Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: adr3nalinas (a.k.a paganas) Audi Coupe  (Skaityta 11364 kartus)

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs DOHC

• Įrašai: 2680
    • Žiūrėti profilį
aisku... as asmeniskai jei imciau su tokiu varikliu tai tik quattro :) na cia tik mano nuomone tokia :)

Neprisijungęs Miron`as

• Įrašai: 2792
    • Žiūrėti profilį
ir mano :)
snukis anksciau graziau atrode
noresi daugiau foto jos praeites i pm :D

Neprisijungęs adr3nalinas

• Įrašai: 52
    • Žiūrėti profilį
DOHC - ziurejau viena pries tai 2.8 quattro, bet ji nepriziureta visai tokia.. :/ Stovi autogide..uz 5000 kazkur..bet realiai prasciau atrodo..
Miron'as, parasyk ka gero/blogo zinai apie sita audi :) Na pirkau, apziurejau, lyg ir tvarkinga, myleta masina buvo..
Suplojau 7400Lt
O apie salona chebra - PAMIRSTAT! :D
P.S. Sugadinau bardacioko rankenele, jei kas turit ar zinot kas parduoda bardacioko ta dangti  (juoda) su rankenele ir mechanizmu - pm man. :)
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Kovo 07, 23:46:24 sukūrė adr3nalinas »

Neprisijungęs DOHC

• Įrašai: 2680
    • Žiūrėti profilį
hm kazkaip bragokai sakyciau :D

Neprisijungęs adrian

• Žiūrėti profilį
DOHC - ziurejau viena pries tai 2.8 quattro, bet ji nepriziureta visai tokia.. :/ Stovi autogide..uz 5000 kazkur..bet realiai prasciau atrodo..
Miron'as, parasyk ka gero/blogo zinai apie sita audi :) Na pirkau, apziurejau, lyg ir tvarkinga, myleta masina buvo..
Suplojau 7400Lt
P.S. Sugadinau bardacioko rankenele, jei kas turit ar zinot kas parduoda bardacioko ta dangti  (juoda) su rankenele ir mechanizmu - pm man. :)

oj, pas tave bardaciokas jau ne bulkinis, o naujesnis , kuris ejo nuo 94/5m.. issiardyk spyna, imesk foto, surasiu etkoj koda, galesi audi centre pasiteiraut kainos :D nes raliai, bus sunku surast...

• Žiūrėti profilį
Suplojau 7400Lt
P.S. Sugadinau bardacioko rankenele, jei kas turit ar zinot kas parduoda bardacioko ta dangti  (juoda) su rankenele ir mechanizmu - pm man. :)

oj, pas tave bardaciokas jau ne bulkinis, o naujesnis , kuris ejo nuo 94/5m.. issiardyk spyna, imesk foto, surasiu etkoj koda, galesi audi centre pasiteiraut kainos :D nes raliai, bus sunku surast...
Pas mane vienos puses plastmase nuluzo kur ta rankenele laikos tai not good. Nu bandysiu ieskot, gal su laiku kurnors islys toks bardaciokas :)

Neprisijungęs adrian

• Žiūrėti profilį
neislys ;) rankenele atsitraukia pas tave is apacios ar is sono? bardaciokas nusileidzia i apacia ar issitraukia ?

• Žiūrėti profilį
neislys ;) rankenele atsitraukia pas tave is apacios ar is sono? bardaciokas nusileidzia i apacia ar issitraukia ?
rankenele is apacios, bardaciokas nusileidzia i apacia :)

Neprisijungęs adrian

• Žiūrėti profilį
bardaciokasB4.pdf , keiciasi su visa plastmase.... pabandyk pasiskambint i OOOO centra, gal ne kosmosa kainuos jei bus, ten kartais buna net pigiau nei srotuose :D

Neprisijungęs powliuz

• Įrašai: 3533
    • Žiūrėti profilį
Daugiau foto jei galima (h) O siaip tai kaip uz tokia kaina ir ne quattro tai visiskas kaulas turetu but bukle, isvaizda- skonio reikalas, man nepatinka, bet baisiu tiurlingu irgi nepavadinsi, savita coupe ;)

Neprisijungęs Vytkė

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1741
    • Žiūrėti profilį
man sitas cupas baisiai neatrodo, toks gan agresyvus  :-] siaip del kapoto, tai sutinku, kad geriau butu antalius det, nei uzleist pati kapota. Bet esmej tai man patinka sita masina  :) Chebra, nesuvienodinkim visi savo masinu  :-] Reik ir kad butu kitaip padarytu. :)

Neprisijungęs MIKE_S

• Įrašai: 362
    • Žiūrėti profilį
Hmm :)) man tai visai good atrodo. Ir kapotas nuleistas ant naujos optikos tikrai geriau mano manimu nei butu su antakiais (h)
Toksai gavos isskirtinis priekis. O tai manau yra gerai...

Tiesa kokios cia spalvos? tamsiai melynos ar cia grinai juoda?  :s  :s  :s

Neprisijungęs Vytkė

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Hmm :)) man tai visai good atrodo. Ir kapotas nuleistas ant naujos optikos tikrai geriau mano manimu nei butu su antakiais (h)
Toksai gavos isskirtinis priekis. O tai manau yra gerai...

Tiesa kokios cia spalvos? tamsiai melynos ar cia grinai juoda?  :s  :s  :s
vat labai teisingai pasakyta, kad isskirtinis priekis  :) siaip tikrai reiktu gyvai pamatyt, cia is fotkiu galima visko prisprest  :-]

Neprisijungęs adrian

• Žiūrėti profilį
o kazkada jis atrode taip.. cabrio buferis su RS2 optika..  Oo)

Neprisijungęs audryla

• Įrašai: 50
    • Žiūrėti profilį
graziai atrodo ir dabar, tik buferis truputi nelabai man del juostuciu tu pilku

• Žiūrėti profilį
Andrej, man tie uzleisti buferiai patys ziauriausi :( Vat jei ten butu S2 lempos ir S2 priekinis buferis...ooooo, tada butu super :)
Cia gryna juoda :)
Chebra, tai ar pasakysit kada ir kur Vilniaus mytai? :D

Neprisijungęs andriuskins

• Įrašai: 706
    • Žiūrėti profilį
Gal nueik i Vilniuas miesto pokalbiu tema,ir paskaityk aiskiai gi parasyta,kam reikia klausti,jei nera sunku paziuret?

• Žiūrėti profilį
KLUBAS RENKASI:

Kiekviena ketvirtadieni Vilniaus apskrities audi klubas renkasi 19 val. Sporto rumu aiksteleje viršuje prie stadiono
Atėjus Žiemos sezonui renkamės kavinėje MUSKATAS (naugarduko g. 12/1, buvusios biliardinės "luza" patalpose)

http://www.maps.lt/redirect.asp?eid=48240

http://www.maps.lt/redirect.asp?eid=70768

Va prasom,jei nerandi.

• Žiūrėti profilį
Tai dar ziemos sezonas ar nebe?

Neprisijungęs Miron`as

• Įrašai: 2792
    • Žiūrėti profilį
joa :) reiketu susitikt pakalbet :D:D

• Žiūrėti profilį
Taigi yra tam pokalbiu tema,susiraso zmones ir sprendzia,jei geras oras susitnka prie sporto rumu,aikstelei,jei ne kavineje,reikia stebeti ;)

Neprisijungęs Vytkė

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Taigi yra tam pokalbiu tema,susiraso zmones ir sprendzia,jei geras oras susitnka prie sporto rumu,aikstelei,jei ne kavineje,reikia stebeti ;)
butu smagu prisijungt, kai bus grazus orai :) apziuretume vieni kitu automobilius :)

• Žiūrėti profilį
Tai dabar jau atsils orai,malonu bus lauke susitikti ;)

• Žiūrėti profilį
Re: adr3nalinas (a.k.a paganas) Audi Coupe
« Atsakymas #49: 2010 Rugsėjo 18, 17:12:59 »
atnaujinta