Toliau vel gi truputeli uzderejau prekiu, issileidau ka uzdirbau visam menesiui :shut: Pirma tik gal pradesiu nuo nesmagaus nuotykio kuris nutiko pradejus tura prekiu pirkt..
o gi nutiko stai kas.. diena pries duslintuvas kuris ir taip baisiai barskantis buvo pradejo kazkaip ciut storiau baubti, na galvoju visai dasibaige ir reikia greiciau keisti, kai netiketai kita diena pradedant kelione jis visiskai nuluzo nors ir stovejo vietoj ir niekur nenukares, bet baube nezmoniskai garsiai, taip teko keliauti iki kauno kur apsiprekinau ir namo i panevezy remontuotis :@
o nuluzo stai kur (iskart uz rezonatoriaus)

Kadangi jau kisau nagus prie ismetimo ir kaune sveciavausi pas detaliu dieva goodazz tai prie to pacio ir paemiau standartini galini bakeli nuo 2.8 Idetas jis nera tobulai, nes kaip anksciau minejau esu padares bamperio galinio broko nemazai, taigi vienas is ju yra prasovimas pastatant ismetimo skyle, del ko ir nebeina per viduri pastatyt bakelio

Bet garsu is po senojo su visu tiesiu ismetimu ir siuo 2.8 bakeliu esu labai patenkintas, dirba labai graziai, megaujuos vazinejant tiesiog

atrodom daug maz taip

Ir stai dar slamsto kruva kuri nutrese mane galutinai siam menesiui

Aj ir dar ciut nepamirsau

Sugrizo OEM groteles...p.s.
Jos dazysis juodai, nepergyvenkit

Cia va bandziau pasimatuot netiketai gauta DTM lupa kuri per toki trumpa laika lietuvoje, kaip k***a jau treciose rankose

nelabai isejo graziai pridet, tai smarkiai demesio kolkas nekreipkit..