Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Alpiner Audi B4  (Skaityta 108364 kartus)

Neprisijungęs df

• Įrašai: 1564
    • Žiūrėti profilį
Re: Alpiner Audi B4
« Atsakymas #525: 2011 Rugsėjo 13, 19:01:29 »
Nesenai uzmatyta Silaniniu mikrorajone, labai grazi audela  8-P

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #526: 2011 Rugsėjo 13, 19:02:46 »
autostradoj sestadieni irgi graziai riedejo  :D

Neprisijungęs Alpiner

• Įrašai: 475
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #527: 2011 Rugsėjo 13, 19:49:02 »
taip taip pabuvota (+) Tai vat papasakosiu apie savo turininga ilgaji savaitgali(jis man tik siandien baigesi) :)
Sestadieni pabuvota JDM Chill&Grill vol.2 renginuke, kaip sakant parodeme kivikams audi divizija nors ir atstovavom kita kluba :D

Pabuvus ranginyje, pradeta kelione namo i Panevezi per Kauna, nes Kaune buvo isigytas borto kompas, tad del sio reikalo Df mane ir mate silainiuose :D po apsiprekinimo Kaune pradeta judeti i Panevezy, tad tada turbut su tamsta psychadelic ir susitikta autostradoje :D
Na ir panevezyje pagaliau imtasi uzsigulejusio darbo, pabaigtas sparnas :D
Foto besveiciant :V

na ir si ryta tik isvarius is garazo

« Paskutinį kartą keitė: 2011 Rugsėjo 13, 19:52:34 sukūrė Alpiner »

Neprisijungęs vitalij16v

• Įrašai: 179
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #528: 2011 Rugsėjo 13, 20:44:18 »
puikiai pasidarbuota!!!!  (h)

Neprisijungęs Alpiner

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #529: 2011 Rugsėjo 14, 08:41:18 »
pamirsau pamineti ir pasigirti dar vienu nuveiktu darbu per savaitgali, ilgaj gulejo pas mane likes nuo bulkos sukurinis rezonatorius, tad sugalvota kad reikia mest lauk tuscia katalizatoriu, ir ka gi jus manot, ispjovus katalizatoriu pasirodo jis pilnas, labiausiai neitiketina nes masina perejo per 5 seimininkus lietuvoj na ir seip yra 92metu kaip ir ne pirmos jaunystes :-] bet uztat dabar ismetimo garsas tragiskas, nes galinis bakelis kazkoks isbirejes, isdeges ir barska visas nesveikai ciut gaza paspaudus kaip skardine barskintu, taigi ieskosim pagreitintu budu grazaus Remus'o apvaliais antgaliais :)

Neprisijungęs Dainiuxxx

• Įrašai: 143
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #530: 2011 Rugsėjo 14, 09:05:43 »
pamirsau pamineti ir pasigirti dar vienu nuveiktu darbu per savaitgali, ilgaj gulejo pas mane likes nuo bulkos sukurinis rezonatorius, tad sugalvota kad reikia mest lauk tuscia katalizatoriu, ir ka gi jus manot, ispjovus katalizatoriu pasirodo jis pilnas, labiausiai neitiketina nes masina perejo per 5 seimininkus lietuvoj na ir seip yra 92metu kaip ir ne pirmos jaunystes :-] bet uztat dabar ismetimo garsas tragiskas, nes galinis bakelis kazkoks isbirejes, isdeges ir barska visas nesveikai ciut gaza paspaudus kaip skardine barskintu, taigi ieskosim pagreitintu budu grazaus Remus'o apvaliais antgaliais :)
Del katalyzo tai pas save 87m devenoskej net radau neiskastruota :)
O dabar su nudazytu sparnu tikrai sauniai ir graziai atrodo audinuke,sauniai pasidarbavai.

Neprisijungęs skierys

• Įrašai: 710
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #531: 2011 Rugsėjo 14, 19:25:12 »
dazyk moldingus masinos spalva

Neprisijungęs kosmo

• Įrašai: 1408
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #532: 2011 Rugsėjo 14, 19:32:35 »
tik ne moldingus  (-)

Neprisijungęs L0MK3

• Įrašai: 2023
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #533: 2011 Rugsėjo 14, 19:43:05 »
dazyk moldingus masinos spalva

no way :O

Neprisijungęs skierys

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #535: 2011 Rugsėjo 15, 08:38:24 »
o kur argumentai...?

Neprisijungęs LUNA_tikas

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 723
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #536: 2011 Rugsėjo 15, 09:17:00 »
Ir as uz moldingus masinos spalva.
Cia tik mano nuomone.

Ir dar toks pamastymas. Priekinis buferis ne sito modelio ir del to skiriasi nuo galinio. Jei butu sitas masinukas mano, tai galinio buferio ta juoda juosta dazyciau, o priekinio- apacia masinos spalva. Kai turejau Audi COUPE B4 zalios spalvos, tai buvau nudazes abieju buferiu apacias. Man taip buvo graziau. Groteles, aisku, liktu juodos. Ir dar karta, cia tik mano nuomone.

Ir, beje, graziai masinuko prieki sukomplektavai.  (y)
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Rugsėjo 15, 09:27:49 sukūrė LUNA_tikas »

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #537: 2011 Rugsėjo 15, 09:20:38 »
Ir as uz moldingus masinos spalva.
Cia tik mano nuomone.

o aš už tai kad, "nusiimtume formas" jo slenksčių :-] :-]

Neprisijungęs Alpiner

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #538: 2011 Rugsėjo 15, 12:20:20 »
nieks ir nesake kad galinis buferis amziams ir liks toks, ziema bandysiu gamint koks priklauso but ;) buferiu apacios nebus gaidinamos(dazomos), liks tokios kokios yra, t.y. juodos kaip priklauso!!!

slenksciu formos man tai negaila butu, bet tada netekciau isskirtinumo kai visi prisikeptumet slenksciu repliku :-] :-]

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #539: 2011 Rugsėjo 15, 12:41:07 »
nieks ir nesake kad galinis buferis amziams ir liks toks, ziema bandysiu gamint koks priklauso but ;) buferiu apacios nebus gaidinamos(dazomos), liks tokios kokios yra, t.y. juodos kaip priklauso!!!

slenksciu formos man tai negaila butu, bet tada netekciau isskirtinumo kai visi prisikeptumet slenksciu repliku :-] :-]

butent! ;)

Neprisijungęs EdvinasCP

• Įrašai: 279
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #540: 2011 Rugsėjo 15, 14:05:35 »
Viskas ok, su tom juodom apačiom, reik tik galinio bamperio nuo competition ir viskas bus leeedas. Nors pasižaidus manau ir iš standartinio būtų galima išlypdyt kažka į tą pusę, kad apačia būtų juoda.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #541: 2011 Rugsėjo 15, 16:01:50 »
Viskas ok, su tom juodom apačiom, reik tik galinio bamperio nuo competition ir viskas bus leeedas. Nors pasižaidus manau ir iš standartinio būtų galima išlypdyt kažka į tą pusę, kad apačia būtų juoda.

kažkada mačiau numaliavota apačia b4 standartinį b4 bamperį :-]

Neprisijungęs L0MK3

• Įrašai: 2023
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #542: 2011 Rugsėjo 15, 16:43:03 »

butent! ;)

argumentai mano tokie patys, man moldingai masinos spalvos pas bulkas - gaidingas ;)

Neprisijungęs EdvinasCP

• Įrašai: 279
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #543: 2011 Rugsėjo 15, 17:29:32 »

kažkada mačiau numaliavota apačia b4 standartinį b4 bamperį :-]

Aš nekalbu apie maliavojimą, koks plastmasčikas manau labai gražiai sugebėtų panaikint moldingą ir net galbūt padaryt griovelį vidury bamperio.

Neprisijungęs Alpiner

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #544: 2011 Rugsėjo 15, 17:32:02 »
paprasciau is coupe dvieju galiniu bamperiu pasigaminti viena ;)

Neprisijungęs skierys

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #545: 2011 Rugsėjo 15, 19:33:43 »

butent! ;)

argumentai mano tokie patys, man moldingai masinos spalvos pas bulkas - gaidingas ;)

jei viskas daroma kad atrodyt panasiai i s2 ar compi.tai reik ir juostas dazyt.pas tu masinu jau orginaliai nudazyta buna.matyt kai silke turi tai ir nesidomi iki galo

Neprisijungęs jankazas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #546: 2011 Rugsėjo 15, 23:31:14 »

butent! ;)

O veidrodeliai kebulo spalvos irgi?   :D

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
  • Įrašai: 2626
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #547: 2011 Rugsėjo 16, 00:09:14 »
Va ko tau dar reiketu galui.  ?!? ;)

Neprisijungęs MODE***

• Įrašai: 2888
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #548: 2011 Rugsėjo 16, 03:24:08 »
kaskaip nepastebeta sita bulka panevezyje kaip cia yra  :D

Neprisijungęs Alpiner

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #549: 2011 Rugsėjo 16, 10:44:20 »
todel kad Panevezyje jin buna i menesi duok dieve 2-4 dienas ir jas dauguma praleidzia garaze kur krapstomasi prie jos :-]