Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AndreF. Audi S8 D2 + A8 D4 V8T  (Skaityta 284659 kartus)

Neprisijungęs vytiokx

• Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi S8 D2 AVP
« Atsakymas #100: 2015 Gruodžio 31, 19:57:01 »
Žodžiu, suvažinėjau iš Marijampolės į Kauną ir garsas dingo. Buvau pas keletą meistriukų, tai sakė, kad tikrai viskas čia tvarkoje su pompa. Pabandžiau paklibint keltą naujų pompų, tai jos irgi turi šiokį tokį laisvumą. Skriemulio darbinė dalis, kur liečiasi diržas, nėra kiaušinis, tik tas kraštas, kuris prilaiko diržą, kad nenumestų, turi šiokį šokį neovalumą. Čia tiesiog mano neišprusimas buvo ir patirties stoka. Taigi, vandens pompos keitimas kol kas atidedamas. SKF pompą gali parvežti AD Baltic, jei kam reikės. Kodas VKPC 81808. Kaina apie 50 eurų. Grįžęs atgal aptikau kitą garsą, šįkart po mašina. Pasikėliau - vairuotojo pusės katalizatorius. Subiręs, tai reikės mesti abu lauk, įdėti normalius rezonatorius ir išprogramuoti galinius du zondus, einančius už katalizatorių. Startline išprogramavimo kaina 100e. Tuo pačiu dar atlaisvinsiu šiek tiek išmešimą. Darbus planuoju atlikti Kaune, Birželio 23-iosios g. 23a, man ten kažkaip normaliausiai daro...  :think:
Gal bandyk kur concorde minejo.Seip ten atrodo gal rimtesni meistrai ir gal padaro gerai.Kazkada vienai audinei man ten ismetima apziurinejo tai visai patiko.Dabar dariausi birzelio 23,tai viskas kaip ir gerai,tik dabar eina garsas per sujungimo vietas.Isdeges turbut hermetikas,del hermetiskumo neman vienam jau taip yra kas ten daresi.