Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A4 Avant '04 | A6 Avant '13  (Skaityta 266886 kartus)

Neprisijungęs sashoxx

• Įrašai: 2559
    • Žiūrėti profilį
Re: A4 Avant '04 [sashoxx]
« Atsakymas #1975: 2016 Rugpjūčio 16, 00:50:19 »
sende is pat ryto, po dvieju savaiciu laukimo, nulekiau i srota. jam paskutine diena, pries uzsidarant atostogom uzmaciau a4 su 2din konsole. apsiginklaves irankiais pilnas entuziazmo atvaziavau. paklausiau ar masina ardymui, mane nuliudino, pasake, kad ne :-{ tuo paciu turejau draugui autopiloto rankena su moduliu islupt. tada uzmaciau sveziai atvaryta kita a4. apziurejus nieko gero sau neuzmaciau, magas paprastas. bet buvo pilotas, tai ji islupau. a4-a buvo 2.0 benzas, bet visktiek kazkodel pakeliau kapota ir uzmaciau neblogu dalykeliu. sakyciau paguodos prizas :bedantis:

radau sveika akumo dangteli, pas mane buvo tik 3 sveiki fiksatoriai

dar radau filtradezes plastika. jis kiek kitokas nei as neseniai nusipirkau. teisingiau toks, koki turejau gaut audi centre, bet man su kita raide parsiunte. skirtumas nedidelis, bet atrodo geriau. o svarbiausia ortakis su laikikliais plastikui :)

ortakis su laikikliais, kodo gale raide E

na ir galiausia pasidariau laikikli didziajam plastikui desineje ir viska sudejau. galutinis vaizdas

kolkas tiek. ryt pakrausiu biski foto is savaitgalio 833km keliones :D