Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A100 2.5 TDI 90m 1T 88kw (paskutines akimirkos 24 psl)  (Skaityta 23264 kartus)

Neprisijungęs Kambas

• Įrašai: 1597
    • Žiūrėti profilį
studijuoju i ta puse ;)
nereikia daug proto, kad suvoktum kad tais laikais kai butas kainuodavo 20000-30000, o zmones uzdirbdavo 500-700 vidutiniskai, tai tie 20000 nebuvo visai mazi pinigai. Bet ne apie tai sitoj temoj ;)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
Pirmiausia :H mašinytė, kelianti labai daug malonių prisiminimų. Su ja, galima sakyti, ir išmokau vairuoti, užaugau joje. Dėja, tėvas man jos nepaliko, kad ir kaip norėjau :D
Mūsiškė buvo žymiai tvarkingesnė, kartą sinchnonizatoriai buvo tvarkyti. Antrą kartą, kai jau buvo be antros pavaros, išsiūsta Baltarusijon.
Èia savo laiku visi ir apsigaudinėjo - visi bijojo dyzelių, nes netraukia. "Dyzelis kaimiečiams, traktoriams, ir kitokio tipo vėžliams". Taip buvo manoma. Aišku dabar kai tdinai apskritai yra populiarūs tai jau daug žmonių mano kitaip. Visi vertino dinamiką pagal kw/ag, ir pamiršdavo nm. Eina šitie tdinai tikrai smagiai.

Kad ir kaip bebūtų, reikia šiek tiek neigiamų aspektų aptarti. Kėbulas baisus. Ar nerūdija jis? Mūsiškė nerūdijo lyg. Tiesiog reikia šiek tiek meilės šitai. Atkelsi, jei nepasiduosi. Daug žmonių pasiduoda, ir perka "naują ir gerą", tik kartais apsigauna. Kiek ji prabėgus? Mūsiškė nubėgus 660000 buvo lyg, iš kurių apie pusę milijono Lietuvoj, nes buvo naudota toliamiems atstumans. Variklyje bėdų buvo tik viena, kiek pamenu buvo pabėgęs kažkuris škyvas. Bet per tiek kilometrų tai čia nieko. Na aišku stabdžiai/rankiniai ne stipriausia jų vieta. Svarbu prižiūrėt reik... Na ir kaip minėjau stockinė dėžė yra grybas.
Ar po dėžės keitimo padidėjo kuro sąnaudos (apsukos aukščiausia pavara didesnės varant trasoj gi)?
Dėsi sport sparnus preikyje. O kaip gale?! Nes kai tik priekyje pūsti o gale ne tai ehem... atrodo nekaip bent man. Patariu pagalvot.
Ką dėl ratų mastai? Reikia gražių, jai tinka paprastesni, ne kokie pikti, kad ir žvaigždės penkiaskylės arba tie quattrinių ratai gal žiūrėtūsi.
Ar pasijungsi tepalo slėgio dačiką? Ten, įtariu, vieno laido tereikia.. Tik va nesu matęs kad kas nors tą 1T matarui būtų daręs, na bet gal būsi pirmasis. Tepalo temp. rodo? Vairas užstoja, nematau :)
Beje, gale gal durys keistos kad irklai, nes kiek matęs tdinų tai dauguma su visais el langais.
Gerbiu kad neperleidai ir atstatinėji...
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Balandžio 18, 17:10:37 sukūrė domas »

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 978
    • Žiūrėti profilį
labas domai  (h) net neznau nuo ko pradet pasakot  :) pradesiu ispradžiu  ;) del skivo tai jau tvarkitas jisai savo rankomis, pav deze buvo tvarkoma 2 kartus musiske 3 karta nesekmingai  :/ bet gal irgerai nes jos man nepatinka visiškai nepatikimos dežes, del greičio tai vaziojant 100km\h tai 2500rpm laiko 3000rpm jau 120km\h bet uz tai tokiu greičiu važiojant jauti kad kai paspausi taip ir nepastebesi kaip rodykle ties 200 nusileis :) labai gyva masina su sita pav deze ipač mieste gerai su ja, nznau ka su tuo galu daryt mačiau viena tokia su pustais priekije ir gale su paprastais sparnais nu tai ka aš galiu pasakyti gal ir neestetiška bet ir ne taip jau ir baisu nžnau dar nenoriu visai virint aš nieko, nors tuos sparnus ir turiu galinius, vistiek po 5 metu viskas išlis, gal aš su ja tiek ir nevažinesiu  :D bet vistiek  :V dar nelabai norisi daug inviestuot labai i ja. Kebulas seip tvarkingas niekur nieko tik kad iš išores baisiai atrodo ir tiek tepalo slegio dačiaka kad prijungt reikia nuo benzinines ta dačiaka isidet nes tas dabartinis nerodo, neskirtas tam paprasčiausiai, del tepalo temp tai nerodo irgi nes pas mane jo nera paprasčiausiai, dela galiniu duru nezinaubuvo jau su irklais  :f  kai tevas ja pirko ji buvo 80000km prabegus ir buvo jai 6 metai tik aišku atsukta kažkiektai buvo o kiek aplamai pravažiavus negaliu pasakyti nes ties 130t km  luzo priet skydelis ir nustojo sukt ir suko ta kolometraža tik tada kai panoredavo :D taigi dbr 154000km rodo :D :D :D na rodos i visus tavo klsimus atsakiau jei ne tai rašyk ;) seip man dbr sunkus labai momentas yra ar pasirinkti saab 9-3 2.2 TID 92kw 2001 metu ar saaba parduoti ir tvakytis audine arba parduoti audine ir palikti saaba sau. Abi masinos yra puikios ir nznau ka daryt audine man labai brangi irgi išmokau su ja vairuoti ir seip lbai daug prisiminimu beto trauka dbr pas ja labai gera bet kiek darbu su ja manes laukia tai man net bloga daros o dar tevas manes pradeda atkalbineti nuo tokiu darbu tai dbr aš na pačioje geroje padetije  :-{
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Balandžio 19, 13:38:05 sukūrė Emer »

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
Nezinau kokia tu ten benzo deze idejai, bet benzo perdavomai aukstesni, todel neisivaizuoju kaip ji gali geriau traukt :O gal tiesiog senoji buvo visiskai gatava
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
pas benza ne ilgesni begiai  (-) na pas mane nuo 2.3 seno avanto stovi vienas kronsteinas virintas yra. o kaip turi buti suvaryta pav deze kad netrauktu masyna  :-] su diz pav deze tai prie 2500rpm jau 120 buvo o su sita tai prie 3000rpm 120km tik ir anksčiau aš iki dugno su jos pav deže 80km\h išspausdavo o su sita tai tik ~60 už tai su dabartine deze nuo 20 km\h ijungus 3 pav ji jau apkrovu nejaučia ir gali ramiai paspaisti neperjungiant pavaru iki ~90km\h ir renka ši greiti ji gan greitai idesiu poto video  :)
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Balandžio 19, 13:48:12 sukūrė Emer »

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
pas benza ne ilgesni begiai  (-) na pas mane nuo 2.3 seno avanto stovi vienas kronsteinas virintas yra. o kaip turi buti suvaryta pav deze kad netrauktu masyna  :-] su diz pav deze tai prie 2500rpm jau 120 buvo o su sita tai prie 3000rpm 120km tik ir anksčiau aš iki dugno su jos pav deže 80km\h išspausdavo o su sita tai tik ~60 už tai su dabartine deze nuo 20 km\h ijungus 3 pav ji jau apkrovu nejaučia ir gali ramiai paspaisti neperjungiant pavaru iki ~90km\h ir renka ši greiti ji gan greitai idesiu poto video  :)
As ne apie begiu ilguma, sakau, kad perdavimas aukstesnis.  Buna net drage i benzina kisa dyzeliu dezes, kad geriau luptu. Aisku neilgai jos laiko.
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Kažką jūs čia buriat apie tas dėžęs... Kaip tik nuo dyzelio įdėjus pavarų dėžę, automobilis blogiau traukia, o ir ant tos kuro ekonomijos nieko nelaimima. Visi galvoja, kad bus ilgesnės pavaros, bus didesnis ir max greitis... Taipnebus, max greitis gali net nukristi, nes variklis papraščiausiai tiek nebeįsuks, tam bus netinkamos apsukos... Pats dėjau į B4 dėžę su ilgesnėmis pavaromis. Prieš keitimą buvo 100km/h 3000aps., o po keitimo 140km/h 3000aps. Nebepažinau mašinos, kai įsėdau. Trauka sumažėjo žiauriai, max greitis 5 pavara 180km/h bebuvo, nors prieš tai eidavo 210km/h. Aišku, vienas pliusas - mažesnis variklio nusidėvėjimas.
Ir dar - tikrai patvarumas benzo/dyzelio dėžių niekuom nesiskiria, o dažniausiai dyzelio dar ir patvaresnės būna dėl didesnio nM

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Na vat as nezinau ka cia buriat, nes nuo senu laiku ka girdejes esu is zmoniu uzsiimanciu mechanika. Vistiek tu deziu perdavimai yra skirtingi 100%... Na reiks kaip tik siandien prie progos vel uzklaust
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Galvok logiškai. Jei jis įdėjo į dyzelį pavarų dėžę nuo benzo, tai logiška, kad mašina eis geriau iš vietos, nes benzo pavaros trumpesnės, bet dėl to kenčia max greitis, kadangi dabar 5 pavara irgi gaunasi trumpesnė, ko pasekoje ir apsukos būna didesnės nei ankščiau prie pvz 100km/h.

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
 (+)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
Na nežinau gatai, kažką čia subūrei... Bendra tendencija tokia yra kad dyzelių pavaros ilgesnės, čia faktas, t.y. apsukos mažesnės atitinkamame greityje nei benze. Elementaru. Gabūt galima surast skirtingų gamintojų dežių kada dyzelis yra mažesnių perdavimų nei benzas visiškai kitoj mašinoj, bet tą lygint būtų kvaila. O dėl drago tai hm, nežinau kodėl taip darė, gal tingi pavaras mėtyti, gal pavaros permetimas per daug greičo praranda :D Ne drageris esu :D Na čia jų ir klausti reikia kodėl jie taip daro.

Emer: kas buvo škyvui? Gal irgi varžtas pabėgo?:D ir katras ten nulekė pas jus? Na siūlau vistiek galinius sparnus keist, jei jau juos turi, nežinau kiek sunku juos previrint, bet maua daug ką pats darei, turi rankas, tai gal atsiras koks kolega svrščikas kur gerai padarys be didelių išlaidų :))
Na dėl saab jau pats galvok, aišku mano nuomonę jau supratai šituo klausimu... :D

Neprisijungęs lauzytojas

• Įrašai: 220
    • Žiūrėti profilį
Na nežinau gatai, kažką čia subūrei... Bendra tendencija tokia yra kad dyzelių pavaros ilgesnės, čia faktas, t.y. apsukos mažesnės atitinkamame greityje nei benze. Elementaru. Gabūt galima surast skirtingų gamintojų dežių kada dyzelis yra mažesnių perdavimų nei benzas visiškai kitoj mašinoj, bet tą lygint būtų kvaila. O dėl drago tai hm, nežinau kodėl taip darė, gal tingi pavaras mėtyti, gal pavaros permetimas per daug greičo praranda :D Ne drageris esu :D Na čia jų ir klausti reikia kodėl jie taip daro.

Pamirsai pamineti, kad dyzelio tachometras pora tukstanciu apsuku isvis maziau turi nei benzino, taigi kas is to jei atitinkama pavara ir greiciu pas dyzeli rodys maziau sukiu jei tie sukiai baigsis greiciau nei benzo. Tikiuosi suprantamai parasiau  :D  :)

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį

Emer: kas buvo škyvui? Gal irgi varžtas pabėgo?:D ir katras ten nulekė pas jus? Na siūlau vistiek galinius sparnus keist, jei jau juos turi, nežinau kiek sunku juos previrint, bet maua daug ką pats darei, turi rankas, tai gal atsiras koks kolega svrščikas kur gerai padarys be didelių išlaidų :))
Na dėl saab jau pats galvok, aišku mano nuomonę jau supratai šituo klausimu... :D
ne skivas nepabego tik sukesi kai kiausinis tai reikejo i vieta ji statyt na kadangi tevas pas mane su metalu dirba tai nesunkai padare šioki toki prietaisa kad ji i vieta pastatyt bet darbo buvo nemažai  ff
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Balandžio 27, 21:36:40 sukūrė Emer »

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
per ana savaite buvo šis tas nuveikta :) buvo nuspresta pradeti tvarkitis auto nuo salono nes po kol kas tik jam veinam yra visos detales ir imanoma igivendint be papildomu išlaidu  (v)  :D
taigi pradžiai buvo pakeisti galiniu duru irklai i el pakelejus, pravesta pravodke nuo a100 88m visiem 4el langam, ir dar preiš pora savaičiu buvo nupirktas audi V8 el tamsiai melynas salonas kadangi jis paprastai netinka i a100 buvo padirbeta su jo tvirtinimo vieta  :)

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
 ff

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
 (v)

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
dar

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
pati pravodke buvo prijungta tik dalinai atjungus senaja, senosios neisiminejau nes per daug vargo butu ir išviso nereikalingo  (-) buvo padaryta paprasčiau paimtas pliusas ir minusas nuo senojo bloko ir prijungta visa pravodke taigi dbr pas mene kaip ir 2 el langu vald blokai naujas tas kuris pažymetas rodykle o senas netilpo i kadra bet dbt atlieka el veidrodžiu vald funkcija  :)

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
galines sedynes idetos galutinai tik fotikas lbai isriskino melynas spalva  :/ sei jos yra vos ne dvigubai tamsesnes  :)

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
o sita buvo ideta tik pamatuoti bet ir velgi fotikas viska gadina priekine istikruju tamsesne negu galine t.y beveik juoda :A

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
buvo nupjautas gamiklinis laikiklis mechaninem sedinem an dienu bus nuimtos merkos ir uždeta keleivio priekine sedine o po to ir vairuotojo  :G

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Jum patinka tokios melynos sedynes? :V
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
jos beveik juodos kitaip nedečiau čia fotikas išriskina lbai  :A  :-{

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Na tada liux ;) nes kaip dabar atrodo tai ne i tema prie paneliu :V
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs audzius

• Įrašai: 5201
    • Žiūrėti profilį
jos beveik juodos dabar, padaryk chemini valyma ir jos igaus tikraja spalva, tamsiai melyna  ;)