Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Alpiner Audi B4  (Skaityta 108398 kartus)

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
Re: Alpiner Audi B4
« Atsakymas #575: 2011 Rugsėjo 26, 18:46:58 »
As jau sakau jis atavaziuoti iskelti du pirstai ir sakyti vaaa veskes kokia mano cia mano tete jis vairuoja as negaliu , o as suprantu kluba renginiai pradedant susitikimais su savais bendravimas ir t.t vyksta juk slalomai dragai visokie mm kaskaip nemates veskes lomkes ten ,vyksta ziema lakstymai per pusnis hmm jos ir ten nemaciau maciau zmones kurie islenda kaip negrai rankom nudauzytom net neturi kada parasyti ka padare hmm cia tik matau nuveziau padariau as dievas
o aš žinau tokį dėdę Klaustą, kurio garaže puikuojasi ne vienas nuostabus audi automobilis, bet jo nei meetuose nei draguose, o ypač slalomuose tikrai neišvysi :D
na tiesa Kauno GM'e žmogus dalyvavo ir parodė savo grožybes. taigi einant prie mano minties ne visi audi automobiliai turi būti draginiai, slalominiai, sudropinti, universalūs ir parodiniai, kad būtų gražūs ;)
kiekvienas renkasi pagal savo skonį, kokio nori automobilio ir kokia bus jo paskirtis.
1.4Tdi
328Ci