Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AndreF. Audi S8 D2 + A8 D4 V8T  (Skaityta 279906 kartus)

Neprisijungęs Andre Freire

• Įrašai: 1976
    • Žiūrėti profilį
Re: AndreF. Audi S8 D2
« Atsakymas #1175: 2018 Lapkričio 27, 12:31:36 »
Labai priklauso nuo durų. Dažniausiai visi deda ant išorinės skardos vidinės pusės bitumą. Jis sugeria vibracijas ir neleidžia  joms toliau judėti kėbulu, paversdamas jas į šilumą. Storis nuo 1mm iki 6mm, aukso vidurys 2 arba 3mm, daugiau nereikia, jei nesiruoši varžybom. Tada yra dvi rūšys garso izoliacijos. Uždaro kontūro, kuri neturi visai jokio pralaidumo ir "porų" bei atviro, tokia kempinė kaip mano abloškių. Uždaro dažnai būna storesnė ir tylesnė, tačiau ją  sunku formuoti ir skirta labiau plokštumom. Aš ja išklojau bagažinę ir galinę ugniasienę. Atviro kontūro yra tampresnė, plonesnė, primena paprastą kempinę ir su ja lengviau dirbt, tai sudėjau į abloškės. Kadangi pas mane nuėmus apdailą lieka tik lango rėmas ir durų skarda, tai aš niekaip negalėjau klijuot ant skardos, nes pačiam viduryje ji plėvesuotų. O va darėm Subaru, tai ten atvirkščiai, apdaila visa su laikikliais, atsikišimais, įdubimais, tačiau durų skarda lygi, su keletu skylių. Daugiausiai triukšmo patenka per stogą ir bagažinę, vien duris padarius  mažai kas jausis. Dėl garsiakalbių, tai reikia žiūrėt kokie jie, jei bus skirti dideliam tūriui, tai negali uždaryt.

Svarbiausia yra viską lipinant gerai nuriebalint ir nuvalyt paviršių, neužkimšt nubėgimo latakų ir nepadaryt vietų rinktis vandeniui. Jau turiu atvejį, kai pirko pigų bitumą, sumetė greitai ir po pusmečio nei vienas langas nesidarinėjo. :) Išardė, o viduj viskas nukritę, atsilupę, prisivėlę... Žodžiu buvo darbo paskui kaip kiaulę pasipjovus.

« Paskutinį kartą keitė: 2018 Lapkričio 27, 12:42:11 sukūrė Andre Freire »