Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 + mb cl500  (Skaityta 54947 kartus)

Neprisijungęs Borisas

• Įrašai: 115
    • Žiūrėti profilį
vyrai, is nei vieno jusu nesisaipau ir netraukiu per danti, tik pakankamai juokingai postai skamba, kai jus susipirke astunkes, uzsiniaukiat visus langus ir ratais aplink policija vazinejat, nes bijot baudas gaut...  kyla klausimas: kam tada is viso niaukt?  :V
Geras klausimas

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
vyrai, is nei vieno jusu nesisaipau ir netraukiu per danti, tik pakankamai juokingai postai skamba, kai jus susipirke astunkes, uzsiniaukiat visus langus ir ratais aplink policija vazinejat, nes bijot baudas gaut...  kyla klausimas: kam tada is viso niaukt?  :V
kad seniau zalieji dedes nesiveziodavo matuokliu, nebent reido metu tamsuma tikrindavo
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs ~Romas~

• Įrašai: 2312
    • Žiūrėti profilį
Bet tai nesuprantu kas tus istatimus tokius sud..... inus leida. Koks skirtumas a niaukti ar ne. matau tik privalumus. apsauga nuo vagiu ir avarijos metu komfortas ir pan. Jei sakysit kad negali niaukti del to kad mientai nemato snukio, tai jei nepatink kas nors ir testabdo i tikrina. aisku man i neaisku tie kurie tamsina bemaz 100 proc.  (!?) bet tai iki 50 proc tiek nakti tiek diena jokiu skirtumu nematau tik kad nakti ciut blogiau matosi i vsio ff . Vuot tak (h)

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
na as asmeniskai aplink nevazineju, siandien pravaziavau pro 4 patrulius, nes visa diena sukiojausi mieste, niekas nieko, visi tik paziuri paziuri ir nestabdo  :G
o siaip kas klaipedoje gyvena zino turbut kad pastoviai mentai buna prie signalo kur ta nauja sankryza yra, taip pat pastoviai buna prie sankryzos vaziuojant nuo minijos gatves pradzios, t.y. nuo to pacio signalo, iki senosios perkelos, ten visada mentai stovi, o per ten vaziuoju darbo reikalais i diena 3kartus kaip minimum. niekas nieko  (be)
bet sakau jei pradesiu baudas moket, plesiu nahuj ta pleve, mano snukis tikrai nera koks nors isigimes todel dapizdi, o jei pacukai ir ziures gaus i spranda  :A  :-]

Neprisijungęs VooDoo

• Įrašai: 3802
    • Žiūrėti profilį
kai sankryzoje salia sustoja automobilis tamsintais priekiniais langais tai nebematai kas atwaziuoja is tos puses, todel ir draudzia juos tamsinti...
nors as atsakyciau o jei salia sustoja autobusas, fura, ka tada daryti :D

Evaldas

• Svečias
Man jau matavo, biški rezultatai nenudžiugino.:D

ir kiek uzmatavo? :D

Šonai 60% :D

Neprisijungęs MIKE_S

• Įrašai: 362
    • Žiūrėti profilį
Man jau matavo, biški rezultatai nenudžiugino.:D

ir kiek uzmatavo? :D

Šonai 60% :D

OK tai kiek buvai pats uzsitamsines? :)

flex

• Svečias

pats pagalvok :) Jei šviesos pralaidumas yra 60%, tai langai niaukti 40-50% plionke :D

Neprisijungęs MIKE_S

• Žiūrėti profilį

pats pagalvok :) Jei šviesos pralaidumas yra 60%, tai langai niaukti 40-50% plionke :D

nu man tas ir idomu kiek langai yra gamikliskai uztamsinti nes daugelis sako skirtingai kazkas sako 10% kazkas 20% ;)

flex

• Svečias
gamykliškai būna taip:

AS1, AS2 bei AS3. Èia gamyklinis tonavimas. O jei dar plionkę pridėjai, tai gaunasi vos ne dvigubas efektas :D

Neprisijungęs MIKE_S

• Žiūrėti profilį
gamykliškai būna taip:

AS1, AS2 bei AS3. Èia gamyklinis tonavimas. O jei dar plionkę pridėjai, tai gaunasi vos ne dvigubas efektas :D

Tai gal tu dar zinai kur tie AS1 AS2 parasitas? ir ka jie reiskia ta prasme koks tonavimas
Ar AS1-10%
AS2-20%
AS3-30%  ?!?

flex

• Svečias
gamykliškai būna taip:

Tai gal tu dar zinai kur tie AS1 AS2 parasitas? ir ka jie reiskia ta prasme koks tonavimas
Ar AS1-10%
AS2-20%
AS3-30%  ?!?

Jie yra parašyti ant langų. Vairuotojo pusėj pvz yra ten kur centrinio ta knopkė (tam kampe). Ir ant kiekvieno lango yra užrasyta :D AS2 - 15% man atrodo  (pas mane ant c4 yra AS2 visi langai, išskyrus priekinį)

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
nu nezinau pas mane gamykliskai tonuoti langai buvo ir tikrai labai nemenkai buvo jie tonuoti  (+) pritemus tai is tam tikro kampo isvis nieko nesimatydavo, speju tikrai maximaliai leistina norma buvo tonuoti, bet nemaciaujokiu zenkliuku, vaziuosiu in der miestas reikes paziuret  8:8

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
Rafinuoto a8, 8psl naujos fotkes
« Atsakymas #113: 2007 Rugsėjo 23, 20:10:07 »

« Paskutinį kartą keitė: 2007 Rugsėjo 23, 20:12:10 sukūrė rafinuotas »

Neprisijungęs spyglys

• Įrašai: 1254
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #114: 2007 Rugsėjo 23, 22:35:53 »
Na visai nieko, visai nieko... Gal gali dar salono foto kokia imesti is arciau?  :V

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #115: 2007 Rugsėjo 23, 23:31:03 »
as kol prisiruosiau nufotkint praejo menesis, tai jei pazadesiu kad salona imesiu tai po menesio gal ir imesiu  :-] taip kad geriau nezadesiu nieko, neturiu fotiko asmeninio o kol susisaudau tai jau ir velu buna  8:8

hacker

• Svečias
« Atsakymas #116: 2007 Rugsėjo 24, 08:46:11 »
Rafinuotas duoda bairiu  (aa)
nevaziuok viena diena su astunke, sutaupysi benzo, ir fotika nusipirksi normalu  (+)
Bet turbut neimanoma su tokia grazuole nevaziuot bent diena.
 (o)

bolidas

• Svečias
« Atsakymas #117: 2007 Rugsėjo 24, 09:07:12 »
poliruot nebandei?
ratai  (+)
tik spalvu derinukas galetu but kaip pas original

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #118: 2007 Rugsėjo 24, 13:52:41 »
joa ta pati ir as sakiau kad galima palaiduot kokius 300-400lt ant poliravimo su sveitimu,tada visai kitas vaizdas bus,bet siaip grazi nieko nepasakysi..laukiu kada savo pasidarysiu  :)

arunas-

• Svečias
« Atsakymas #119: 2007 Rugsėjo 24, 16:45:19 »
ka daro tos antenos ant stogo ?

Neprisijungęs egis

• Įrašai: 4012
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #120: 2007 Rugsėjo 24, 16:56:33 »
masiniuks ciki, reikia tik biski su saiba praeit :D tik blin kad spalva man netinka (nesuprask asmeniskai, turejau 3 tokios spalvos audines, tai jau atsibodo) :D

Neprisijungęs Tserber

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 2348
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #121: 2007 Rugsėjo 24, 17:02:43 »
grazi audine  :H tik gaila kad akinanciai nespindi  :)

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #122: 2007 Rugsėjo 24, 18:32:45 »
va bandysiu atsakineti i klausimus. del poliravimo tai siaip tai masina gan neblogai jos spalva atrodo, tik kad cia kai fotkinau buvo neplauta, todel taip teatrodo, na tarkime ji svari buvo, bet dulkiu sluoksnis ant kebulo tikrai stambus buvo, galima isitikinti netgi tai jog iki sitos vietos kur fotkinau vaziavau apie 1km zvyrkeliu. jeigu ka tai cia ties palanga auksciausias vejo malunas, tik neisejo parodyti ir maluno ir masinos, nes per didelis  :D
kas del spalvos kad kazkas rase tai is tikro man irgi ji nelabai patinka  :A na kai nuplauni tai graziai spindi, taciau juoda vistiek liks mano spalva  :G  (+)
o del ratu, tai siaip kadangi vienas ponas toks is forumo man juos nebrangiai perleido nekeliu jiems reikalavimu tokiu kaip buciau pirkes is parduotuves. pirmiausiai tai spalva nelabai gera parinkta - per daug matiniai, o siaip grazus, nors buciau pirkes jei is parduotuves tai kokius "nigerovus"

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #123: 2007 Rugsėjo 24, 18:33:38 »
ka daro tos antenos ant stogo ?

antenos tai viena radija, kitos dvi telefono instaliacijai, kuris beje kazka gliucinti jau pradejo  :A

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #124: 2007 Rugsėjo 24, 18:36:42 »
beje gal kas zinote kur klaipedoj ir kas uzsiima sitais reikalais poliravimu su skurke?  (!?)
kiek skambinejausi fiziniams asmenims, tai visi kazko labai bijo poliruoti, o ir siaip as pats bijau duoti kazkam rimtam poliravimui, nes visgi masinos nenaujos, jau yra dazytos, o kiek ten lako ir kokio uzdeta niekam neaisku, todel gali labai greitai poliruodamas prisizaist, nuvarysi laka ir kaput, detale dazai ir is viso uzdirbio gaunasi kad dirbai veltui. ir klientui, t.y. man papildomos problemos  (+)
taigi jei kas zinote kur klaipedoj patikimai ir gerai nusveicia masina tai parasykit, nes keleta tokiu ibrezimu yra nekokiu, o paciam tai pats nenoriu apsiimt, geriau su tuo turtlewax nuvarau ir man gera spalva, nes kiek bandziau poliruoti rimtai tai ten pisalyne konkreti, nebent gerus irankius turi. dar laukia pora projektu isvaizdoje sitai masinai ir viskas bus kaip ir baigta(tikiuosi kad nenuprotesiu).