Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A4 B5 1.9tdi Quattro nauji batai  (Skaityta 5007 kartus)

Neprisijungęs Mantukou

• Įrašai: 69
    • Žiūrėti profilį
A4 B5 1.9tdi Quattro nauji batai
« Topic Start: 2013 Balandžio 07, 15:25:28 »
Na Va ir Mano Naujasis DZIAUGSMAS A4 B5 1.9tdi 81kw quattro  :smoke:
Komplektacija tai paprasta,priekiniai el. langai,kondicionierius,veidrodeliai uzsilenkiantis.
Bus atliekami sie dalykai:Galini buferi tvarkyti,kai baigis Ziema uzdeti R17 ratai,langus uztamsinti ir dar mastau del cipavimo  (j)

« Paskutinį kartą keitė: 2013 Birželio 19, 21:40:53 sukūrė Mantukou »

Neprisijungęs Vytautas88

• Įrašai: 1166
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi A4 B5 1.9tdi Quattro
« Atsakymas #1: 2013 Balandžio 07, 16:56:16 »
Gaila, kad mėlynas salonas ir magė ne į temą.
Gerai, kad quattro!

Neprisijungęs Mantukou

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2013 Balandžio 07, 17:48:21 »
Na taip,salonas nera is geruju,bet as ipratau prie tos spalvos,ir tikrai gerai jauciuosi,ir man nesvarbu kad kitiems nepatinka,nes as vazineju ir as gerai jauciuosi ir dzin ka mano tie kuriems nepatinka ;) o del mago tai ce skonio reikalas yra,man patinka,nes tai yra Pioneer ir atkuria tikrai grazu garsa,skonio reikalas yra ir tiek (y):smoke:

Neprisijungęs vova

• Įrašai: 208
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2013 Balandžio 07, 18:08:10 »
Na taip,salonas nera is geruju,bet as ipratau prie tos spalvos,ir tikrai gerai jauciuosi,ir man nesvarbu kad kitiems nepatinka,nes as vazineju ir as gerai jauciuosi ir dzin ka mano tie kuriems nepatinka ;) o del mago tai ce skonio reikalas yra,man patinka,nes tai yra Pioneer ir atkuria tikrai grazu garsa,skonio reikalas yra ir tiek (y):smoke:
Kol kas tu cia save taip guodi, bet ateis diena kai suprasi, kad tam salonui vieta siukslinej.Zinau ka sakau ;)

Neprisijungęs Mantukou

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2013 Balandžio 07, 20:08:22 »
Tai gerai kad sakai,as tai ne Tu,nelygink saves su manim ;) visi skirtingi,ar klystu? :think: Jeigu reikes ir bus Noras tai paiimsiu ir kita issidesiu,ce beda? ne. :P

Neprisijungęs Imbocilas

• Įrašai: 198
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2013 Balandžio 07, 21:03:01 »
Na su tokiu skoniu cia draugu gali ir nerast. melyna :F

Neprisijungęs Donatello

• Įrašai: 988
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2013 Balandžio 07, 21:09:05 »
Kažkokia įdomi liaudis čia. Pagal kaikuriuos, tai čia visi su vienodom mašinom turėtumėm važinėt, vienodom spalvom ir t.t.   :goodboy: Man asmeniškai prie pilkos mašinos spalvos visai įdomiai ir net savotiškai gražiai žiūrisi tas melynas salonas.  :)

Neprisijungęs Zeus

• Įrašai: 478
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2013 Balandžio 07, 21:32:22 »
nu salonas tai per daug margas, dar ir vairas ne is tos operos

Neprisijungęs Ecka

• Įrašai: 918
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2013 Balandžio 07, 21:47:40 »
na salonas ne tobulas, bet vis geriau nei maisas. kas labiausia krenta i akis tai tas neskoningas magas.
didelis pliusa man siuo atveju 1,9TDIQ (y)

Neprisijungęs vova

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2013 Balandžio 07, 22:29:12 »
Kažkokia įdomi liaudis čia. Pagal kaikuriuos, tai čia visi su vienodom mašinom turėtumėm važinėt, vienodom spalvom ir t.t.   :goodboy: Man asmeniškai prie pilkos mašinos spalvos visai įdomiai ir net savotiškai gražiai žiūrisi tas melynas salonas.  :)
Uztenka ir taip tu isdrakonintu masinu gatvese, cia reik zmones vest i doros kelia :D

Neprisijungęs Darbų sauga

• Banned!
  • Įrašai: 2570
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2013 Balandžio 07, 22:33:06 »
Uztenka ir taip tu isdrakonintu masinu gatvese, cia reik zmones vest i doros kelia :D

Tas tavo "doros kelias" jau vemt vercia...

Neprisijungęs vova

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2013 Balandžio 07, 22:35:00 »
Tas tavo "doros kelias" jau vemt vercia...
tai ko cia tada mesi tas nuotraukas, jei bijai kritikos...

Neprisijungęs Donatello

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2013 Balandžio 07, 22:37:52 »

Na nemanau, kad VW koncernas į dizainerių vietas tais metais buvo priėmę kokius santechnikus iš gatvės. Šiaip nemėgstu ir aš visokių drakonų, tačiau pilkas kėbulas plius mėlynas salonas tikrai nėra blogas varijantas. Aišku aš kaip fanieros nemegėjas ją keisčiau į aliuminį. Bet čia skonio reikalas, tad forumo kovingieji, nesuėskit mane.  :D

Neprisijungęs vova

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2013 Balandžio 07, 22:39:29 »
Na nemanau, kad VW koncernas į dizainerių vietas tais metais buvo priėmę kokius santechnikus iš gatvės. Šiaip nemėgstu ir aš visokių drakonų, tačiau pilkas kėbulas plius mėlynas salonas tikrai nėra blogas varijantas. Aišku aš kaip fanieros nemegėjas ją keisčiau į aliuminį. Bet čia skonio reikalas, tad forumo kovingieji, nesuėskit mane.  :D
santechnikai ar ne santechnikai, tai dar nereiskia kad jie nesusimove :D

Neprisijungęs Donatello

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2013 Balandžio 07, 22:47:35 »
santechnikai ar ne santechnikai, tai dar nereiskia kad jie nesusimove :D

Na čia kaip kam. Dėl skonio nesiginčijama. Tau jie susimovė. Man visai ne. Pilka mašina, mėlylnas salonas. Kontrastas. Ir tikrai į tokį nespjaučiau. Žodžiu čia galima diskutuoti ir diskutuoti, bet tuo ir baigsiu aš :D

Neprisijungęs Rencius

• Įrašai: 2648
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2013 Balandžio 07, 22:48:49 »
tu čia ant santechnokų nestumk :D
normalus auto... vasarinį variantą pamačius bus galima kritikuoti... nori nenori reik FL žibintų, nes jie tikrai vaizdo priekiui pridėtų... salonas OK sakykim, bet tas medis ir magas tai reik griaut lauk kojos pagalba (tai buvo MANO nuomonė) ;)

Neprisijungęs vova

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2013 Balandžio 07, 22:50:03 »
nu jei zmogui grazu, tai tebunie.O kas ten per bairis po keleivio kojom?

Neprisijungęs Donatello

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2013 Balandžio 07, 22:57:42 »
tu čia ant santechnokų nestumk :D
normalus auto... vasarinį variantą pamačius bus galima kritikuoti... nori nenori reik FL žibintų, nes jie tikrai vaizdo priekiui pridėtų... salonas OK sakykim, bet tas medis ir magas tai reik griaut lauk kojos pagalba (tai buvo MANO nuomonė) ;)

Nei ant santechnokų stumiu, nei ant dizainerių. Tik kiekvienas turi dirbti savo darbą. Jei tas pats dizaineris eis vamzdžių tiesti, nekas bus manau :D
O šiaip +100 už tavo nuomone, tiek dėl vasarinio varijanto, tiek dėl FL žibintu, ir ypač dėl medžio, bei mago :D

Neprisijungęs bacardifx

• Banned!
  • Įrašai: 132
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2013 Balandžio 07, 23:03:06 »
pati slyksciausia salono spalva kokia gali but audinei :)) Sedynes dar sedynes ,bet apsyfkes panele..... Suprantama tavo masina gini ja ,bet tiesa tokia ,kad blogiau but negali :)) Turiu visas apsyfkes panele tvarkinga nesudrozta visas plasmases kuriu tau reiktu :) Jei domins parasyk :) Kainom nesikandziosiu :))) Apdaila medzio :)

Neprisijungęs aiwaraz1

• Įrašai: 276
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2013 Balandžio 09, 23:00:38 »
(y) salonas seip visai nnieko geriau nei pilkos spalvos oda kuri atrodo kaip katino isvemtas plauku gumulas. aisku faru reikia is fl ir priesrukiniu tada pasaka butu. magas gal ir netinka bet zinau is savo patirties kai turi maga gera is tikruju o spalva xu**va bet nenori keist nes labai gerai kokybe atkuria. pati masinike grazi ir salonas man pavyziui yra grazus

Neprisijungęs sashoxx

• Įrašai: 2559
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2013 Balandžio 10, 00:24:31 »
kas liecia maga, tai tikrau gerai groja, turejau toki, pakol nustojo kompaktus skaityt, minusas kad mp3 neskaito. del salono spalvos nuomones pasilaikysiu sau, bo ir taip jau pakankamai prisneketa.
P.S. visgi dar karta paziurejau nuotras: zydros apsyvkes ir sedynes kaka atrodo (neatkreipiau demesio is pradziu), panele dar eitu pakest.
peace

Neprisijungęs Mantukou

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2013 Balandžio 10, 21:24:46 »
Na kai rinkausi masina tai kiek teko pravaziuoti ir ziureti y salonus tai arba oda suplysui,arba issedetas arba dar kazkas buna,o jei salonas geras tai kebulas jau apdauzytas gan normaliai buna,tai va teko imti sita nes kebulas ir vaziuokle ir visa kita buvo labai gerai neskaitant galinio buferio bet bus sutvarkyta,o del salono tai tikrai buvo neissedetas ir nesutrintas,tai toks variantas pakliuvo ir teko imti,gal kada atsibos ir ateis laikas ir pasikeisiu,bet dabar man visai netrugdo ir kaip sakant as vazineju o ne jus,aisku Gerbiu Jusu nuomone,kaip ce kaikas pasake kad del tokios salono draugu nerasi tai atsiprasau,tai taip iseina jis renkasi draugus pagal isskaiciavima,ce mano nuomone, :P o del mago taip,gal jis ir nesiderina prie salono,bet gerai groja,ateis laikas gal kitas bus, (8-) tai va,Gerbium Jumis uz Jusu nuomones (y):smoke:

Neprisijungęs sashoxx

• Įrašai: 2559
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2013 Balandžio 11, 01:41:37 »
Svarbiausia tau tinka ir patinka:) kiekvienas turim savo nuomone ir skuoni:) sekmes ekspluatuojant. paciam patinka avantai ir vienas is ju savininku esu:)

Neprisijungęs Mantukou

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2013 Balandžio 11, 17:42:25 »
Svarbiausia tau tinka ir patinka:) kiekvienas turim savo nuomone ir skuoni:) sekmes ekspluatuojant. paciam patinka avantai ir vienas is ju savininku esu:)

Dekui  (y) ;)

Neprisijungęs Mantukou

• Žiūrėti profilį
Re: A4 B5 1.9tdi Quattro nauji batai
« Atsakymas #24: 2013 Birželio 19, 21:41:13 »
Su Naujiais Ratais  :D ir padarytas cipavimas jau  :-)