Citata iš: Andrej 2011 Rugsėjo 15, 12:41:07 Citata iš: Alpiner 2011 Rugsėjo 15, 12:20:20 nieks ir nesake kad galinis buferis amziams ir liks toks, ziema bandysiu gamint koks priklauso but buferiu apacios nebus gaidinamos(dazomos), liks tokios kokios yra, t.y. juodos kaip priklauso!!!slenksciu formos man tai negaila butu, bet tada netekciau isskirtinumo kai visi prisikeptumet slenksciu repliku butent! argumentai mano tokie patys, man moldingai masinos spalvos pas bulkas - gaidingas
Citata iš: Alpiner 2011 Rugsėjo 15, 12:20:20 nieks ir nesake kad galinis buferis amziams ir liks toks, ziema bandysiu gamint koks priklauso but buferiu apacios nebus gaidinamos(dazomos), liks tokios kokios yra, t.y. juodos kaip priklauso!!!slenksciu formos man tai negaila butu, bet tada netekciau isskirtinumo kai visi prisikeptumet slenksciu repliku butent!
nieks ir nesake kad galinis buferis amziams ir liks toks, ziema bandysiu gamint koks priklauso but buferiu apacios nebus gaidinamos(dazomos), liks tokios kokios yra, t.y. juodos kaip priklauso!!!slenksciu formos man tai negaila butu, bet tada netekciau isskirtinumo kai visi prisikeptumet slenksciu repliku