Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Alpiner Audi B4  (Skaityta 106530 kartus)

Neprisijungęs Alpiner

• Įrašai: 475
    • Žiūrėti profilį
a man tai nereik kitu :)

Neprisijungęs Daniel

• Įrašai: 453
    • Žiūrėti profilį
kaip visada,skonio reikalas  :G

Neprisijungęs Alpiner

• Žiūrėti profilį
kaip visada,skonio reikalas  :G
jus visiskai teisus (+)

Neprisijungęs S_carkys

• Įrašai: 432
    • Žiūrėti profilį
cia tie ratai sitom masinom sutwerti wiskas cool tik rastafkes :/ ka su priekiu darysi bakelio gale nezadi keist?

Neprisijungęs Alpiner

• Žiūrėti profilį
cia tie ratai sitom masinom sutwerti wiskas cool tik rastafkes :/ ka su priekiu darysi bakelio gale nezadi keist?
i vel dingo dalis postu forume.... tad parasysiu dar karta  :) prieki darysiu rs tipo groteles (jei pavyks pasigamint),galbut coupe bamperis priekinis ir vientisas lempas...bakelis kolkas pas mane saraso gale stovi...
to Mironas--> ne cabrio bamperio nenoriu,nes jis gan panasus i rs,o siai saviskei kazkaip nesinori rs vaizdo :)

Neprisijungęs DOHC

• Įrašai: 2680
    • Žiūrėti profilį
sian uzmatyta prie mados kamstyje stovinti, tai tikrai traukia akis i ratus :D geriau atrodo gyvai :) is foto ne taip :P

Neprisijungęs Alpiner

• Žiūrėti profilį
sian uzmatyta prie mados kamstyje stovinti, tai tikrai traukia akis i ratus :D geriau atrodo gyvai :) is foto ne taip :P
butent,kazkaip foto ne taip persiteikia vaizdas ju :D :D jei tavo auto tokia pat kaip avatare tai man atrodo ir tu buvai uzmatytas :D

Neprisijungęs DOHC

• Žiūrėti profilį
butent,kazkaip foto ne taip persiteikia vaizdas ju :D :D jei tavo auto tokia pat kaip avatare tai man atrodo ir tu buvai uzmatytas :D
(+) tik aisku visi langai netamsinti :-]

Neprisijungęs skierys

• Įrašai: 710
    • Žiūrėti profilį
ratai kaip ratai skonio reikalas kokius norejai tokius uzsidejai.tik vat niekaip nesuprantu kam suportus sidabrine spalva nudaziai ypac kai visi auto elementai tamsus.kazkaip netaip ziurisi ratas turi isiskirt dabar viskas vienodai.juodai nudazius pats ratas optiskai didesnis atrodytu.slenksciai kolkas prie nieko nesiderina dar turesi galva pasukt ar verta prie ju cupo bamperi derint.beje kaip tie abt tvirtina reik orginales apdailines slenksciu plastmases nuimt

Neprisijungęs Alpiner

• Žiūrėti profilį
ratai kaip ratai skonio reikalas kokius norejai tokius uzsidejai.tik vat niekaip nesuprantu kam suportus sidabrine spalva nudaziai ypac kai visi auto elementai tamsus.kazkaip netaip ziurisi ratas turi isiskirt dabar viskas vienodai.juodai nudazius pats ratas optiskai didesnis atrodytu.slenksciai kolkas prie nieko nesiderina dar turesi galva pasukt ar verta prie ju cupo bamperi derint.beje kaip tie abt tvirtina reik orginales apdailines slenksciu plastmases nuimt
tos originalios slenksciu apdailines plastmases ir yra nuimtos :P nudaziau taip kaip man daug graziau atrode,tam,kad bent biski derintusi prie ratu,negu buvusi raudona kuri vapse prie nieko nesiderina ir cia netinka ff

Neprisijungęs skierys

• Žiūrėti profilį
tos originalios slenksciu apdailines plastmases ir yra nuimtos :P nudaziau taip kaip man daug graziau atrode,tam,kad bent biski derintusi prie ratu,negu buvusi raudona kuri vapse prie nieko nesiderina ir cia netinka ff
O taip sleksciai gerai sueina?turiu tokius bet nera kaip prie auto prisidet sergu:( ziuresim ka su buferiais mastysi.ta spalva derinasi tik tuo kad ji panasi.ratas nuo suportu turi kazkaip isiskirt.juodai sakau dazyk.ratai didesni atrodo:)

Neprisijungęs Alpiner

• Žiūrėti profilį
sakyciau geriau sueinanciu slenksciu ir nerastum turbut,viskas labai graziai sueina,atsidarius dureles taip pat nesimato jokiu nesuejimu,netgi iki slenksciu kantu ant kuriu statosi donkratas sueina graziai,zinoma jei tie kanteliai nenulankstyti :) beja man atrodo coupe bamperis visai turetu derintis prie juodu slenksciu,nes bamperio apacia eina irgi juoda plastmase,tik va su galiniu tai kap ir nzn ka daryt reiks,nes competition'o galinio nei rasiu pirkt nei ipirksiu as ji :-{
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Rugsėjo 23, 12:16:34 sukūrė Alpiner »

Neprisijungęs S_carkys

• Žiūrėti profilį
tu to kupo bamperio ir nedek nes jis baisiai ziuresis cia ;)

Neprisijungęs skierys

• Žiūrėti profilį
Kad netinka tai faktas.kad pas abieju apcios juodos tai nereiskia kad tiks.kupo buferis per bukas tiems slenksciams

Neprisijungęs Alpiner

• Žiūrėti profilį
Kad netinka tai faktas.kad pas abieju apcios juodos tai nereiskia kad tiks.kupo buferis per bukas tiems slenksciams
nu tai isvada persasi kad reik S2 bamperio,bet kad brangu ff

Neprisijungęs S_carkys

• Žiūrėti profilį
tai dek rs2 :D seip jei ieskosi rasi ir pigiau ta bamperi kaip skierys....a kupo bamperis cia giaurei negrazei atrodis orgonalus graziau ziurisi :)

Neprisijungęs Alpiner

• Žiūrėti profilį
tai dek rs2 :D seip jei ieskosi rasi ir pigiau ta bamperi kaip skierys....a kupo bamperis cia giaurei negrazei atrodis orgonalus graziau ziurisi :)
RS2 replica buvau uzdejes ant bulkos,jis jau man atsibodes ir seip jau ne karta minejau kad siai tikrai nenoriu tokio det (-)

Neprisijungęs S_carkys

• Žiūrėti profilį
tai taupyk ant s2 ;)

Neprisijungęs DOHC

• Žiūrėti profilį
tai vien taupyt neuzteks...reikes dar ir surast :D

Neprisijungęs goodazz

• Įrašai: 1643
    • Žiūrėti profilį
nerodo man tavo foto :s
goodazz audi dalys  - naudotos s2/s4/s6/a200 20v ir kitų audi dalys
861011325

Neprisijungęs Alpiner

• Žiūrėti profilį
nerodo man tavo foto :s
sutvarkyta :) o tai ziuriu, kad ir man neatidaro :D plius dadejau seip dar pora foto :)

Neprisijungęs goodazz

• Įrašai: 1643
    • Žiūrėti profilį
dėkui :) norėjau slenksčius in-real pamatyti
goodazz audi dalys  - naudotos s2/s4/s6/a200 20v ir kitų audi dalys
861011325

Neprisijungęs Alpiner

• Žiūrėti profilį
dėkui :) norėjau slenksčius in-real pamatyti
gerai kad pasakei :D

Neprisijungęs powliuz

• Įrašai: 3533
    • Žiūrėti profilį
Kai paskaiciau uzdeti slenksciai, jau galvojau gaidingas bus, bet sitie labai graziai ziurisi, ant savo bulkes tokius tik ir buciau dejes (aisku jei imanoma ju rast lengvai butu) (be) Siaip graziai ziurisi beske, tik galines lempos vaizda gadina... Ieskokis Treseriu ar bent jau nelakuotu (v)

Neprisijungęs Alpiner

• Žiūrėti profilį
Kai paskaiciau uzdeti slenksciai, jau galvojau gaidingas bus, bet sitie labai graziai ziurisi, ant savo bulkes tokius tik ir buciau dejes (aisku jei imanoma ju rast lengvai butu) (be) Siaip graziai ziurisi beske, tik galines lempos vaizda gadina... Ieskokis Treseriu ar bent jau nelakuotu (v)
cia gi ABT, "gaidingo" kai tu sakei ten juk negamina :D :D lako nuo lempu dar vis neprisiruosiau nuvalyt,o Treseriai jau seniai sukas mano galvoje,tik va rask.... viskas ko noriu siai B4 yra labai reta ir brangu :-{ :D na va slenksciai tik pigiai nupirkti :D