liustru reikia ir as galvoju keist, nes uzkniso tie china mirkciojimai
originalas naudotas per daug vertinamas, reik pačiupinėti depo lempas, atrodo 1:1 o vargo mažiau.p.s. pas mane mirkčiojimu nėra
mano audi irgi gavo, kaip Mindosa sako, nauja veidą po surinkimo dar neturiu nuotraukųčia in progress, po to dažę naujai dar karta, spalvos pirma nenutaikę
Dazyk ir intercooleriu plasmases, geriau atrodo viskas juoda.
Man teko dazyti, nes prieki visas detalias nuputus juoda, labai aki reze isbluke pilkos plasmases.
Kur bepirkai ir kiek beatidavei? Reiks tikrinimą tik išprogramuoti jų
Čia originalus o ne China shit, kooks dar programavimas
Koks skirtumas, china ar ne china. Aš irgi visad tokius tik oem dedu, tai visada reikėjo žaisti su cekinimu. Tas pats buvo dviems pasatams b6, bmw visiems ir vw tiguanams. Pabr4=iu, kad dėjau identiškus OEM. Nori pasakyti, kad pas tave sudėjai ir veikė iškart?
50/50 kaip kam pasiseka, nuo saliaes kodo (codinge masinos) dar priklauso. man reikejo zaisti
Aš ir sakau, nejau man vienam čia pasisekė taip Kiek turėjau ir dėjau, tai visiems keičiau koduotes. Tiesa, šviečia jie labai gražiai. Baltai, ne per ryškiai ir t.t.
pagrindinis skirtumas kad jos kriptines, t.y. sviecia i numerio puse o ne i visas
Nereikejo sumeciau ir vaziuoju jau metai, pas mane FL highline galas sukoduotas gal del to
kazkaip taip
Jatau jatau kaip tokio buferio nori mano ziedai . Kokia kaina mazdaug pilno tokio buvo ?