Aha aš irgi žiūrėjau, kad jau 4-as savininkas esu,

bet dabar jau neberodo tokios info
www.vta.lt 
Bet ar tu tikrai ne 3-ias savininkas buvai ? Tikrai negalėjau pirkt iš kažko kito ir ant pirkimo- pardavimo sutarties buvo Artūras.
Ir dar juk su pačiu tavim kalbėjau ir derinau dėl auto, kai išvykęs buvai. Keista...
Na, o kas su ja nutiko per tuos nepilnus metus yra tai, kad ji genda pastoviai ir per tą laiką nuo įsigijimo jau esu išleidęs + - ~4000,- lt.
Galėsiu pavardint sąrašiuką, kas tvarkyta

Nežinau ar čia man taip nepasisekė su pirkiniu ar čia tiek apskritai kainuoja audi išlaikyt.
Nes prieš tai važinėjau su fordu, tokių investicijų tikrai nereikėjo (nekreipiant dėmesio į komforto nebuvimą)
Taigi ant tos audi yra padėta apie ~14k lt
Na ,o dabar kita medalio pusė:
pastarojo mėnesio įvykiai:
2 avarijos ,gerai kad ne aš kaltininkas

Nr.1 žiede Klaipėdoje persirikiuojanti mergina nubraukė dešinės pusės priekį.
Draudimo išmoka -
3300Nr. 2 Neblaivus vairuotojas stipriai atsitrenkė į galą, (čia gegužės 30) įdėsiu foto, bet joje žala neatrodo baisi kokia yra realiai
Draudimo išmoka bus -
5300 ,kurios dar negavau, laukiu kol medžiaga bus perduoda teismui.
Su auto dar važinėju, bet jau neremontuosiu, per daug investicijų būtų ir rinkos vertės jau nebegaučiau, o dar problemos su automatu (leidžia tepalą)
Taigi likimas jos liūdnas, parduosiu visą arba dalimis. Na nebent kas nusipirks ir norės tvarkytis.
bendroje sumoje iš draudimo bus atgauta 8600 , tai dar lieka atgaut 5400 ,kad išlipčiau be nuostolių.
dar viena foto kol buvo sveika:

paskutinis eismo įvykis:

kaltininko stabdymo žymės, čiuožė 88 metrus ,kas išeina apie ~130 km/h ,mieste leistinas 50 km/h o dar čia ryte kai visi važiuoja i darbus o vaikai eina į mokyklas:

dar viena:

Tai vat, tokie reikalai