Citata iš: Alpiner 2011 Gegužės 08, 11:28:48 Andrej nuemus rezerva,galiausiai ji vistiek atsidure pas mane aj kad pagalvojau negraziai atrodys pas mane tos plastmasines apacios ir plastmasinis bardaciokas aisku, galejai is manes B4 pustas abloskes pasiimt .. bet..
Andrej nuemus rezerva,galiausiai ji vistiek atsidure pas mane
aj kad pagalvojau negraziai atrodys pas mane tos plastmasines apacios ir plastmasinis bardaciokas aisku, galejai is manes B4 pustas abloskes pasiimt .. bet..
Citata iš: Andrej 2011 Gegužės 08, 12:21:25 aj kad pagalvojau negraziai atrodys pas mane tos plastmasines apacios ir plastmasinis bardaciokas aisku, galejai is manes B4 pustas abloskes pasiimt .. bet.. ????
Citata iš: Andrej 2011 Gegužės 08, 12:21:25 Citata iš: Alpiner 2011 Gegužės 08, 11:28:48 Andrej nuemus rezerva,galiausiai ji vistiek atsidure pas mane aj kad pagalvojau negraziai atrodys pas mane tos plastmasines apacios ir plastmasinis bardaciokas aisku, galejai is manes B4 pustas abloskes pasiimt .. bet.. turi galvoje duru abloskes? pas mane jos juk yra
kazkada bus...
Citata iš: Alpiner 2011 Gegužės 08, 14:38:07 kazkada bus... pakeist kaip 2 pirstus i asvalta
Citata iš: Miron'as 2011 Gegužės 08, 15:39:46 Citata iš: Alpiner 2011 Gegužės 08, 14:38:07 kazkada bus... pakeist kaip 2 pirstus i asvalta nuteikei pakeist tai pakeist,bet pirma reik airbag'a sutvarkyt ir bardacioko rankena
-*- geras daiktas jai nepaslaptis kiek palikai
is kur siunteis?
ot tas s2 bamperis kaip prakeiktas, nenori lipt jis ant mano kibiro niekaip, tik nudazius virsutine daly, po keliu minuciu pabuciavo zeme....
Citata iš: Alpiner 2011 Gegužės 21, 21:31:21 ot tas s2 bamperis kaip prakeiktas, nenori lipt jis ant mano kibiro niekaip, tik nudazius virsutine daly, po keliu minuciu pabuciavo zeme.... smulkiau papasakok...