Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Alpiner Audi B4  (Skaityta 108357 kartus)

Neprisijungęs MODE***

• Įrašai: 2888
    • Žiūrėti profilį
Re: Alpiner Audi B4
« Atsakymas #575: 2011 Rugsėjo 26, 17:26:00 »
Lomke nepatinka cia tai p... kam cia tada sedi kam cia bandai primesti kaska du pirstai i dangu sto zaja as cia toks toks jus tokie tokie ...  (!?)

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #576: 2011 Rugsėjo 26, 17:33:09 »
Lomke nepatinka cia tai p... kam cia tada sedi kam cia bandai primesti kaska du pirstai i dangu sto zaja as cia toks toks jus tokie tokie ...  (!?)
žmogus labai teisingai auto klubą apibrėžė ;) o tu iškarto į asmeniškumus puoli :D
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs MODE***

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #577: 2011 Rugsėjo 26, 17:40:14 »
Nu tai kad pasake kaip koki ora pagadino

Neprisijungęs powliuz

• Įrašai: 3533
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #578: 2011 Rugsėjo 26, 17:43:14 »
Kad kartais tas stock'as buna daug grazesnis uz bele nuzeminta masina, be to dazniausiai kas myli Audi, myli ja del quattro, o su quattro ir po arimus vienas smagiai pasilaksto, kitas uzbombina varikli laksto draguose, trecias iki kaulo stock'o islaizo savo masina kad akiu neatplesi, o tu Lomke sakai kad cia tik nudropintos masinos turi teise buti? Cia siaip nieko asmenisko, tik manau tu neteisingai supratai sikarta auto klubo savoka

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #579: 2011 Rugsėjo 26, 17:47:55 »
O dar neseniai pats lomke juk staugė, kad nežemins savo Vėėė :D

Neprisijungęs MODE***

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #580: 2011 Rugsėjo 26, 17:53:56 »
As jau sakau jis atavaziuoti iskelti du pirstai ir sakyti vaaa veskes kokia mano cia mano tete jis vairuoja as negaliu , o as suprantu kluba renginiai pradedant susitikimais su savais bendravimas ir t.t vyksta juk slalomai dragai visokie mm kaskaip nemates veskes lomkes ten ,vyksta ziema lakstymai per pusnis hmm jos ir ten nemaciau maciau zmones kurie islenda kaip negrai rankom nudauzytom net neturi kada parasyti ka padare hmm cia tik matau nuveziau padariau as dievas

Neprisijungęs L0MK3

• Įrašai: 2023
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #581: 2011 Rugsėjo 26, 18:23:35 »
As jau sakau jis atavaziuoti iskelti du pirstai ir sakyti vaaa veskes kokia mano cia mano tete jis vairuoja as negaliu , o as suprantu kluba renginiai pradedant susitikimais su savais bendravimas ir t.t vyksta juk slalomai dragai visokie mm kaskaip nemates veskes lomkes ten ,vyksta ziema lakstymai per pusnis hmm jos ir ten nemaciau maciau zmones kurie islenda kaip negrai rankom nudauzytom net neturi kada parasyti ka padare hmm cia tik matau nuveziau padariau as dievas

v8 tokia slalomiska masina :-] :-] mano nuomone geriau kazkas padaryta (neturiu pats tam skillo, tai ka??) negu sedet prie supuvusio sudo ir mygtukus lauzyt ;)

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #582: 2011 Rugsėjo 26, 18:31:29 »
biski yra skirtumas, kai ta "supuvusi suda" atsikeli ir darai PATS, o visai kas kitka, kai tai daro kiti.... ;) nemazai cia esanciu zmoniu BUTENT daro patys, ir nesvarbu ar tai stock'as ar ne,yra vertinamas JU idetas darbas ir pastangos puoseleti OOOO, kad ir koks mobilis bebutu

Neprisijungęs L0MK3

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #583: 2011 Rugsėjo 26, 18:35:08 »
atsiprasau, rimtai, ne ten pataikiau ;)

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #584: 2011 Rugsėjo 26, 18:37:37 »
kazkaip labai jau susireiksmini ir iskeli save ;) suprantama, pats ciongas db  :D

Neprisijungęs MODE***

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #585: 2011 Rugsėjo 26, 18:40:36 »
niekas tikrai negime mokantis ar galvoji cia visi opa persidaze ledas opa ir tas yra  :-]

dar pasakyk kad ir draga su tokia masina negalima vaziuoti ir tuo labiau turbut ziema negalima vaziuoti su ja ziema per pusnis  :[ zzz

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #586: 2011 Rugsėjo 26, 18:42:29 »
biski yra skirtumas, kai ta "supuvusi fekaliją" atsikeli ir darai PATS, o visai kas kitka, kai tai daro kiti.... ;) nemazai cia esanciu zmoniu BUTENT daro patys, ir nesvarbu ar tai stock'as ar ne,yra vertinamas JU idetas darbas ir pastangos puoseleti OOOO, kad ir koks mobilis bebutu
na ir kas, kad daro patys? ne visi turi tam sugebėjimų ir galimybių daryti viską pačiam. jei žmogus turi litų ir žino kaip juos teisingai investuoti į auto aš manau, kad tai yra taip pat labai sveikintina (+) prisimenant tokį forumo dalyvį 'Suduvietis' ir jo paties automobilio darymą, tai kartais net vimtelėti norisi :f nekalbu apie žmonės, kurie tikrai turi auksines rankas ir sugeba teisingai tobulinti, gražinti savo automobilį ;)
vardų ir nikų neminėsiu nes tokių šiame forume yra tikrai ne vienas ;)
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs L0MK3

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #587: 2011 Rugsėjo 26, 18:43:25 »
kazkaip labai jau susireiksmini ir iskeli save ;) suprantama, pats ciongas db  :D
svarbiausiai, kad as ar mano auto niekur nepamineta ;)

tiesiog pasakiau, ka cia matau
žmogus labai teisingai auto klubą apibrėžė ;)

Neprisijungęs L0MK3

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #588: 2011 Rugsėjo 26, 18:45:38 »
dar pasakyk kad ir draga su tokia masina negalima vaziuoti ir tuo labiau turbut ziema negalima vaziuoti su ja ziema per pusnis  :[ zzz
jei turi "praktiska" masina tai aisku galima, o jei nori su ja kuri laika pasivazinet - ne. draskyt ir taip pavargusio variklio ir lauzyt pakabos noro nera, o ir druska masinom nepadeda :)

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #589: 2011 Rugsėjo 26, 18:46:58 »
o aš žinau tokį dėdę Klaustą, kurio garaže puikuojasi ne vienas nuostabus audi automobilis, bet jo nei meetuose nei draguose, o ypač slalomuose tikrai neišvysi :D
na tiesa Kauno GM'e žmogus dalyvavo ir parodė savo grožybes. taigi einant prie mano minties ne visi audi automobiliai turi būti draginiai, slalominiai, sudropinti, universalūs ir parodiniai, kad būtų gražūs ;)
kiekvienas renkasi pagal savo skonį, kokio nori automobilio ir kokia bus jo paskirtis.
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs MODE***

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #590: 2011 Rugsėjo 26, 18:50:51 »
bet zmogus ir uzsiema darbais kiek zinau daug jo ranku ideta kiek esu girdejes ojj ten darbu  ff ff

Neprisijungęs L0MK3

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #591: 2011 Rugsėjo 26, 18:56:05 »
pafloodinom, apserem vieni kitus b.... o dabar gal uzteks zmogui tema terst? ;)

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #592: 2011 Rugsėjo 26, 19:03:35 »
pafloodinom, apserem vieni kitus b.... o dabar gal uzteks zmogui tema terst? ;)
teisingai pastebėta (+)
pratrinsiu prie progos floodą.
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs Alpiner

• Įrašai: 475
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #593: 2011 Rugsėjo 26, 21:05:44 »
ammm joa,siukslynas biski :O buciau dekingas kas kas is moderatoriu prasinestu (+)

Neprisijungęs kosmo

• Įrašai: 1408
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Alpiner

• Įrašai: 475
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #595: 2011 Rugsėjo 27, 08:13:11 »
Dek s2 stoikes ir va http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,139203.0.html  :D
ar man to reikia... kazin... gal kada kai uzdirbsiu daugiau ir bus s2 stoikes, bet kolkas net planu nera ;)

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #596: 2011 Rugsėjo 27, 08:27:00 »
va tėp va!

o tai pastoviai - trūksta to, trūksta ano :D čia ne need for speed'as, kad pralėkei porą ratų aplink miestą ir yra naujas bodykit'as :D

Neprisijungęs kosmo

• Įrašai: 1408
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #597: 2011 Rugsėjo 27, 12:10:11 »
as nepersu pirkt  :D

Neprisijungęs BLAMM0

• Įrašai: 237
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #598: 2011 Rugsėjo 27, 12:20:17 »
kad jie r18, biski jau ziauroka kaip Beshkei.

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #599: 2011 Rugsėjo 27, 16:21:24 »
kad jie r18, biski jau ziauroka kaip Beshkei.
mano akimis optimaliausias variantas R17, bet ir R18 gerai žiūrisi (+)
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Rugsėjo 27, 16:36:40 sukūrė slimshady »
1.4Tdi
328Ci