Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 + mb cl500  (Skaityta 55186 kartus)

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
Nesizeminsiu iki tokio lygio kad gincytis su tevelio suneliu, kuris net nesugeba pats susitaupyti ant masinos, o tik priima dovanas, bet deja apsukos pas mane yra, cia gali su golfu savinikais pasipokstaut tokiais pigiais kvailais pasenusiais poksitais apie apsukas.

Neprisijungęs Er1kas

• Įrašai: 560
    • Žiūrėti profilį
Nesizeminsiu iki tokio lygio kad gincytis su tevelio suneliu, kuris net nesugeba pats susitaupyti ant masinos, o tik priima dovanas, bet deja apsukos pas mane yra, cia gali su golfu savinikais pasipokstaut tokiais pigiais kvailais pasenusiais poksitais apie apsukas.

ne tik golfuoses nebuna :D pas manes ceskej irgy nera apsuku  :-]

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
Ramiai, jaunimas, ne man ir ne Tau spresti kas ka vairuoja, ir ne Tau ir ne man saipytis is to kaip kitas pavaras meto  ;)

su vienu pradejau su kitu baigiu, ar cia tavo buvuvsia silke ir ciustyja sitas pacaniukas kas menesi?

under

• Svečias
ko cia putojates, rafis mldc, mato ir daugiau masinu markiu apart Audi hujaudi, o tos sYlkes senos tai velniop i  cermeta jau laikas

Neprisijungęs a200

• Įrašai: 1765
    • Žiūrėti profilį
ko cia putojates, rafis mldc, mato ir daugiau masinu markiu apart Audi hujaudi, o tos sYlkes senos tai velniop i  cermeta jau laikas
stogas atejo :-] :-]

under

• Svečias
ne nu, man tai tas pats, vadink kuom tik nori mane, bet yra kaip yra. Senienom jau laikas i uztarnauta poilsi

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
O jei ta seniena vaziuoja geriau nei naujiena 5m senumo? :)
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

under

• Svečias
idomu ka tu turi omenyje "vaziuoja geriau"

Neprisijungęs a200

• Žiūrėti profilį
ne nu, man tai tas pats, vadink kuom tik nori mane, bet yra kaip yra. Senienom jau laikas i uztarnauta poilsi
seniena tai seniena, nesiginciju, bet vaziuojancia masina, islaikyta, kazkaip nesmagu jau nurasyt. beje ir vel ne i ta puse tema nuejo.
kalba buvo apie tai kaip achujens bachurs vairuojantis be em dabal ve nezino kada koki begi ijungt. geda, moterys tai sugeba padaryt, o cia?
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Sausio 02, 17:51:06 sukūrė Drag0n »

Neprisijungęs Matas_

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
trinam visi savo postus, nes cia kazkas nesuprato, kazkam nepatiko ir tt..  ;)

Neprisijungęs a200

• Žiūrėti profilį
trinam visi savo postus, nes cia kazkas nesuprato, kazkam nepatiko ir tt..  ;)
pritariu, diskusija be galo (h)

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
idomu ka tu turi omenyje "vaziuoja geriau"
Duosiu realu pavyzdi. Snekejo du vyrai: na kaip sekas ir panasiai taram param, vienas sako va dabar reiks daug pinigu o ju nelabai yra, sako o kam tau ju, sako va subyrejo vaziuokle prieky, gerai kad negreit vazavom nes  šakė luzo. Sako o tai ka brangus remontas? sako jo, 4m senumo masina.......................
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
visi viską išsakė ką norėjo?  grįžtam prie temos esmės ir nebenugrybaujam į pievas (h)
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
seniena tai seniena, nesiginciju, bet vaziuojancia masina, islaikyta, kazkaip nesmagu jau nurasyt. beje ir vel ne i ta puse tema nuejo.
kalba buvo apie tai kaip achujens bachurs vairuojantis be em dabal ve nezino kada koki begi ijungt. geda, moterys tai sugeba padaryt, o cia?

snargliau tu, su automatu buvau 2 metus atvazinejas, turbut nera taip lengva vel atgal gryzt prie akmens amziaus ryciaga tampyt, nepamanei taip?
Ka man dabar irgi juoktis kai ateina zmogus perkantis automata klausia o kodel kai atleidi stabdi ji juda? o kaip pajudinti ta svirti, ant kurios padeties pastatyti, ka reiskia 2;3;4 ir t.t.?
Zodziu keiciam temas vyrai :)

Neprisijungęs a200

• Žiūrėti profilį
jau pasakas kuri, giliai užjaučiu kad teko grįžt i akmens amžių ir važinėt su flinstonmobliu. duodu "medžiui" kelią :-]

Neprisijungęs Amigos

• OOOO
  • Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
jau pasakas kuri, giliai užjaučiu kad teko grįžt i akmens amžių ir važinėt su flinstonmobliu. duodu "medžiui" kelią :-]
tu gal kreipkis pas psichatra.. ziuriu neviskas tvarkoj tau su galva.

Neprisijungęs Sarikas

• Įrašai: 308
    • Žiūrėti profilį

Jooo...... as suprantu kad nuo dviracio persedus i silke sparnai uzaugo bet tai biski reiktu savo vaikiska nuomone prilaikyti, arba dergtis eiti su kitais tokiais super duper ralistais zinanciais kuri begi jungti kai tevas ant kuro duoda...

Neprisijungęs Matas_

• Žiūrėti profilį
As ir sakiau, ne mum sprest kam su kuo vazinet, ir ne mum sprest kada kam koki begi junkt....  :V

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
tie patys ralistai arba drageriai shift light'a naudoja...

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
tie patys ralistai arba drageriai shift light'a naudoja...

galima suzinot kas tai?

Neprisijungęs Matas_

• Žiūrėti profilį
Lempecka kuri uzsidega kai reik perjungti pavara  ;)

Neprisijungęs tomazas

• Įrašai: 945
    • Žiūrėti profilį
jeigu pasiapsilaistymai pamazgom jau baigėsi, tai aš pridursiu: sveikinu įsigijus :)

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
  :P

adavai

• Svečias
siaip paklausiu,kuri tavo ? :-]

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
su juodom slidem :D