ir vos apsaugos nepamačiau, "smaugliukai" rimčiau ;)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #220: 2016 Balandžio 28, 18:17:44 »
Pas mane gale ir pačiam priekyje tvirtinasi metaliniais varžtais, tik kampuose ir prie posparnių su šitais. Dirželiai labai matosi, tad dėsiu kas priklauso. :)

Neprisijungęs mikasmeskius

• Įrašai: 2155
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #221: 2016 Balandžio 28, 19:45:53 »
Pas mane gale ir pačiam priekyje tvirtinasi metaliniais varžtais, tik kampuose ir prie posparnių su šitais. Dirželiai labai matosi, tad dėsiu kas priklauso. :)
teisingai, pas mane sudeta viskas kas priklauso, niekas nenulaksto jau dag metu

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #222: 2016 Gegužės 25, 14:05:37 »
Kadangi baiginėjosi techninė apžiūra, tai susigriebiau pabaigti įsidėti RNS-E. Mygtukai ant vairo veikia, mažasis ekranėlis rodo visą informaciją, navigacija irgi piešia rodykles. Vadinasi įmanoma. Bėda tik su FM stiprintuvu, reikės keisti į naujesnį. Kadangi mano RNS-E buvo pritaikytas A4 B5, tai teko išardyti visą priekį, prilituoti plastmasės kraštuose ir pusbrolis su savo gamybos frezavimo staklėm (prieš tai nusiėmęs matmenis) atkartojo reikiamą formą. Tada sušveista, pašpakliuota, pagruntuota ir į dažymą. Neturiu nuotraukų kaip darė maniškį, bet sumetu kaip darė RNS-D, dėl bendro vaizdo.

P.S. Techninė apžiūra praeita sėkmingai.
« Paskutinį kartą keitė: 2018 Gruodžio 06, 14:40:30 sukūrė Andre Freire »

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #223: 2016 Gegužės 25, 14:16:43 »
(y)
Sunkiai tas priekis nusiima? Norėčiau ir aš savo atnaujinti, vienoj vietoj vos su nagu užkliūta

Neprisijungęs PSSHHH

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #224: 2016 Gegužės 25, 14:47:40 »
Puikiai (y) man idomu kokius dazus naudojot, puikiai pataikyta (+)