Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 + mb cl500  (Skaityta 55013 kartus)

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
Rafinuoto a8, 8psl naujos fotkes
« Atsakymas #100: 2007 Rugsėjo 24, 18:32:45 »
va bandysiu atsakineti i klausimus. del poliravimo tai siaip tai masina gan neblogai jos spalva atrodo, tik kad cia kai fotkinau buvo neplauta, todel taip teatrodo, na tarkime ji svari buvo, bet dulkiu sluoksnis ant kebulo tikrai stambus buvo, galima isitikinti netgi tai jog iki sitos vietos kur fotkinau vaziavau apie 1km zvyrkeliu. jeigu ka tai cia ties palanga auksciausias vejo malunas, tik neisejo parodyti ir maluno ir masinos, nes per didelis  :D
kas del spalvos kad kazkas rase tai is tikro man irgi ji nelabai patinka  :A na kai nuplauni tai graziai spindi, taciau juoda vistiek liks mano spalva  :G  (+)
o del ratu, tai siaip kadangi vienas ponas toks is forumo man juos nebrangiai perleido nekeliu jiems reikalavimu tokiu kaip buciau pirkes is parduotuves. pirmiausiai tai spalva nelabai gera parinkta - per daug matiniai, o siaip grazus, nors buciau pirkes jei is parduotuves tai kokius "nigerovus"