Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A4 Avant '04 | A6 Avant '13  (Skaityta 263007 kartus)

Neprisijungęs PSSHHH

• Įrašai: 2222
    • Žiūrėti profilį
Re: A4 Avant b6 [sashoxx]
« Atsakymas #1300: 2015 Gruodžio 23, 10:00:02 »
Puikiai cia viskas :G padangos + koilai ir ledas, maniau galas tikrai bus daugiau issikises, bus rimta (aa)

Neprisijungęs sashoxx

• Įrašai: 2559
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1301: 2015 Gruodžio 23, 10:13:29 »
as taip pat maniau, kad labiau islindes ratas bus. vaziuojas kaip ir su betkokiais 19'' ratais, kietais :D ypac po 15'' desru :D dar bijojau, kad abs reaguos i vienodas padangas, ant skirtingu plociu, bet reziume, tai itakos jokios nepadare.

Neprisijungęs 5eagat3

• Įrašai: 1545
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1302: 2015 Gruodžio 23, 11:55:32 »
Labai gražu. Aš irgi manau, kad reiktu /35 aukščio. :H :smoke:

Neprisijungęs laimisirko

• Įrašai: 3001
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1303: 2015 Gruodžio 23, 14:39:13 »
parodyk kas ten per verzles  :V

Neprisijungęs sashoxx

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1304: 2015 Gruodžio 23, 15:49:44 »
parodyk kas ten per verzles  :V
tokios is ebay.

na ir cia kaip atrodo dienos metu

taip pat sende nupirkau FK AK Street coilu komplekta. neblogu atsiliepimu apie juos skaiciau internetuose, tai surizikavau

Neprisijungęs PSSHHH

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1305: 2015 Gruodžio 23, 16:08:28 »
Kadangi grozis is smulkmenu susideda tai paklausiu, nes idomu ka su centriukais darysi? Liks bmw ar audi ar kazka neiprasto sumastes esi? ;)

Neprisijungęs Julio Cezar

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1306: 2015 Gruodžio 23, 16:15:19 »
Aš manau nereikia čia kažko išradinėti. BMW ratai tai ir centriukai turi likti BMW.

Neprisijungęs An$id

• Įrašai: 754
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1307: 2015 Gruodžio 23, 17:07:43 »
nu gerai atrodo  (y)  i prieki nebandei galinius uzdeti ant prikolo ?  :D

centriukus audi bandyciau gal prilips

Neprisijungęs donce-zemaitis

• Įrašai: 645
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1308: 2015 Gruodžio 23, 20:15:27 »
Kam cia tas galas normaliai atrodo ? Man tai visai nenormaliai ,tada dar galines sedynes ismest laukan  nes vistiek niekas y gala negales atsisest ir dar isvertus galinius ratus padangu pasiziuret bent jau kelis komplektus nes vistiek sues vidines puses . Tegul lieka Bmw ratai Bmw automobiliams .Pinigu ir laiko busi sukises nemazai ,butum pasiemes kokius motorsportus ch ar bbs lm nes dabar tai kaskoks nesusipratimas cia tik mano nuomone .(beje kai buvau airijoi uzsidejes ant savo bmw e36 r19 ratus nuo bmw e46 m3 tai galas buvo tai pat 10 valcavau ir arkas galines ir ko nedariau vistiek nieko gero ,ir dar sustabde garda viena kart ir pasake dar karta pamatysim tave su sias ratais ant savo bmw tai atimsim masina)

[IMG=http://imagizer.imageshack.us/v2/150x100q90/300/14122008465zl8.jpg][/IMG]
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Gruodžio 23, 20:25:50 sukūrė donce-zemaitis »

Neprisijungęs EdvisJ

• Įrašai: 61
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1309: 2015 Gruodžio 23, 20:25:41 »
Kam cia tas galas normaliai atrodo ? Man tai visai nenormaliai ,tada dar galines sedynes ismest laukan  nes vistiek niekas y gala negales atsisest ir dar isvertus galinius ratus padangu pasiziuret bent jau kelis komplektus nes vistiek sues vidines puses . Tegul lieka Bmw ratai Bmw automobiliams .Pinigu ir laiko busi sukises nemazai ,butum pasiemes kokius motorsportus ch ar bbs lm nes dabar tai kaskoks nesusipratimas cia tik mano nuomone .(beje kai buvau airijoi uzsidejes ant savo bmw e36 r19 ratus nuo bmw e46 m3 tai galas buvo tai pat 10 valcavau ir arkas galines ir ko nedariau vistiek nieko gero ,ir dar sustabde garda viena kart ir pasake dar karta pamatysim tave su sias ratais ant savo bmw tai atimsim masina .)

http://imageshack.com/a/img300/948/14122008460kn9.jpg

Stance'as yra stance'as, nori vaizdo - aukok komforta. Niekas netrugdo vazinet su paprastais ratukais. Sashoxx viska daro teisingai, nededa visiem nusibodusiu lm repliku, apie ch isvis nera ka sneket... Niekas ten baisiai negraus tu padangu nuo keliu laipsniu. Audi eina teisingu keliu, palaikau uz sprendima deti Bmw ratus, vis kazkas idomiau ir uz tikrai gera suma. :) Nemanau, kad rastum kazka geresnio su tokiu biudzetu. Keep going  (y)

Neprisijungęs Mindosa

• Įrašai: 1432
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1310: 2015 Gruodžio 23, 20:27:44 »
kazkaip idomiai, dar neapsisprendziu graziai ar ne :think: kita vertus pritariu zemaiciui (+)

Neprisijungęs 5eagat3

• Įrašai: 1545
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1311: 2015 Gruodžio 23, 20:40:30 »
Kam cia tas galas normaliai atrodo ? Man tai visai nenormaliai ,tada dar galines sedynes ismest laukan  nes vistiek niekas y gala negales atsisest ir dar isvertus galinius ratus padangu pasiziuret bent jau kelis komplektus nes vistiek sues vidines puses . Tegul lieka Bmw ratai Bmw automobiliams .Pinigu ir laiko busi sukises nemazai ,butum pasiemes kokius motorsportus ch ar bbs lm nes dabar tai kaskoks nesusipratimas cia tik mano nuomone .(beje kai buvau airijoi uzsidejes ant savo bmw e36 r19 ratus nuo bmw e46 m3 tai galas buvo tai pat 10 valcavau ir arkas galines ir ko nedariau vistiek nieko gero ,ir dar sustabde garda viena kart ir pasake dar karta pamatysim tave su sias ratais ant savo bmw tai atimsim masina)

Nepamirškim fakto, kad pas važinėji su R20, tie patys vėžimo ratai ir jausmas toks pat. Viskas čia gerai, važiuos ir sodinsis į mašiną tuos žmones, ne ant pagalvių (žem. padėties) važinės, kad tarkuotu padangas ant kiekvieno bump. O jei ir patarkuos tai tikrai ne iki sprogimo ribos. Kelių lapsnių išvirtimas irgi nieko blogo nepadarys, ne sport rėžimo važinėjama bus(manau).
Nereikia konservatoriu būt ir pilt kruopas ant kitų pasirinkimo taip.
P.s. tau taip pat nemaža dalis sakė nakum imt žemėn tuos R20 ir su avusasis važinėt, bet nei klausai jų nei ką :goodboy:

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1312: 2015 Gruodžio 23, 20:44:27 »

nesamone kažkokia užvėlei dėl galiniu sėdynių. (!?)
Dėl padangų tai irgi jeigu teisingai padarys kampą tai ten tarkuos tik patį kraščiuką ir per ilgą laiką.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1313: 2015 Gruodžio 23, 21:18:41 »
As komentuoju is savo patirties esu daug auto turejes ir daug upgreidu dares, neburiu ir nekomentuoju  nezinodamas ,temos autoriui tik draugiskai patariu kad vargas bus bet kokiu atveju ,nebus dziaugsmo ir laikas parodis kad buvau teisus. O del mano ratu jei teisyngas plotis ir et tai gali buti kad ir r21.
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Gruodžio 23, 21:20:47 sukūrė donce-zemaitis »

Neprisijungęs PSSHHH

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1314: 2015 Gruodžio 23, 21:43:52 »
Man tai tavo OZ ratai zymiai didesnis nesusipratimas nei ixo ratai ant audines :) As tikrai nedeciau bmw zenkliuku ant ratu, deciau audi arba skarbonkes virsu ar dar kazka sumastyciau (j)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1315: 2015 Gruodžio 23, 21:51:33 »
As komentuoju is savo patirties esu daug auto turejes ir daug upgreidu dares, neburiu ir nekomentuoju  nezinodamas ,temos autoriui tik draugiskai patariu kad vargas bus bet kokiu atveju ,nebus dziaugsmo ir laikas parodis kad buvau teisus. O del mano ratu jei teisyngas plotis ir et tai gali buti kad ir r21.
o tai tu su savo R20 ratais išsiėmęs galines sedynes? Važinėji tik vienas arba dviese? Netikiu jog su tais tavo ratai mažesnis vargas negu bus pas sashoxx su šiais BMW. 

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1316: 2015 Gruodžio 23, 21:58:51 »
atrodo idomiai, idomu kaip priekyje tie 10j stovi
galėtu jie būti 9j visi 4, bet stipinų išlinkimas kaip 10j, būtų mažiau problemų
ir gerai, kad ne quattro tai dar su skirtingais dydžiais padangų galima žaistis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1317: 2015 Gruodžio 23, 22:20:01 »
o tai tu su savo R20 ratais išsiėmęs galines sedynes? Važinėji tik vienas arba dviese? Netikiu jog su tais tavo ratai mažesnis vargas negu bus pas sashoxx su šiais BMW. 

Netersiu zmogui temos jau pasakiau ka norejau .bet tu ryskiai nesupranti ka rasai ar zinai kas ratu J kas et ? Ir neaiskinsiu tau nes esi beviltiskas panarsyk daugiau forumus pries komentuojant. Mano ratu plotis 8 et 45 ir nera kam kur kliuti.vezu ka noriu ir kiek noriu .

O del vargo jau dabar kiek jo buvo o dar net neipusejo :) padangas sasyskas des ant 10j ,rastafkes pirko ,coilus dar isvirtima darys(tai gal reikes atraminius reguliuojamus pirkt) zodziu darbo ,vargo ir pinigu dafiga o naudos nxxx

Cia va paryziui kai buvau sia vasara ant merso pamaciau bmw ratus tai nufotkinau .

[/quote
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Gruodžio 23, 22:35:29 sukūrė donce-zemaitis »

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1318: 2015 Gruodžio 23, 22:46:28 »

Netersiu zmogui temos jau pasakiau ka norejau .bet tu ryskiai nesupranti ka rasai ar zinai kas ratu J kas et ? Ir neaiskinsiu tau nes esi beviltiskas panarsyk daugiau forumus pries komentuojant. Mano ratu plotis 8 et 45 ir nera kam kur kliuti.vezu ka noriu ir kiek noriu .

O del vargo jau dabar kiek jo buvo o dar net neipusejo :) padangas sasyskas des ant 10j ,rastafkes pirko ,coilus dar isvirtima darys(tai gal reikes atraminius reguliuojamus pirkt) zodziu darbo ,vargo ir pinigu dafiga o naudos nxxx

Cia va paryziui kai buvau sia vasara ant merso pamaciau bmw ratus tai nufotkinau .

[/quote
ne tau man pasakoti kas yra J ir kas yra ET. :goodboy:
Ir kažkaip man atrodo jog tu čia per daug kiši savo trigraši ten kur jo nereikia.
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Gruodžio 23, 22:48:21 sukūrė Julio Cezar »

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1319: 2015 Gruodžio 23, 22:50:21 »
Kai tavo temoi rasysiu tada galesi nurodineti kada man rasyti o dabar relax jaunuoli .
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Gruodžio 23, 22:51:57 sukūrė donce-zemaitis »

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1320: 2015 Gruodžio 23, 22:53:44 »
Kai tavo temoi rasysiu tada galesi nurodineti kada man rasyti o dabar relax jaunuoli .
o aš ir nenurodinėju, tik pasakiau savo nuomonę. Taip pat kaip ir tu savąją. :goodboy:

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1321: 2015 Gruodžio 24, 01:15:09 »
Ko čia pešatęs, ne jūsų mašina, ne jūsų ratai, ne jūsų ir vargai, o gal žmogus mazochistas ir jį veža visokie gemarojai, tegul daro ką nori su savo turtu :D

Neprisijungęs sashoxx

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1322: 2015 Gruodžio 24, 01:29:44 »
vou vou relax rebiatos, uzviret cia aistru kovas. :-] daromes masina kiekvienas sau, turim savo skoni ir tikslus. vienam superstas stockas gerai, kitam to neuztenka.
norejau kazka idomesnio padaruy, tai darau. visos bbs, vossenu ir t.t. replikos, netraukia nei kiek, reziume kaina gal kiek ir mazesne butu, bet virint ju kaspuse metu nesinoretu. is oem, nieko idomaus nera visiskai, o dar ir tu paciurepliku kruvos.
nepamirskit, kad cia dar ne galutinis varijantas, dar bus zaidziama su auksciu, kamberiu ir padangu ismierom. neiseis kas nors, tai parduodiu tuos ratusnesunkiai, minusas gal su adapteriais iseitu. kas liecia centrus, taijie bus bnv, tik kiek modifikuoti. kai padarysiu parodysiu.

Neprisijungęs sashoxx

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1323: 2015 Gruodžio 29, 18:55:59 »
beveik galim det :bedantis:

Neprisijungęs Darbų sauga

• Banned!
  • Įrašai: 2570
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1324: 2015 Gruodžio 29, 19:13:19 »
Man tai visai įdomu stebėti judesį šitam garaže. Būtų baisiai nuobodu jei visi dėtų tik oem ratus ar važinėtų su stock mašinom ff