Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: ACQ by Dainiuxxx  (Skaityta 22248 kartus)

Neprisijungęs powliuz

• Įrašai: 3533
    • Žiūrėti profilį
Re: ACQ by Dainiuxxx
« Atsakymas #25: 2011 Kovo 15, 16:50:04 »
Salonas labai grazus, tik tavo vietoj nupusciau juodai vejelius, nu tas groteles kur pucia vejas ir vidurine konsole ir siaip atsviezint ji reiktu, gal uztektu isblizgint gerai (+) Siaip jauciu pries gerus  metus sitas coupe buvo saldainiukas, ta prasme isores tiuningas buvo tais laikais kazkas nuostabaus, bet, pripazink, dabar sitas tuningas vadinamas tiurlingu, nes paprasciausiai atseno ir praejo ta mada... Todel butu saunu jei paklausytum cia daugumos ir sudetum originalius buferius (priekini eSkes arba zender/kamei jei gautum isvis kaulas butu), slenkscius ir spoileri nuspirtum... Del donoro, tai matosi, del ko jis pirktas (   o   ) (    oooo    ) (   o   ) :D
Siaip dar didelis pliusas sitos masinos kad variklis be duju
Ir dar +1 autoriuj uz tikrai gera ir tvarkinga tema, saunuolis ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Kovo 15, 16:51:56 sukūrė powliuz »

Neprisijungęs MikolaDzD

• Įrašai: 119
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #26: 2011 Kovo 15, 17:16:23 »
jo idomu kiek tokia mangoose signalizacija kainuoja? :)

Neprisijungęs Tserber

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 2348
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #27: 2011 Kovo 15, 19:52:55 »
Gerai autorius, kad pirmiau tech dalykus tvarkai, su ta isore suspesi :)
p.s. toks tepalas mano ex NG varikliui tai labai patiko, du kartus toki pyliau tai graziau dirbo su jais variklis nei su kitais.

Neprisijungęs Dainiuxxx

• Įrašai: 143
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #28: 2011 Kovo 16, 09:30:36 »
kiek paplojai uz signalke nes tikriausia man reiks keist kartai pradeda durniuot
p.s. as tai nusiemes bardacioka radau makaronu pakeli ir kazkoki dacika ikisus i pelenine atset kazka su akumu rodo :s

Uz signalke tai apie 300lt plojau,cia tik pati signalke...

Neprisijungęs Dainiuxxx

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #29: 2011 Kovo 16, 09:34:57 »
Salonas labai grazus, tik tavo vietoj nupusciau juodai vejelius, nu tas groteles kur pucia vejas ir vidurine konsole ir siaip atsviezint ji reiktu, gal uztektu isblizgint gerai (+) Siaip jauciu pries gerus  metus sitas coupe buvo saldainiukas, ta prasme isores tiuningas buvo tais laikais kazkas nuostabaus, bet, pripazink, dabar sitas tuningas vadinamas tiurlingu, nes paprasciausiai atseno ir praejo ta mada... Todel butu saunu jei paklausytum cia daugumos ir sudetum originalius buferius (priekini eSkes arba zender/kamei jei gautum isvis kaulas butu), slenkscius ir spoileri nuspirtum... Del donoro, tai matosi, del ko jis pirktas (   o   ) (    oooo    ) (   o   ) :D
Siaip dar didelis pliusas sitos masinos kad variklis be duju
Ir dar +1 autoriuj uz tikrai gera ir tvarkinga tema, saunuolis ;)

Dekui dekui... Na bamperiai tikrai ne sie bus,kapotas irgi bus ismestas  ;)
Na donoras ne tik del faru  ;)
O del duju,tai neturiu nieko pries,pigus kuras  :D O ir siaip jei tvarkingai eksplotuoji,tai dujos nekenkia varikliui tikrai  :)

Neprisijungęs Dainiuxxx

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #30: 2011 Kovo 16, 09:39:14 »
Gerai autorius, kad pirmiau tech dalykus tvarkai, su ta isore suspesi :)
p.s. toks tepalas mano ex NG varikliui tai labai patiko, du kartus toki pyliau tai graziau dirbo su jais variklis nei su kitais.
Man irgi,pirmiau yra technine busena,siais metais isore nedaug tepakeisiu  :)

Neprisijungęs Dainiuxxx

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #31: 2011 Kovo 16, 09:41:09 »
Taigi po truputeli buvo surinkta viskas atgal

Na,o cia kelios nuotraukytes,kai grizom truputeli apsiprekine pas Goodazz 

Taigis,buvo pagriebtas, nuo compiko nuluptas bamperiukas, bei pagriebtos B4 tamsios abloskes 

Neprisijungęs apr

• Įrašai: 3
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #32: 2011 Kovo 16, 14:24:47 »
reikejo palikti sena panele  :(

Neprisijungęs Dainiuxxx

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #33: 2011 Kovo 16, 14:33:15 »
reikejo palikti sena panele  :(
Man labiau pusta patinka :)

Neprisijungęs Dainiuxxx

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #34: 2011 Kovo 16, 14:34:19 »
Na ka,turejau siek tiek laiko ir prisedau prie PC fotkes patvarkyti ir radau kelias,rudenines fotosesijos....
Kolkas ir siuo momentu ji taip atrodo,nes kadangi ziema buvo ir saltukas spaude,tai nesinorejo garaze krapstytis :)

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #35: 2011 Kovo 16, 14:38:57 »
Ar čia tik optinė apgaulė, ar iš tiesų priekiniai ratai stovi taip // (lyginant su gal) ?

Neprisijungęs nikolas

• Įrašai: 955
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #36: 2011 Kovo 16, 14:43:07 »
nu piktai atrodo  ;) tik man nepatinka galinis bamperis,bet ce tik mano nuomone  :)

Neprisijungęs Er1kas

• Įrašai: 560
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #37: 2011 Kovo 16, 14:48:11 »
kodel apsukos tokios aukstos?

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #38: 2011 Kovo 16, 14:53:03 »
vaizdelis truputį pagerėjo, bet vistiek graudus :( nors negražu linkėti, bet galėtų naktį ilgapirščiai pavogti priekinį bamperį, kapotą, galinį bamperį ir suoliuką :D
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs Dainiuxxx

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #39: 2011 Kovo 16, 14:56:11 »
Ar čia tik optinė apgaulė, ar iš tiesų priekiniai ratai stovi taip // (lyginant su gal) ?
Keleivio priekinis ratas tikrai siek tiek kitaip stovi,ten is spyruokle kitokia ideta, vienu zodziu, primeistravota truputeli,dar ir galinese spyruoklese kilimo gabalu prikista buvo :D Siaip.orai daugiau atsils,paskersiu sedana ir kupetelej visa pakaba perinksiu :)

Neprisijungęs Dainiuxxx

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #40: 2011 Kovo 16, 14:57:41 »
nu piktai atrodo  ;) tik man nepatinka galinis bamperis,bet ce tik mano nuomone  :)
Galinis bamperis bus originalus su Kamei pazeminimu :)

Neprisijungęs Dainiuxxx

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #41: 2011 Kovo 16, 14:59:14 »
kodel apsukos tokios aukstos?
Del apsuku neesu tikras,bet ciuju del krabo,nes jis benza siurbia nerealiai....

Neprisijungęs Dainiuxxx

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #42: 2011 Kovo 16, 15:02:22 »
vaizdelis truputį pagerėjo, bet vistiek graudus :( nors negražu linkėti, bet galėtų naktį ilgapirščiai pavogti priekinį bamperį, kapotą, galinį bamperį ir suoliuką :D
Na ilgapirsciu neprireiks, priekinis, galinis bamperis ir kapotas bus kiti :) Galinis suoliukas kolkas bus savo vietoj :)

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #43: 2011 Kovo 16, 15:06:56 »
Na ilgapirsciu neprireiks, priekinis, galinis bamperis ir kapotas bus kiti :) Galinis suoliukas kolkas bus savo vietoj :)
Dievas išgirdo mano maldas :)
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs JuStuX

• Įrašai: 318
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #44: 2011 Kovo 16, 15:14:17 »

Pritariu :D

Neprisijungęs powliuz

• Įrašai: 3533
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #45: 2011 Kovo 16, 16:41:04 »
Butu "Nusikaltimas is neapykantos nebent" :D Nu maladec autorius gerai tvarkais, dabar dar isdergta coupe bet jau matosi kad labai teisinga linkme eini ;) Nu jo del duju kad ekonomas tai jo, bet su paprasciausia iranga daznas NG variklis pjaunasi... Pas mane dodeliu bedu nebuvo su dujom ir NG, bet apsukos sokinedavo kartais...

Neprisijungęs Dainiuxxx

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #46: 2011 Kovo 16, 16:50:06 »
Butu "Nusikaltimas is neapykantos nebent" :D Nu maladec autorius gerai tvarkais, dabar dar isdergta coupe bet jau matosi kad labai teisinga linkme eini ;) Nu jo del duju kad ekonomas tai jo, bet su paprasciausia iranga daznas NG variklis pjaunasi... Pas mane dodeliu bedu nebuvo su dujom ir NG, bet apsukos sokinedavo kartais...
Na pas man sedane dujos,num viskas normaliai veikia ir draugauja, ramiai vaziuojant telpu i 14ltr duju,na jei jau smagiau,tai jau 19 kaip minimum :D

Neprisijungęs Dainiuxxx

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #47: 2011 Kovo 16, 16:51:46 »
Dievas išgirdo mano maldas :)

Tai maldu ir taip nereik,vos skelbima pamates jos, jau zinojau ka iskart nulupt reikes :D

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #48: 2011 Kovo 16, 17:04:55 »

Tai maldu ir taip nereik,vos skelbima pamates jos, jau zinojau ka iskart nulupt reikes :D
šaunuolis ;) lenkiu savo žilę ir spaudžiu dešinę už teisingus darbus.
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs Pjuvis

• Įrašai: 155
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #49: 2011 Kovo 16, 18:32:04 »
galiu pasakyt- gud. jei taip ir toliau tesis,ir man ta visa panele kremine nors ir graziai apsiuta buvo ir pan man ji visiskai nesizejo :) dar matau liko kremines spalvos ten kur langu pakelejo mygtukas ir kur aplink eina .. :)