Taigi, galutinai susidėjau durų pritraukėjus. Ilgai ieškojau donoro su B&G garso aparatūra, jog tiktų laidynai duryse, kadangi pas mane gale yra papildomi garsiakalbiai. Pora mėnesių stebėjau rinką, bet jei kas ir iškrisdavo, tai arba PreFl arba su Bose. PreFl nenorėjau, nes į 2016 metų mašiną dėti 2011 detales neleido sąžinė. Ir štai atsirado Lenkijoje skelbimas su 2016-09 gamybos data, automobilis išardytas turėdamas tik 68km. Bėda, kad su Bose aparatūra, tad teko iš dviejų galinių laidynų pasidaryti vieną. Pradėjau nuo galo, ir ten užtrukau ilgiausiai, dėl laidyno perdarymo ir gana komplikuoto spynos išėmimo. Viską sudėjus užtrukau apie 12 valandų visoms 4 durims. Darant antrą kartą dėjimo laiką sutrumpinčiau bent dvigubai. Viską sudėjęs susidūriau su kodavimo problema. Automobilis iš kurio išimtas komplektas buvo su užuolaidėlėm ant galinių durų langų (labai gerai, nes čia mano sekantis patobulinimas) ir sėdynių atmintim gale. Modeliai su užuolaidėlėm turi po du jungtukus langams kiekvienose duryse. Pas mane vieną, todėl sudėjus naujus blokus nesidarinėjo langai ir rasdavau klaidą, kad nepajungti užuolaidėlių mechanizmai (logiška). Net ir naujausias ross-tech'as neturėjo label failų durų blokams. Nei seniems, nei naujiems. Internete irgi nieko nėra. Teko lyginti naujų ir senų blogų codingus ir atmetimo būdų surasti kuris bitas yra pritraukėjų. Jei kam reikės 5-6 bitai iš „12“ buvo pakeisti į „1E“. Darbų nuotraukų daug neturiu, vis tiek niekas čia neskaito ir nežiūri.