Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 + mb cl500  (Skaityta 54934 kartus)

Neprisijungęs Andrius001

• Įrašai: 2287
    • Žiūrėti profilį
zjbs atrodo, Rafi į snukį gavęs buvo kad nauja morda sudėta ??
bl gaila kad negaliu per tą pažiūrėti kokia ji parėjo, tiesa pamėginsiu per kitą pramuštyi gal išeis... :)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Jei amerika, galim pažiūrėti, tik vin duok ;)

Neprisijungęs Andrius001

• Žiūrėti profilį
Jei amerika, galim pažiūrėti, tik vin duok ;)
tikrink PM  ;)

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
jei FSI kam tos dujos :)
taigi ir taip jau ekonomiskiau :)

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
zjbs atrodo, Rafi į snukį gavęs buvo kad nauja morda sudėta ??
bl gaila kad negaliu per tą pažiūrėti kokia ji parėjo, tiesa pamėginsiu per kitą pramuštyi gal išeis... :)

jo buvo musta i veida ir sudeta nauja morda, parejo is statu, bet ne is copart, coparte su vinu neina paziuret, gal is iaai.com nezinau. pardavejas rode viena fotke, tik rida noriu patikrint, nes 80tukst tai tikrai gera rida..

Neprisijungęs relax

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3115
    • Žiūrėti profilį
coparte eina paziuret ;) tik per old copart eik ;) o per iaai matysi jei ne daugiau kaip pusmetis po jos nupirkimo usa ja turi ;) jei turi ta fotke kur rode, tai i pm imesk, bus aisku is kurio aukciono ji

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
perfotkinta i mob buvo, ai nesigilinau is tikro per daug, sake kad tvarkinga, priziureta wv centre tai uzteko to man, kaip irodymo kad tvarkinga, beje pardavimo priezastis buvo labai itikinama, ne siaip "parduodu nes isvykstu, ar parduodu nes perku kita ir t.t."

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
kasko + civilinis tokio touarego tai kaip normali neplika tdi ceškė :D

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį

kelios draudimo kompanijos net atsisake drausti ji, viena is ju LD. siaip labai nesunkiai pas juos lempos priekines isitraukia. pitaku kiauliu likimas.

Neprisijungęs Andrius001

• Žiūrėti profilį

kelios draudimo kompanijos net atsisake drausti ji, viena is ju LD. siaip labai nesunkiai pas juos lempos priekines isitraukia. pitaku kiauliu likimas.
Pas pažystamą buvo pavogę iš nuosavo kiemo net kameros nufilmavo... viskas trūko apie 12 sec :D
tas kainavo jam 11 k litų...

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį

Pas pažystamą buvo pavogę iš nuosavo kiemo net kameros nufilmavo... viskas trūko apie 12 sec :D
tas kainavo jam 11 k litų...

... ar draudimo kompanijai? Beje, feisliftai neisitraukia paprastai, kas man uzdeda dideli pliusiuka.

Neprisijungęs Andrius001

• Žiūrėti profilį

... ar draudimo kompanijai? Beje, feisliftai neisitraukia paprastai, kas man uzdeda dideli pliusiuka.

draudimui...
būtent tokį snukį ir išlupo ;)

Neprisijungęs dmx

• Įrašai: 906
    • Žiūrėti profilį
Rafis is pusnies neisvaziavo tai nutare parduot. Joke :D :D :D

Neprisijungęs Andrius001

• Žiūrėti profilį
per daug kuro ėda... jau geriau 5,0 dyzelį  ;)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Jau tada geriau nieko, jei 5,0tdi :D

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
Tas tauregas tikrai ziauriai daug kapodavo..dabar galiu palygint taip, tokiu pat vaziavimu, dabar turimas mersas 320cdi ryja apie 13ltr salerkos mieste, tauregas apie 30 duju. Kazkokia nesamone kai duju kaina beveik lygi salerkos kainai is kanistro...
o 5.0 tai visai nieko, as noreciau tokoi, bet bedu labai daug, nors ir sanaudos, vienas turejo sake mieste ~20ltr salerkos.. Bet galingo dyzelio tuo metu ant visureigiu niekas ir negalejo pasiulyti..
siaip tauregas nebloga masina tikrai.. bet dabartinis mersas kazkaip arciau sirdies-dar ne toks kosmosas kaip tauregas..

beje vidu nufotkinau merso http://img6.imageshack.us/img6/8839/123ei.jpg

Neprisijungęs skorpiona5

• Įrašai: 438
    • Žiūrėti profilį
kaip lektuve :D

Neprisijungęs ignaras

• Įrašai: 1536
    • Žiūrėti profilį
o isores nuotrauka kur ? ar as nerandu ? :)

Neprisijungęs Andrius001

• Žiūrėti profilį
Rafi paėmiau saui Touaregą su 4,2 LPG pažiūrėsim kiek valgys... man atrodo pas tave ratai kalti buvo... perdideli  :D
manojo kompas vidurkį 22 rodo...  :V

Neprisijungęs Andrius001

• Žiūrėti profilį
Rafi įmesko eso fotkę  ;)

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
esas paprastas reikes nufotkint kada..
Nu vidurkis su trasa gal ir 22ltr, bet mieste jei malantis ir taip smagiau vazinejant 26-28rodydavo, realiai apie 30ltr duju.. Pavazinesi pamatysi pats.. Pas drauga yra tauregas irgi toks pat kaip mano, visi juodi langai gal esi mates toki, tai sake irgi tas pats bybis 25-30 maziau neryja mieste.. Pats prisipilk duju baka, isvazinek dujas, atmesk dar is to viso kilometrazo kokius 10proc, kuriuos nuvaziuoji su benzu, ir pamatysi kad sanaudos nieko gero  (-)
Bet siaip kas mane mielai nustebino, tai garso aparatura ziauriai gera buvo jame, tikrai skambejo super, siaip gana minksta masina kaip su tokiais ratais, aisku pliusas vaziuokle kad kilnojasi.. Beje esu visokiu pririnkes dalykeliu, kodu kaip pvz suzeminti kokius 5cm masina, kaip pasikeisti kad deze kitaip dirbtu, kaip numusti padangu slegio matuoklio sensoriu klaida ir t.t.

Neprisijungęs Andrius001

• Žiūrėti profilį
esas paprastas reikes nufotkint kada..
Nu vidurkis su trasa gal ir 22ltr, bet mieste jei malantis ir taip smagiau vazinejant 26-28rodydavo, realiai apie 30ltr duju.. Pavazinesi pamatysi pats.. Pas drauga yra tauregas irgi toks pat kaip mano, visi juodi langai gal esi mates toki, tai sake irgi tas pats sliekas 25-30 maziau neryja mieste.. Pats prisipilk duju baka, isvazinek dujas, atmesk dar is to viso kilometrazo kokius 10proc, kuriuos nuvaziuoji su benzu, ir pamatysi kad sanaudos nieko gero  (-)
Bet siaip kas mane mielai nustebino, tai garso aparatura ziauriai gera buvo jame, tikrai skambejo super, siaip gana minksta masina kaip su tokiais ratais, aisku pliusas vaziuokle kad kilnojasi.. Beje esu visokiu pririnkes dalykeliu, kodu kaip pvz suzeminti kokius 5cm masina, kaip pasikeisti kad deze kitaip dirbtu, kaip numusti padangu slegio matuoklio sensoriu klaida ir t.t.
kaip pasikeisti kad deze kitaip dirbtu, kaip numusti padangu slegio matuoklio sensoriu klaida ir t.t. - konkrečiau gali? :)

Neprisijungęs Andrius001

• Žiūrėti profilį
o žemint man nereikia pas mane ne pneumatinė pakaba  :P  ;)

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
galvoju sita pasilikt kazkiek ilgeliau.. Na jei lygint a8 d2 su situo mersu, tai sitas visapusiskai geresnis, bet turbut reiketu lygint a8 d3 su juo, nors irgi, sitas mersas tai 2000m, o a8 d3 nuo 03 eina.. toks tarpinis variantas, kas neikanda naujos a8.. siaip gana smagi masina, vaziuoja minkstai, tyliai, salone vietos daug, panele moderni. Traukos tikrai per akis 3.2dizelis, mieste ramiai iki 10ltr. vaziuokle reguliuojama, jei kur uzstrigai, gali isikelti ir isvaziuoti is pusnies. is navarotu tai daug nieko nera, gal tokie idomesni tai bagazine nuo pulto atsidaro, parktronikai prieki gale su davikliais viduj, konsolej nemazai pasirinkimu visokiu, kiek sviesas palikt degancias uzdarius masina, ir panasus niekeliai, taip pat masazuojanti sedyne,ilga kelione neprailgsta.

« Paskutinį kartą keitė: 2011 Vasario 20, 13:16:55 sukūrė rafinuotas »