Nu del duju, tai as ir svarsciau, kas pigiau, ar tauregas 5.0tdi v10, ar 4.2 benzas dujos. Trauka panasi. Gamykliniai parametrai tokie: 5.0tdi dyzelio mieste ima 17ltr, 4.2 benzo mieste ima 20ltr. Taigi, skaiciuojam mano atveju taip, 17ltr salerkos vs. 22ltr duju. Net jei salerka gaunam is dedes vasios, kas aisku stipriai padidina rizika pakeisti siurbli, ar purkstukus, ko kaina yra zveriska tokiam dyzeliniam varikliui, ar 22ltr po 2lt uz litra... O v8 kaip zinia, 4.2 motoras yra senas geras, visu atsibodes, bet nenusibodes, kuri remontuoti reikia minimaliai. O tie svaisciojimai del duju tai sukelia daugiau negu juoka. Aisku, jei nusipirkciau kokia lenktynine masina, grynai savaitgaliam, tai dzin butu tas benzas, bet sita masina atlieka ir darbo reikalu, ir laisvalaikio, ir susisiekimo priemones vaidmeni, todel man smagu yra vaziuoti pigua nei kiti.
Galvojau aisku ir apie a8 d3 ir apie a6 c6 ir apie ka as tik negalvojau... Bet visumoj vistiek yra pigiau benzas+dujos.. Bet tema ne apie tai. Siaip masina dziaugiuosi pilnai, idomu kaip su ja ziema bus, nes ratu neketinu keisti, yra r22 M+S. Kadangi is miesto nosies nekisu, tai nemanau kad bus problemu. Kiek teko poligone pasiduoti, tai nebuvo nepravaziuojamos vietos, eina per teslas gerai.. Aisku, cia ne ofraudas, bet kur man reik vaziuot, problemu neturesiu, kitu atveju pirkciau niva ar sena patruli.