Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 + mb cl500  (Skaityta 55072 kartus)

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
Ar supratai ka norejau pasakyt? :) Siaip kebulas ju irgi beveik 1:1 ;)
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
as snekejau apstrakciai, ne tik apie LX, o ir apie gs ar is.

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
O ka tu apie jas apstrakciai norejai pasakyt, nes nerandu kur cia :)
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
lexus=toyota,ta manau norejo pasakyt :)

Neprisijungęs Matas_

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
Grazi troike  (y) , gerai, kad nepasidavei atsilupeliu madai, det ratus replicas nuo M6 ar M5  :)
Tik jau kiek tenka pastebet, sitie pradeda keist kregzdes, turiu galvoj, kad kregzdziu vairuotojai perlipa i aukstesni lygi..... Po keliu metu tures ta pacia reputacija kaip ir e36  :f

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
Slimai cia jau papimpintas neblogai :D bet vistiek pravazumas geresnis uz X5
O gal cia faceliftas :-] :D
UAZ Hunter cia vyrai (h)
yra dar ir UAZ Patriot ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Gegužės 21, 15:58:16 sukūrė slimshady »
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs cornis

• Įrašai: 1151
    • Žiūrėti profilį
trečiukai gražūs, tik E36 nelabai, geriausias vistiek liks E30 ;)

Neprisijungęs Matas_

• Žiūrėti profilį
Man kregzde is vis ne masina.... nors pripazystu, kad 2.5 eina l. gerai. O E30 tai gili pagarba  :)

Neprisijungęs cornis

• Žiūrėti profilį
nu žinai jei ta kregždė M3 tada kitas reikalas :)

Neprisijungęs Matas_

• Žiūrėti profilį
nu žinai jei ta kregždė M3 tada kitas reikalas :)
tada jau nebe kregzde, nesiskaito  :D emke, alpina vien del isskirtinumo pagarbos nusipelno...

Neprisijungęs ags

• Įrašai: 409
    • Žiūrėti profilį
e30 klasika,o e36 coupe man irgi patinka,tik e36 sedanai ne.O e46 sedanai puse velnio,jei tik motoras nekoks 1.6-1.8,o coupai tai  (o)

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Manau i tema uzklausciau: O ka reiskia tie visi e 34 e65 ar kokie ten skaiciai.... ? Pgal klases zinau pitakas,7 ir t.t. o ka tie e 34 ir pan reiskia ?

Neprisijungęs Matas_

• Žiūrėti profilį
Manau i tema uzklausciau: O ka reiskia tie visi e 34 e65 ar kokie ten skaiciai.... ? Pgal klases zinau pitakas,7 ir t.t. o ka tie e 34 ir pan reiskia ?
konkretus modelis turi savo skaiciuka.  7 serijos bmw nuo 88 iki 94 yra e32, o chuliganke e30, kregzde e36 ir tt...

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
Grazi troike  (y) , gerai, kad nepasidavei atsilupeliu madai, det ratus replicas nuo M6 ar M5  :)
Tik jau kiek tenka pastebet, sitie pradeda keist kregzdes, turiu galvoj, kad kregzdziu vairuotojai perlipa i aukstesni lygi..... Po keliu metu tures ta pacia reputacija kaip ir e36  :f

Na matai, kaip cia pasakius, juk i a8 irgi pradejo sest stiprus marozai, i bmw7 taip pat, i e46 dar ne , bet kita vasara jau turesim buduliu su e46, masinos pinga, ir nesvarbu kokia ji, buduliai pamegs ja greit...

Neprisijungęs Matas_

• Žiūrėti profilį

Na matai, kaip cia pasakius, juk i a8 irgi pradejo sest stiprus marozai, i bmw7 taip pat, i e46 dar ne , bet kita vasara jau turesim buduliu su e46, masinos pinga, ir nesvarbu kokia ji, buduliai pamegs ja greit...
jop.

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį

jop.

Visoms populiaresnėms auto tai gręsia ;)

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Kebulo kodas
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs cornis

• Žiūrėti profilį
reikia sėst į tokias kurios brangsta, pvz. E24 ;) E30 irgi brangsta jau. dvi mano mėgstamiausios auto: E30 cabrio ir B2 coupe

Neprisijungęs Matas_

• Žiūrėti profilį

jop.

Visoms populiaresnėms auto tai gręsia ;)
Turint galvoj, kad Lietuvoj marozu yra daug, tai jie ir padaro tam tikra modeli populiariu :D :D

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
Bjauriai man sitie bmw ziuris... Coupe kitas reikalas

na ispudingo grozio nera, juk cia ne audi :D
Ne mano durno pasakyta, jog BMW dizainas visiskai nusigrybaves yra. Vien pamacius 1er :V Na skonio reikalas, bet yra kaip yra...

ai as nieko nesakysiu del audi ar bmw, tik duosiu tau patarima, nebuk dar vienas forumo dizaineris :D
Kad net pazystami bemwistai sako, jog naujesni modeliai nevyke :) O siaip as visada buvau uz 3l dyzeliuka, va tas tai aparatass zveriskas (+)

maziau tu klausyk tokiu avinu kaip tavo draugeliai kurie taip sako. Speju pas juos garaze chuliganke ir pitakas e34 :D
Man asmeniskai kaip tik bmw dizainas pasitaise, sukure tikrai grazu 7er nuo 2002 pavadinimu e65, paziurek x5 irgi kaip visi perka ir kaip visiem patinka... O tu senu bmw turetoju as neklausau, jiem visi bmw turi buti vienodi su prieki apvaliom dviem lempom :D :D :D
Tikrai norejei pasakyti jog E65 pasitaises BMW modelis?
Nes man jis vulgarus, ir veikiau pasitaisiusiu pavadinciau E66.

Senieji E30, E24 - klasika, negaliu peikti ;)

O is naujesniu uz dizaina tikrai teigiamai vertinu E46, ypac faceliftinta coupe, X5(E70), bei E92 ;)
E39, E53 (X5) gal ir butu grazus, taciau jau labai nuobodus pasidare :(

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
Na labai daug priestaringai vertinanciu buvo, kai atsirado bmw e65, daug kam jis nepatiko. As jo nevertinau kai jis atsirado, nes man neidomu naujos masinos, kuriu ipirkt negaliu, taciau dabar, uz 10tukst euru galima butu pasiimt mb S, audi a8 arba bmw 7er, s iskart atkrenta, liktu a8 ir bmw7, lygiaverciai priesininkai, bet kadangi bmw 7er buvo metais senesnis ir kaina siek tiek zemesne imcia pastaraji. beje dedi cipus?

• Žiūrėti profilį
Na labai daug priestaringai vertinanciu buvo, kai atsirado bmw e65, daug kam jis nepatiko. As jo nevertinau kai jis atsirado, nes man neidomu naujos masinos, kuriu ipirkt negaliu, taciau dabar, uz 10tukst euru galima butu pasiimt mb S, audi a8 arba bmw 7er, s iskart atkrenta, liktu a8 ir bmw7, lygiaverciai priesininkai, bet kadangi bmw 7er buvo metais senesnis ir kaina siek tiek zemesne imcia pastaraji. beje dedi cipus?
ne, kodel taip manai? :)

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
ne taip p[erskaiciau, galvojau paremikite pinigais idesiu cipa :D

• Žiūrėti profilį
 :-]

Neprisijungęs svolacius

• Įrašai: 1582
    • Žiūrėti profilį
o sitie varikliukai nera linke padumyti? as kaskada salai tokio keleta simtu km pravaziavau.tai kai gazo uzmondavo tikrai kad gan sociai uzsidumydavo juodu dumu tokiu sodriu sodriu.