pamirsau pamineti ir pasigirti dar vienu nuveiktu darbu per savaitgali, ilgaj gulejo pas mane likes nuo bulkos sukurinis rezonatorius, tad sugalvota kad reikia mest lauk tuscia katalizatoriu, ir ka gi jus manot, ispjovus katalizatoriu pasirodo jis pilnas, labiausiai neitiketina nes masina perejo per 5 seimininkus lietuvoj na ir seip yra 92metu kaip ir ne pirmos jaunystes bet uztat dabar ismetimo garsas tragiskas, nes galinis bakelis kazkoks isbirejes, isdeges ir barska visas nesveikai ciut gaza paspaudus kaip skardine barskintu, taigi ieskosim pagreitintu budu grazaus Remus'o apvaliais antgaliais
dazyk moldingus masinos spalva
Citata iš: skierys 2011 Rugsėjo 14, 19:25:12 dazyk moldingus masinos spalvano way
Ir as uz moldingus masinos spalva. Cia tik mano nuomone.
nieks ir nesake kad galinis buferis amziams ir liks toks, ziema bandysiu gamint koks priklauso but buferiu apacios nebus gaidinamos(dazomos), liks tokios kokios yra, t.y. juodos kaip priklauso!!!slenksciu formos man tai negaila butu, bet tada netekciau isskirtinumo kai visi prisikeptumet slenksciu repliku
Viskas ok, su tom juodom apačiom, reik tik galinio bamperio nuo competition ir viskas bus leeedas. Nors pasižaidus manau ir iš standartinio būtų galima išlypdyt kažka į tą pusę, kad apačia būtų juoda.
Citata iš: Alpiner 2011 Rugsėjo 15, 12:20:20 nieks ir nesake kad galinis buferis amziams ir liks toks, ziema bandysiu gamint koks priklauso but buferiu apacios nebus gaidinamos(dazomos), liks tokios kokios yra, t.y. juodos kaip priklauso!!!slenksciu formos man tai negaila butu, bet tada netekciau isskirtinumo kai visi prisikeptumet slenksciu repliku butent!
Citata iš: EdvinasCP 2011 Rugsėjo 15, 14:05:35 Viskas ok, su tom juodom apačiom, reik tik galinio bamperio nuo competition ir viskas bus leeedas. Nors pasižaidus manau ir iš standartinio būtų galima išlypdyt kažka į tą pusę, kad apačia būtų juoda.kažkada mačiau numaliavota apačia b4 standartinį b4 bamperį
Citata iš: Andrej 2011 Rugsėjo 15, 12:41:07 Citata iš: Alpiner 2011 Rugsėjo 15, 12:20:20 nieks ir nesake kad galinis buferis amziams ir liks toks, ziema bandysiu gamint koks priklauso but buferiu apacios nebus gaidinamos(dazomos), liks tokios kokios yra, t.y. juodos kaip priklauso!!!slenksciu formos man tai negaila butu, bet tada netekciau isskirtinumo kai visi prisikeptumet slenksciu repliku butent! argumentai mano tokie patys, man moldingai masinos spalvos pas bulkas - gaidingas