Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A4 B5 1.9 TDI+S4 B5 Avant 2.7 biturbo  (Skaityta 100448 kartus)

Neprisijungęs Andre Freire

• Įrašai: 1977
    • Žiūrėti profilį
Aš žinau, kad sunku, todėl ir klausiau. :) Mane jau šrotuose žino, paskambinu, pasakau, kad tas kur atvažiuoja tik varžtelių ir plastmasiukų pasirankiot, o nieko rimto neperka. Pasijuokia ir sako, kad jei parodysiu mašiną kai sutversiu, tai nemokai atiduos viską. :D

Neprisijungęs neuktas

• Įrašai: 468
    • Žiūrėti profilį
Aš žinau, kad sunku, todėl ir klausiau. :) Mane jau šrotuose žino, paskambinu, pasakau, kad tas kur atvažiuoja tik varžtelių ir plastmasiukų pasirankiot, o nieko rimto neperka. Pasijuokia ir sako, kad jei parodysiu mašiną kai sutversiu, tai nemokai atiduos viską. :D

:-] :-] :-] :-]  man teko vaziuoti virs 100km vien del gumu stogo kur sonuose yra po metalinem juostelem,sumokejau 2eu uz abi :DD

• Žiūrėti profilį
Aš jau ir Panevėžyje esu buvęs 2 kartus, atrodo 20e palikau už "šiukšles", ir vilniuje 3. Ten tik nuotraukų prašo, pinigų neima. :D

Neprisijungęs sashoxx

• Įrašai: 2559
    • Žiūrėti profilį
as ir pasigirsiu, srote b5-ai medzio apdaila dovanu gavau. pats issiemiau. eis vietoj karbono, o karbonas i audi srs forumo skelbimu skilti :D
i tema, tai respekc uz darbus tiek vienam, tiek kitam. smagu tokias temas skaitinet (y)

Neprisijungęs Gorbočov

• Įrašai: 55
    • Žiūrėti profilį
Grazu ziureti,darbai pilnu tempu vyksta  (y) (y) (y)  Buvo vienas panasus garazas su S4  :V

Neprisijungęs neuktas

• Žiūrėti profilį
Grazu ziureti,darbai pilnu tempu vyksta  (y) (y) (y)  Buvo vienas panasus garazas su S4  :V

Renato Pleto?As buvau i utena nulekes apziureti jo s4,gan pigiai atidavinejo,bet man jo spalva netiko bei darbu nudirbti prie jos nemazai irgi ;)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Renato Pleto?As buvau i utena nulekes apziureti jo s4,gan pigiai atidavinejo,bet man jo spalva netiko bei darbu nudirbti prie jos nemazai irgi ;)

Tomaziuks jauciu

Neprisijungęs neuktas

• Žiūrėti profilį
Tomaziuks jauciu

Jis irgi is utenos gal?

Neprisijungęs neuktas

• Žiūrėti profilį
isore baigta

ratams uzdejau 225/40 padangas,bet ratai uzsideda min 1.5cm rastafke,nes kitaip netelpa del suporto,tad teko keisti padangu ploti i 215/40 nes i tarpa tarp padangos ir arkos telpa 2 pirkstai,amortikai lb minksti tad liecia posparni

Neprisijungęs Gorbočov

• Įrašai: 55
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
Naujieji ratukai vaizdo audukei visai neprideda. Rinkčiausi kažką sportiškesnio kaip S4 modeliui. Bet čia tik mano nuomonė ;)
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs sashoxx

• Įrašai: 2559
    • Žiūrėti profilį
grazus bananas gavos :G
moano nuomone b6 s4 ratai gerai liptu :V arba S8 avusai su apvaliais dangteliais

Neprisijungęs neuktas

• Žiūrėti profilį
No no no,man originalūs audi ratai nlb patinka išvis,norisi neoriginalių, o su laiku pasikeisiu ir šituos.po kol kas man jie patinka jų spalva tinka prie geltonos bei forma  ;)

Neprisijungęs laimisirko

• Įrašai: 3001
    • Žiūrėti profilį
tikri vosenai ten? jei parduot noresi duok zinot apie kaina

Neprisijungęs neuktas

• Žiūrėti profilį
sudejau priekines sedynes,minusas kad ju fyskes visiskai netiko su maniskem,tad teko perdarineti.Pajungus viska keleivio atlosas nenori lanstytis i prieki ir vidurys tik pucia bet negryzta atgal.Ieskojau kitos rankeneles,bet nlb randu,nuo a6 ten rankena kitokios formos,gal zinot nuo ko galetu tikti? uzsidejau vaira,bumbula.Duru sonai,porankis bei galine atlosine dalis pas siuveja.

free image uploading sites
screen capture windows 7

Neprisijungęs neuktas

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs neuktas

• Žiūrėti profilį
tikri vosenai ten? jei parduot noresi duok zinot apie kaina

replikos cia ne tikri :-]

• Žiūrėti profilį
Čia Vossen VLE-1 ratų kopijos. Originalų tebuvo 400 kompletų išleista ir tai tik R20 nuo 9 iki 10,5J. Nauji kainavo apie 2500€ už komplektą. Tiek pat dabar ir dėvėti kainuoja.  :)

Neprisijungęs ponulis1

• Įrašai: 967
    • Žiūrėti profilį
prisidedu prie nuomones, kad ant popieriaus ant ryskios masinos, tamsios spalvos ratai ir sitas modelis turetu ziuretis gerai, bet cia tik ziemai :)) o aparatas siaip gausis afigenas..

Neprisijungęs laimisirko

• Įrašai: 3001
    • Žiūrėti profilį
Ne as isduodu, cipuotojai tavo  :D

Neprisijungęs neuktas

• Žiūrėti profilį
Tai numeriai užslėpti ten gali būt ir ne mano juk  :-] :-] :-]

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Blogiausia, kad čipuoji ir nežinai, kiek turėjai bent ~ ir kiek atsisuka. :think:

Neprisijungęs neuktas

• Žiūrėti profilį
Blogiausia, kad čipuoji ir nežinai, kiek turėjai bent ~ ir kiek atsisuka. :think:

Jo tas abidna biški,na kur reiks prasukti bet aš nlb žinau kas turi normalų stendą.Na po programos tai skirtumas akivaizdus,išėmėm katalizus tai garsas lb malonus ausiai.Ka pabandėm tai 3 pavara nuo 50 iki 140,tai prieš pagreitis užtruko 11.3sek. o po 8.7sek.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Tai svarbiausia jaučiasi, tik tiek, kad tokiems auto dažnai būna kasiakų kokių, tai pamatavus matai realią situaciją. SL suk ar pan

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3197
    • Žiūrėti profilį
Remape gali prasisukt.

Išsiųsta naudojantis VTR-L29 Tapatalk 4 Lt