Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Alpiner Audi B4  (Skaityta 106422 kartus)

Neprisijungęs decibelas

• Įrašai: 1038
    • Žiūrėti profilį
na supranti man kai trasoj uztenka 7.5 duju tai pavaziavus su beske kuri pasiima ~12 tai ir persasi tokia nuomone :D

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
12 ima nebent mieste. Tad nemaišyk. Tavo bulka mieste ne ką mažiau 10-11 turi imt :D o kad trasoj 7.5 dujų tai nenaujiena :D su tiesioginiu įpurškimu ir 7 padarydavau su ceške :P tad tau sakyčiau per daug ryja :-] Ir šiaip nėr ko ieškot subinėj sliekų :)

Neprisijungęs Alpiner

• Įrašai: 475
    • Žiūrėti profilį
va va 12l nebent mieste,trasoj tikrai tiek nevalgo... mano bulka mieste valge 13l,sita b4 net maziau siek tiek,nors trauka oj gerokai skiriasi... jei 12 trasoj valgo tai vaziuoji gal tiek kiek ant spydo kad tiek suryja :DDD

Neprisijungęs S_carkys

• Įrašai: 432
    • Žiūrėti profilį
mano beske imdawo kai motora persirinkau reduktoriu pakeiciau trasoi 9-10 duju mieste 11-12  :P

Neprisijungęs decibelas

• Žiūrėti profilį
va snd isvazinejau baka duju misriu vaziavimu, (ne pensininko rezimu) 8.1l 100km surijo (be)

Neprisijungęs Alpiner

• Žiūrėti profilį
va snd isvazinejau baka duju misriu vaziavimu, (ne pensininko rezimu) 8.1l 100km surijo (be)
nu sakyk ka nori bet netikiu jei cia mieste vaziavai... pagal audi knygele ir pacio isbandyto duomenimis,bulka ryja mieste 11l benzo (knygelej taip parasyta),o paprastos dujos kai idetos visada net pagal dujininku puslapiuose idetas skaiciafkes paskaiciuojama kad dasideda plius 2l daugiau nei vaziuojant benzu,taigi su dujom gaunas 13l mieste... butent man pvz tiek ryjo ir net nesiparinau... uz miesto jei vaziavai tai tada net nesigincyju,budavo ir man kad tik tiek suvalgydavo :)

Neprisijungęs Alpiner

• Žiūrėti profilį
na bet gal baigiam sita tema,apie tuos litrazus,ne visu masinos vienodos,turiu galvoje variklio bukle ir pan. taigi ir duomenis gali skirtis pas visus ;)

Neprisijungęs decibelas

• Žiūrėti profilį
p.s. pas manes mono ipurskimas todel ir sanaudos atitinkamai mazesnes, baigiam (+)

Neprisijungęs y4m4d4

• Įrašai: 776
    • Žiūrėti profilį
mano 1.8 mono ipurskimas mieste iki 10l duju, buna ir maziau, priklauso kaip waziuosi  (h)

Neprisijungęs Alpiner

• Žiūrėti profilį
na pas mane tiek senoji bulka tiek sita naujesnioji bulka buvo ir yra ne mono ipurkismas :)

Neprisijungęs S_carkys

• Žiūrėti profilį
pas ji bulka stebuklinga nei borto kompo nk nera is pamatawo kad 8.1l :D tokia bulka turedamass reik dziauktis ir kuro mazai ryja ir parduodant krizes metu duoda 4500lt bet neparduoda sawininkas kai tiek siulo :-]

Neprisijungęs Rowbow

• Įrašai: 142
    • Žiūrėti profilį
pas ji bulka stebuklinga nei borto kompo nk nera is pamatawo kad 8.1l :D tokia bulka turedamass reik dziauktis ir kuro mazai ryja ir parduodant krizes metu duoda 4500lt bet neparduoda sawininkas kai tiek siulo :-]

Bako turis, kilometrazas spidometre, skaiciuotuvas ir vuolia apsiskaiciuoji, jokiu borto kompu ir pns nereikia.   Oo)

Neprisijungęs VooDoo

• Įrašai: 3802
    • Žiūrėti profilį
30 Ltr padalini is 360 km  ir gauni widutines sanaudas
3000Ltr rasai be taskelio / 360km  ir gauni 8.33 Ltr/100km
tiksliau nei tavo borto kompas :D

Neprisijungęs S_carkys

• Žiūrėti profilį
ir tai cia trasoi o ne mieste :)

Neprisijungęs decibelas

• Žiūrėti profilį
ziuriu cia kitiem tik s... pamalt, jei parasiau kaip yra, o cia isvedzioja vejus (!?) trasoj 7,5l laisvai itelpu netaupant, o mieste iki 10l, masina ekonomiska, daug i ja investuota meiles, vaziuoju ir vargo nematau, o kas kiek siule man vienodai... :)

Neprisijungęs Alpiner

• Žiūrėti profilį
ziuriu cia kitiem tik s... pamalt, jei parasiau kaip yra, o cia isvedzioja vejus (!?) trasoj 7,5l laisvai itelpu netaupant, o mieste iki 10l, masina ekonomiska, daug i ja investuota meiles, vaziuoju ir vargo nematau, o kas kiek siule man vienodai... :)
tuo gal chebra ir risam sita blevyzgone,ne cia vieta apie kitu masinu sanaudas plepet ;)

Neprisijungęs VooDoo

• Įrašai: 3802
    • Žiūrėti profilį
joa pakalbekim apie tavo ratus siuolaikiskus :-] sorry nesusilaikiau :D

Neprisijungęs Alpiner

• Žiūrėti profilį
ha ha smaikstuolis :f

Neprisijungęs Alpiner

• Žiūrėti profilį
palepinsim batona kietesne vaziuokle :D Siandienos pirkinys reguliuojamo aukscio amortikai kartu su spyruoklem :)

taip pat dirzeliu komplektukas,nors dar truksta vairo stiprintuvo dirzelio,pasirodo ju yra net trys variantai pagal ilgius,tai kolkas nenupirkau
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Rugpjūčio 05, 20:59:40 sukūrė Alpiner »

Neprisijungęs Andev

• Įrašai: 706
    • Žiūrėti profilį

O kas tiem ratam blogai? :)

Neprisijungęs Alpiner

• Žiūrėti profilį

O kas tiem ratam blogai? :)
matyt tam smaikstuoliui per daug naujoviskas dizainas :-]

Neprisijungęs Tserber

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 2348
    • Žiūrėti profilį
masina gal ir nieko, bet jau kuro sanaudos butent situ varikliu tai (!?) :D

Jei su netvarkingu važiavai (JEI išvis važiavai), tai drįsčiau paneigt. Trasoj net c4 su tokiu motoru tvarkingai važiuojant 7-8ltr maximaliai suėsdavo. Mieste nesidraskant ir į 10ltr tilpdavau. Tad tyliai apie tuos motorus, nenorėk, kad apie tavąjį bulkinį ką nors išgalvočiau :D
na bandyk galvot :D variklio kodas PH jei ka bloga sugalvosi i pm :-]
ir aplamai 2.0 bulku varikliai su mechaniniu ipurskimu ekonomiskesni lyginant su beskiu elektrononiu ipurskimu ?!?
o vaziuoju palyginus daug tiek su bulkom 1,8 ir 2.0 ir beske 2.0 (be)

nepamirskime ponas, kad 2.0 b3 ir 2.0 b4 skiriasi auto svoriai :) sunkesne masina su tokiu pat motoru (beveik) negali imt maziau arba tiek pat kuro :)

Neprisijungęs Alpiner

• Žiūrėti profilį
Dropas (aa) na ir senieji zieminiai R15 nes savuosius R16 pardaviau ir kolkas kitu neturiu :(

Neprisijungęs Vytkė

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1741
    • Žiūrėti profilį
Gerai atrodo.  ;)

Neprisijungęs Alpiner

• Žiūrėti profilį
Gerai atrodo.  ;)
as taip pat patenkintas rezultatu drop'o  (+)