Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Andev A4 B5 FL  (Skaityta 97401 kartus)

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
Re: Andev A6 C5 org.sub
« Atsakymas #450: 2012 Gruodžio 22, 21:52:26 »
:D buciau pasakes butu nepirke :) gi reik bent zodine 10m garantija nuo rudziu suteikt :D ir dar tiek pat nuo vaziuokles ir variklio remontu :D

istikro nera ko stebetis labai.. dazni tokie pirkejai.. gi taupo visa seima N metu, tai tie sutaupyti tukstanciai aukso vertes, ir masina uz jie isivaizduoja kad perka NAUJA, ne deveta, o NAUJA.. :)
daugiau nei 50 proc. tokiu pirkeju

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #451: 2012 Gruodžio 22, 21:56:06 »
po beveik metu vazinejimo manajai, dabartinei a5 siurblys ulinkes buvo.. auto pirkta is Relax, galvoju gal paskambint dabar, paprasyt kompensacijos :)

idomu ar "toli eiciau"? :D :D :D :D

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #452: 2012 Gruodžio 22, 22:02:19 »
tai man buvo, turejau a4 b5 2.5 tdi V6 faceliftas Quattro, pardavinejau dar vasara, pats pasivezinau kokia savaite jokiu bedu, kurisi salta karsta ir t.t Parduodu is namu kiemo, paimu pinigus, einu namo ir per langa ziuriu kaip isvaziuoja po biski, girdziu pirma kart kuria, neuzkura, antra irgi ne, galvo db jau ...pasiimt turesiu as ja, nu is trecio kart siaip ne taip uzkure. Bet ir tu papulk tokia kiaulyste :D

Neprisijungęs Andev

• Įrašai: 706
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #453: 2012 Gruodžio 22, 22:27:41 »
gerai vyrai gana tų nuotykių  :D papasakosiu aš kaip šitą pasiemiau.. Turguj pažiūrėjau viską nuo A iki Z, nors babkes skaičiavau sau tyliai. Nebuvo nei domkrato nei rakto, nei kilpos, nei subo, vaistinėlės ir t.t. nu žodžiu basa. Kai jau ga;utinai apsisprendžiau sakau, davai seni nors sumesk viską, kad ratą pasikeist būtų galima. Jis - be problemu. Nu ką, eksplotuoju mašina, užsimoviau pirktas r16 žiemines basanoškes tik pyst nuleidžia ratą prie megos. Nu ok, keičiam... imu raktą - žiuriu vidus iščiulptas, negriebia..nu ok, šiaip ne taip.. imu domkratą keliu auto - pyst prasisuka ant apkrovos domkratas. . Iš žmogaus pasiskolinu domkratą - pasikeliu. Imu zapaskę - žiūriu tuščia visai. Nu P...ui. - gadinam zapaskę ir riedam iki montorščikų. Numontuojam R16 žieminį batuką - kordas suėstas - zjb. Imam zapaskės padangą metimui lauk, jau laukia kita užmotavimui - ch..ui. - zapaskės sakrdoj 1cm skylė. ZJB - vietoj perkam visas keturias skardas ir kitas žiemines padangas r15. Net neskambinau... tą patį domkratą ant sėdynės savoj mašinoj rado su daaaaug šukių.
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Gruodžio 22, 22:39:52 sukūrė Andev »

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #454: 2012 Gruodžio 22, 22:49:38 »
Jo,čia tai žiauriai žmogus pardave, dabar jau pasidarei vaziuojancia, taip tai butu uzsip*ses ja pardavinet jis manau, nes ir taip ilgai neeme... Ir idomu tas facelifto galas, speceliai dejos ji,ar biski siknyten gavus,neziurejai ? Beje su donkratu ir man taip buvo masina pasiemeus, tik man nieks nesukeite, toks buvo ,o savininkui matyt nebuvo teke panaudos, svarbiausia visas idealus blizga orginalus grynai, o ant apkrovos persoksta  :D
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Gruodžio 22, 22:51:49 sukūrė Karolis080 »

Neprisijungęs ignaras

• Įrašai: 1536
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #455: 2012 Gruodžio 22, 23:09:42 »
kiek teko ziuret kokiu masinu pirkt ar dar kazka tai, prieini apziuri masina lyg ir ok viskas pasiziuri mago nera , changerio nera, gale ir truksta visokiu smulkmenu , aisku perikupas daresi saibas is to apsisuki ir nueini , nes ir katalyzo greiciau nebus ir kitokiu bairiu dar gali but :) aplupineta masina retai pasitaiko gera

Neprisijungęs Rencius

• Įrašai: 2648
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #456: 2012 Gruodžio 23, 10:39:23 »
gerai vyrai gana tų nuotykių  :D papasakosiu aš kaip šitą pasiemiau.. Turguj pažiūrėjau viską nuo A iki Z, nors babkes skaičiavau sau tyliai. Nebuvo nei domkrato nei rakto, nei kilpos, nei subo, vaistinėlės ir t.t. nu žodžiu basa. Kai jau ga;utinai apsisprendžiau sakau, davai seni nors sumesk viską, kad ratą pasikeist būtų galima. Jis - be problemu. Nu ką, eksplotuoju mašina, užsimoviau pirktas r16 žiemines basanoškes tik pyst nuleidžia ratą prie megos. Nu ok, keičiam... imu raktą - žiuriu vidus iščiulptas, negriebia..nu ok, šiaip ne taip.. imu domkratą keliu auto - pyst prasisuka ant apkrovos domkratas. . Iš žmogaus pasiskolinu domkratą - pasikeliu. Imu zapaskę - žiūriu tuščia visai. Nu P...ui. - gadinam zapaskę ir riedam iki montorščikų. Numontuojam R16 žieminį batuką - kordas suėstas - zjb. Imam zapaskės padangą metimui lauk, jau laukia kita užmotavimui - ch..ui. - zapaskės sakrdoj 1cm skylė. ZJB - vietoj perkam visas keturias skardas ir kitas žiemines padangas r15. Net neskambinau... tą patį domkratą ant sėdynės savoj mašinoj rado su daaaaug šukių.
o jei tas žmogus šitam forume lankosi??? :D padarei tai padarei, aš tą patį daryčiau, bet neviešint geriau tokių dalykų ;)

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #457: 2012 Gruodžio 23, 10:47:27 »
Nezinau kiek teisybes ,turgaus pardavejai,pirikupai ,esu girdejes kad daro taip : jei masina gera, tai nors ir aprinkta, su plikom padangom,supuvusiom skardom parsiduos, o jei masina lieva tai uzdeda geras padangas,ratus...  :D

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #458: 2012 Gruodžio 23, 11:12:18 »
butent, vakar draugeliui, paemem b5 facelifta avanta juoda, 81kw oda rekaras, 2DIN sline vairas, vidus idealus, kebulas irgi, zapaskes viskas yra, dirba graziai nebarska, ir kaina nemazai numete, ratai org R16, nu bet padangos vasarines tai ka nepirksi, kai masina gera ir jei esi sveiko proto i tokius dalykus nekreipsi demesio...

Neprisijungęs Andev

• Įrašai: 706
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #459: 2012 Gruodžio 23, 11:21:17 »
Nėr čia ko bijot, gandai pro ausis praplaukė, kad likimas jį nubaudė  :)

Tai reikalas kitas, jei ir pinigų nuleidžia, jei esi sveiko proto tai ir skaičiuoji investicijas, derini kainą, tai ir yra normalios derybos, o čia kai atrodo susitari ir dar apipisa kaip merga su vaiku. Nieko, pasimokiau :)

Neprisijungęs JonukasP

• Įrašai: 939
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #460: 2012 Gruodžio 23, 16:22:06 »
Ką reiškia "org sub"?

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
Re: Re: Andev A6 C5 org.sub
« Atsakymas #461: 2012 Gruodžio 23, 16:57:14 »
eee nu nereikia cia jau taip apie turginius... jei varguoliai dirba ten tai gal ir isima ka nors bet kaip pas mane tai kaip tik viska stengiuosi sudet nes nuo to tik kaina masinos krenta...
nu dar niekas nera numuses kainos, kad nera donkrato ar vaistineles., o siaip pilnos retai gryzta, tai avarinio tai dar ko truksta.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #462: 2012 Gruodžio 23, 22:09:26 »
Ką reiškia "org sub"?
gal "originalus subas" ? :) :g040:

Neprisijungęs Vytkė

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1741
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #463: 2012 Gruodžio 23, 23:10:27 »
nu dar niekas nera numuses kainos, kad nera donkrato ar vaistineles., o siaip pilnos retai gryzta, tai avarinio tai dar ko truksta.

Nu man buvo išlupta lieta zapaskė, domkratas, raktai. Tai iš esmės nenukentėjau daug tuo klausimu, nes orginali vaistinėlė buvo likus, net nepraimta, subas, keitiklis, tv blokas, magas - viskas buvo savo vietoj. O apie išsireiškimą "turginiai" labai nepykit, nes čia buvo grynai sakyta ant tų, kurie belekaip daro, o kur žmonės stengiasi parduot kuo geresnį produktą, tai šaunuoliai. Jo, dėl žvakių ir nesikūrimo, tai kažkokie klounai ten buvo. Aš pats kai pardavinėjau, tai kai tik susidurdavau su lietuviais, tai iškarto jau net nemalonu, šniukštinėja, kabinėjasi prie visko, uoj čia papuve, uoj čia biški ilenkta, ajajai, numesk kelis tūkstančius, čia visiškas lavonas. Atvirai tai net negalvojau parduot lietuviams mašinos, nes jo, kaip ir sakėt, kad už kelis tūkstančius nori kažko stebūklingo, naujos mašinos..

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #464: 2012 Gruodžio 24, 10:10:17 »
Ir dar man ispudis, kad kas kuo maziau ismano, tuo apziurint masina daugiau "vaidina ziniuoni" :D Kai golfa savo pardavinejau 3,tikrai idealus buvo dugnas ir tt.t. nu kaip 93metu tikrai puiku viskas, atvaziavo pacanai , barskina i arka gale sako spakliuota  :-] (nors tn tikrai nebuvo spakliuota,zinau ,isitikines) ,nu bet kad ir butu, ble masinai 20metu o cia kabinetis va dazyta,va spakliuko,nu ka as zinau, nesakau kad jei bus visa supuvus ir sakyt gerai ,ledas, nu bet kada tikrai labai tvarkinga kibt prie tokiu dalyku ka as zinau, kai jau masina 20 metu vos ne po presu pakist skirta :D. Is kiek esam seimoj masin pardave lietuviai pirkejai is 5 masinu normalus gal 2 buvo :D Kur atvaziuoja, rodau zmogui minusus jis pats sako tai cia ne nauja tie ibrezimai dzin  :D

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #465: 2012 Gruodžio 24, 16:03:33 »
apskritai lietuviai masinas vertina pagal jos isvaizda, gali butu apylavonis, savrbu kad grazi ir salonas nesuplesytas. Tai darom isvada: reik duoti tautai tai ko ji nori. Uz tai kaip tokiam kauno turguj visos masinos padarytos, uzdazytos ant slapio ir t.t Po to visi skundziasi turginiai aferistai ir t.t Tai mielieji galiu pasakyti, norit "graziu" masinu, jas ir gaunat. As kai pardavinejau savo b6 ex tai tech bukle tikrai gera, motoras kuresi ziema idealiai kaip PD tai labai uzskaitomas dalykas, vaziuokle tvarkoj, salonas gyvas, Ratai r18, padropinta gerai, zodziu pliuse gide graziausia b6 avantas, pardavinejau stuka eu zemiau nei rinkoj, neisivaizduojat kol pardaviau, 10 lietuviu ziurejo, pamato apibraizytas, bega, viskas lavonasm. Pagaliau atvare estas ir nupirko, jei buciau padares idealu kebula, buciau 1000eu daugiau gaves ir jei buciau turge pastates... Tai va koki LT pirkejai, ne be reikalo sakoma, Lietuvis pirkejas, durnas pirkejas....

Neprisijungęs Darbų sauga

• Banned!
  • Įrašai: 2570
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #466: 2012 Gruodžio 24, 16:16:13 »
Turejau ir as toki pirkeja, kai savo C5 pardavinejau...atvaziavo, net neuzkure, iskart pradejo kebula "laizyt", bade pirstu ibrezimus menkiausius...buvau sparnus pakeites ir perdazes, tai sako cia ji buvo gavusi i prieki ir dar taip neblogai :D nors visi tarpai idealus buvo...ir nesvarbu kad kapotas ir buferis nebuvo svieziai perdazyti, vistiek reke kad buvo priekis visas nunestas :D nesvarbu kad kurdavosi prie didz salciu, rydavo minimuma salerkos, vaziuokle buvo ledas, salonas tvarkingas...Nupoliravau, atrode kaip saldainis, tada iskart ja paciupo :D Juokas ima is tokiu pirkeju kurie perka isvaizda o ne visa visuma. Lietuvoje toks kas antras...

Neprisijungęs Rencius

• Įrašai: 2648
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #467: 2012 Gruodžio 24, 16:21:37 »
:D prisiminiau ir aš: iš Klaipėdos atsibeldė molis autobusu į Uteną, variklio skyriuje jam pasirodė, kad neoriginaliai užteptos mastika siūlės, nors gal dešimt mašinų jam galėjau parodyti, kad pas visas tas pats :D o ir manoji į priekį tikrai nebuvo gavusi  :facepalm: taigi reziumė nuvežiau į stotį ir palikau... :D nenumanau, kaip grįžo namo :D

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #468: 2012 Gruodžio 24, 16:53:29 »

kainos nemusa daznas del to, bet va pamato sedynes kampas koks nuplyses, posukis nedega, radijos nera, salonas nesvarus, po kilimeliu nesvaru arba visa i ju nera, is viskas bega nuo tos masinos, pvz kokia moteriska ar pan. O tuos visus dalykus pasalinti juk nei pinigais nei darbu daug nekainuoja, ir masinos patrauklumas pakyla 2 kart, bet va jei kebulas baisus, salonas nesvarus tai net toliau ir nesigilina, nes tai neva jau ne "masina". O kad 80 procentu jos tokios gryzta baisiais slaonais ir jos isciustinamos iki idealumo, tai niekam nedaeina. Is paskutiniu 10 klientu, kokie 8 va tokie.
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Gruodžio 24, 16:55:13 sukūrė diesel_power »

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #469: 2012 Gruodžio 24, 17:05:39 »
Beabejo, parodykit man ar uzsieni bene labai daug tokiu a6 c5,a4 ,c4 ir pan labai daznai (kaip tarkim cia myletojai,klube) poliruoja,vaskuoja ir t.t. ? Ten jauciu duok diev kad i metus karta padaro tokia procedura. Nes kiek tenka matyt ant tralu ar pan tai gryzta visos pablukusios tokios, su siokiais tokiais "voratinkliais" ,tik jau lietuvoj aticiustina chebra ir  (y)  :-)

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #470: 2012 Gruodžio 24, 17:20:46 »
Beabejo, parodykit man ar uzsieni bene labai daug tokiu a6 c5,a4 ,c4 ir pan labai daznai (kaip tarkim cia myletojai,klube) poliruoja,vaskuoja ir t.t. ? T

Yra yra, patikek, ir gan nemazai

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #471: 2012 Gruodžio 24, 17:21:55 »
Yra yra, patikek, ir gan nemazai
Hmm,kazkaip nesitikejau :D Nes sakau didziaja dauguma kur matau ant tralu ar pirikupai parvaro patys nu tikrai toli grazu jos neblizga netviska

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #472: 2012 Gruodžio 24, 18:28:19 »
Hmm,kazkaip nesitikejau :D Nes sakau didziaja dauguma kur matau ant tralu ar pirikupai parvaro patys nu tikrai toli grazu jos neblizga netviska
jei blizges ji tenais tai ir kaina bus atitinkama ir perikupui maziau liks
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Gruodžio 24, 18:40:03 sukūrė ArasCL »

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #473: 2012 Gruodžio 24, 18:31:33 »
jei blizges ji tenais tai ir kaina bus atitinkama ir perikupui maziauliks

Arba isvis neliks :) Uztat tokios masinos nenaudingos...

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #474: 2012 Gruodžio 24, 18:43:29 »
nemanau kad uzsienieciai pardavineja jau labai geras masinas
jei sveika tai daugmazjau uzsienieciui atitarnavus, o jei radus dauzta protingai su mazesne rida tada gal ir vertingesnis egzepliorius
mes kaip lietuviai vargetos tai perkam devetas masina ir dakalam jau jas iki paskutinios, kad paskui belieka jau tikrai tik i srota jas paleisti

aisku buna isiimciu ir kai kam pasiseka