Su tom matinėm mašinom taip yra, kad fotkėse gražiai atrodo. O kaip realybėj pažiūri arba tos matinės nemoka padaryti arba nėr ji tokia įspūdinga. Važinėja Vilniuj vienas Lexus IS matinis ir Q7 matinė. Gal prastai padarytos... Bet ne čia mano mintys šiuo metu sutelktos. Ko reikia dabar:
*Nusiimti klaidą "Headlight range control defective" - priežastis rasta, apsilankymas pas programišių suplanuotas
*Nusipirkti žiemines padangas 235/45 R17 - turiu kaip ir neblogas po dvi. Norisi keturių vienodų. - dar nepradėta
*Atsinaujinti žieminius ratlankius, R17 orginalūs audi. Kaip ant A8 eina, tokie plokštoki su daug skylių. Gal kas atnaujinat/tvarkot? - dar nepradėta
*Nusiimti kablį - dar nepradėta
*Pasikeisti tepalus ir filtrus. Gal kas žmogų patarsit? - dar nepradėta, bet labai greit reik
*Pasvarstyti apie grandinės keitimą. Dar nežinau ar reikia.
Kas liečia čipą - esu labai didelėse abejonėse. Kažkodėl manau, kad jis yra, nes praeitas savininkas buvo toks "įdomus". Plius techninėse charakteristikose parašytas iki šimto laikas 7,9 sec, aš pats paimu per 7 (ir gal net ir greičiau) tai tikrai.
Jau spėjau su šia mašina ir daug juokingų dalykėlių apturėti, teko ir palenktyniauti. Kiek šiaip esu aplenkęs visokių tai net neskaičiuoju, bet iš tokių įdomesnių, ką prisimenu esu "padaręs" - Honda S2000, Subaru WRX STi (bet ten vairuotojas nemokša), BMW 530d E60. Didžiausia gėda, prieš kurią esu "gavęs į kaulus" - MB E keturakį, bet kaip supratau benzą su dideliu varikliu (gal net E50 AMG, iš tikro nežinau), pats faktas nemalonus gauti prieš keturakį
. Iš tokių, prieš ką esu gavęs, bet širdies neskauda - Nissan 350Z (su tuo ištikro nedaug ir trūko, nes ten vairuotojas irgi geras fruktas), M5 e39.
Šiaip labai daug lemia quattro - labai lengva startuoti. Todėl ir gaunasi, kad kiti su galu varomu gauna.
Mechaniką turėjau prieš tai - patogu, kai nori draskyti mašiną, tačiau kamščiuose važinėti tikrai užknisa. Gerai, jei ne Vilniuj gyveni, nereik tiek daug maigyt sankabos
. Bet vat dabar per pusę metų pripratau prie automato - tai nenoriu mechaninės. Norėčiau nebent antrai kokiai sportiškesnei mašinai - R8 kaip pvz