Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A100 2.5 TDI 90m 1T 88kw (paskutines akimirkos 24 psl)  (Skaityta 23706 kartus)

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 978
    • Žiūrėti profilį
...

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
...

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
...

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
...

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
Tu kur*** :[ Kaip variklio pagalvės? Lyg ir pataisomas varikliukas  :V Timingas nepabėgo lyg

Neprisijungęs Nemesiz

• Įrašai: 440
    • Žiūrėti profilį
dar kazkas minejo,kad dizeli pasirinko del ekonomiskumo (sutinku) ir del ekologiskumo (nesutinku) kazin ar tuose juodu dumu kamuoliuose yra didesnis ekologiskumas,nei benzine.

Jei nera kuras sudeginamas, tuomet dumai juodi pilasi. Bet nesakykit kad benzinuose visada bedumiai eina.

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Jums tikrai ekologija yra skaudi tema? Man ji taip p... Manau kad tai yra mitas ir būdas surinkti mokėščius :)

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Tu kur*** :[ Kaip variklio pagalvės? Lyg ir pataisomas varikliukas  :V Timingas nepabėgo lyg
taimingas nepabego bet ant velenelio škivo skilo 3 stipinai ir dbr jis kaip kiaušinis sukas dar biski ir lužtu jisai  (z) o tada jau iš motoro nieko gero neliktu  :/
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Rugpjūčio 04, 20:55:16 sukūrė Emer »

Neprisijungęs Nemesiz

• Įrašai: 440
    • Žiūrėti profilį
Kiekvienas savai i tai ziuri. Man juodi dumai asocijuojasi su dadidejusia kuro sanauda.

p.s. dabar tik baigiau skaitineti kame cia rekles atsitiko. RIP.

Turi minciu ka veikti su varikliu ?

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
taimingas nepabego bet ant velenelio škivo skilo 3 stipinai ir dbr jis kaip kiaušinis sukas dar biski ir lužtu jisai  (z) o tada jau iš motoro nieko gero neliktu  :/
Na jo, kurti jį dabar būtų ne pati geriausia idėja. O kas su dėže buvo? sveika ji?

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
taip deze sveika tik viena ausis luzus o taip tai ledz deze buvo

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Kiekvienas savai i tai ziuri. Man juodi dumai asocijuojasi su dadidejusia kuro sanauda.

p.s. dabar tik baigiau skaitineti kame cia rekles atsitiko. RIP.

Turi minciu ka veikti su varikliu ?
su motoru ka daryt tai zinau tik dbr skaičioju kiek atliekamu pinigu turesiu kad igivendint ideja kol kas iš vienzo ir audziaus puses turiu idomiu pasiulimu :)

Neprisijungęs beee

• Įrašai: 621
    • Žiūrėti profilį
bus dyzelinis avanzylis? :D :D teisingas spejimas emer? :)

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
 (+) Arba dizeline V8  :D

Neprisijungęs Marcco

• Įrašai: 498
    • Žiūrėti profilį
Užuojauta :/, ir be to sėkmės darbuose  (h)

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Geriau a100 arba 200 - veškė lyg kiek sunkesnė, jei gerai pamenu? (Pataisykit jei klystu) :) O motoriukas paskaičiuotas silkės kėbului, tai kažkaip mašina gyvesnė atrodys.

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
del V8 tai zinau kad sunki bet ir motora noriu det jau nebe stocka :) bus didesne turba cipsas ziuresiu ka su stumokline daryt dar reiks pagalvot, su voztuvais, i6metimo koliku, tai jau varikliukas kaip ir nemenkas bus ;)

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
V8 vardas reiskia, kad jei kitoks motoras netinka ;) Yra Panevezyje viena V8 su 2.3 motoru, nes parejo liambda zondas zmogui ir jis neatrado problemos tai pakeite motora su deze (cia pries kelis metus nutiko jam) ir kai pravaziuoja ji pro sali, jau ne as vienas pastebiu, kad automobilis be sielos, be to automobilio nebepalydi grazus galios garsas. Va kad kas apsiimtu 3.3 ideti tai kitas reikalas ;) O siaip penkiakausiai visoms audi tinka is tu laiku tik ne v8 cia tik mano nuomone.

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
na zinok teisus tu dar mazai infos turiu reikes pagalvot gerai  :)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
kodėl apie v8 galvoji, prabangos nori? Ar šiaip gražesnė?

Neprisijungęs vienzo3b

• Įrašai: 1750
    • Žiūrėti profilį
aš pabandysiu apgint V8 projekto idėją ir čia ne dėl savęs  (h)
tokie pasakymai kad v8 "netinka" kiti motorai nei original tai visiška sapalionė. Visiškai atmetu tokią mastyseną  (h) Ir man paaiškinkit kur ta 3,6 automato galia? 3,6 veškė automatas begėjasi kaip troleibusas, palyginus kad ir su a200. Tas motoras visai neturi sukimo momento kol neužpjauni kaip reikiant, automatas tai ypač išryškina. V8 kėbulas nėra jau toks sunkus kaip atrodo, atsikračius automato ir kitų bereikalingų dalykėlių eina gerokai palengvint, svoris būtų max kaip zyliausko; O ir kėbulas sustiprintas maximaliai.
Veškės 3,6 motore gėris yra tik garsas, kuris neva spinduliuoja galia  :)

Esant tokiom aplinkybėm, tokiam kėbului reikalingas motoras su dideliu sukimo momentu, netgi ag nėra tokie svarbūs, svarbiausia sukimo momentas nuo kiek galima žemiau iki 4000 rpm. Pastačius mechaniką rezultatą tik pagerėtų. Savaime suprantama kad 2,3 motoras yra gaidosas tokiam reikalui, kaip ir dauguma benzinkių su palčiom fazėm. Netgi su savo 4,2 sudėtinga pajudėt iš vietos, o paskui jau tik prasideda fiesta, o mieste normaliam važinėjimui reikalinga kas kita; amerikonai tą senai suprato;

Pora klausimų, kodėl užčipinti visokie viensdevynitėdėy padeda į vietą visokius "dragerius"?  :-] iki kiek galima chipinti tdi dizeliuką?  Oo)  ;) (h)

beje ta veškė pagal išvaizdą nušluostytų nosį daugumai veškininkų  :)

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
nu jo jei apie sukimo momenta tai sitas 1T yra lbai pasizimintis juo nes buna atsisedi i masina usisvajoji begi ijunges ir sankaba paemi ir numeti bet koks kitas variklis jau užgestu o sitas paima kaip raketa šauna iš vietos su galva i atlosa atsitrenki ir po kokiu 4 metru jau grinai ant sankabos ramiai vazioji  :) beje ant sankabos nuo bet kokio begio galima buvo pradet vaziot sedejo 4 zmones nuo 5 begio nelabai stengdamas atleidi sankaba ir vazioji :) pasiziurejus nete tas 3.6  turi 340Nm o 4.2 nedaug kuom skirias 400Nm maniškis standarte turi 260nm  vimota pačipinus 1.9 tdi gauna 250Ag ir 540 Nm bet čia yra 4 cil  variklis  (z) o ka tada galima padaryti su 2.5L ir 5cil  Oo)

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
kodėl apie v8 galvoji, prabangos nori? Ar šiaip gražesnė?
na grazesne ir retesne zylu kopiju daug yra labai nors su zylu zymiai maziau butu vargo nes ten jau viskas kaip ir paruosta yra, reikia dbr surinkt man kuo daugiau infos ir ivertint viska nes tai kapaeiku irgi kainuos nemazai, paimdamas suloma vienzo veske sutaupyčiau ant daugelio dalyku tokiu kaip dazymas ratai išvaizda ir t.t o kadangi daryčiau savaitgalio auto tai explotavimo išlaidos neturetu lbai stebint jei kas ir nutiks nebus baisu nes nebus kasdiene masina galima bus ramiai ieškotis daliu ar taupyt šaibu naujom dalim :)

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
na va kaip ir pradedu po biski apsisprest ko noriu ačiu Vienzo ir Lucifer už argumentus ir nuomones tai labai padeda nes padaryt teisinga sprendima lbai sunku dar reik apsisprest kokia pav deze detis jaučiu koki pirmadieni vaziosiu su savo pav deze pas audziu ir ziuresim ar tiks ant mano motoro deze nuo 3b ar geriau bus nupirkti nuo A6\C4