Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: 200ine BGG ar COP?  (Skaityta 27308 kartus)

Neprisijungęs powliuz

• Įrašai: 3533
    • Žiūrėti profilį
Re: 200ine + cabrio
« Atsakymas #125: 2010 Spalio 31, 13:20:24 »
Geros sitos padangos, pas mane db tokios  (h) Su Barum bravuris nepalyginsi, continental tylios, minkstesnes :H O pas tave cia R19? Kiek palikai uz padanges jei nepaslaptis?
Beje Cabrio traukiantis aki gatveje, gaila db nebetenka uzmatyt  :/

Neprisijungęs A200TQ

• Įrašai: 1504
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #126: 2010 Spalio 31, 16:17:24 »
200'inės iš galo fotke padaryk su tai ratais kaip atrodo :)

tinka? :)

Geros sitos padangos, pas mane db tokios  (h) Su Barum bravuris nepalyginsi, continental tylios, minkstesnes :H O pas tave cia R19? Kiek palikai uz padanges jei nepaslaptis?
Beje Cabrio traukiantis aki gatveje, gaila db nebetenka uzmatyt  :/

ratai R18, padangos 160 lt/vnt

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #127: 2010 Spalio 31, 16:19:37 »
Piktai iš galo atrodo,geras vaizdas  (y) (+)

Neprisijungęs MODE***

• Įrašai: 2888
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #128: 2010 Spalio 31, 16:19:55 »
Kas ten per lapas ant cabrio  :V

Neprisijungęs A200TQ

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #129: 2010 Spalio 31, 16:29:29 »
Kas ten per lapas ant cabrio  :V

Til salg, kitaip for sale :)

Neprisijungęs A200TQ

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #130: 2010 Spalio 31, 16:31:23 »
Piktai iš galo atrodo,geras vaizdas  (y) (+)

kai vaziuoji is galo, man asmeniskai tai super atrodo, bet dazniausiai tenka vairuot, o ne vaziuot is galo :D

Neprisijungęs audiofanas

• Įrašai: 853
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #131: 2010 Lapkričio 01, 09:43:30 »
nuo ko cia duslintuvo antgaliai? atrodo kaip nuo dyzelines a6:), bet piktai atrodo.

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #132: 2010 Lapkričio 01, 10:20:44 »
padangas pirkai danijoj? as sia vasara paemiau tokias mischelin pilot sport sp2 http://www.autogidas.lt/skelbimai/michelin-pilot-sport-ps2-rft-121076302.html visu nudilimas vienodas, 6mm likutis, zodziu ledines bukles padangeles, uz visas mokejau 200 lt :-], pamates gyvai vos soko negavau, nes viena nauja ~ 500 lt  :O

Neprisijungęs A200TQ

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #133: 2010 Lapkričio 01, 12:58:29 »
padangas pirkai danijoj? as sia vasara paemiau tokias mischelin pilot sport sp2 http://www.autogidas.lt/skelbimai/michelin-pilot-sport-ps2-rft-121076302.html visu nudilimas vienodas, 6mm likutis, zodziu ledines bukles padangeles, uz visas mokejau 200 lt :-], pamates gyvai vos soko negavau, nes viena nauja ~ 500 lt  :O

Lietuvoj, bet visos praktiskai kaip naujos, kazkur 6-7 mm ir vienodai nuvazinetos, tikrai manau gera kaina kaip uz tokias R18 padangas :)

nuo ko cia duslintuvo antgaliai? atrodo kaip nuo dyzelines a6:), bet piktai atrodo.

nuo S4 ar S6, koki turejo - toki sukonstravo del TA, is pradziu keistai atrode, bet poto pripratau ir visai gerai, su laiku istiesinsim :)

Neprisijungęs A200TQ

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #134: 2010 Gruodžio 09, 17:42:57 »
Na ka Danijos keliasm nupirktas Peugeot 406 2.0 HDI  :s kodel ne Audi? o gi todel, kad audi ne iperku  :[ , o su bulka vazinetis nesinori   ff

tad zylas dabar daug stoves, nors karts nuo karto reiks pavaikyt ir ji Oo)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Ar man vaidenasi, bet lyg ir visi langai juodi? Oo)

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
man ir rodos kad visi svelniai temdyti...

Neprisijungęs A200TQ

• Žiūrėti profilį
visi ir ne svelniai :)  kolkas paliksiu taip, bet jei danu pareigunai prisikabins, tai teks lupt prieki :)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
Dabar galėsi skraidyt, girtas važinėt, gatvėj nesamones daryt, ir kai mentai sustabdys pasakyk kad man stresas :D :D

Neprisijungęs MODE***

• Žiūrėti profilį
Visai neblogas paziukas dar kozos rozos visokios  (y)
Jei nepaslaptis kiek palikai , o jei paslaptis vistiek pasakyk  :D

Neprisijungęs A200TQ

• Žiūrėti profilį
Dabar galėsi skraidyt, girtas važinėt, gatvėj nesamones daryt, ir kai patruliai sustabdys pasakyk kad man stresas :D :D
sakai vekia taip? :D siaip uz langus 500 dkk bauda, tai manau pamate nesidroves stabdyt... bet kolkas turiu pasiteisinima: katik nusipirkau :D cia jie zmones supratingi :)

Neprisijungęs A200TQ

• Žiūrėti profilį
Visai neblogas paziukas dar kozos rozos visokios  (y)
Jei nepaslaptis kiek palikai , o jei paslaptis vistiek pasakyk  :D
Didzioji dalis Europos tokios kainos nesupras ;) o siaip LT butu iseje tokie pat bent 2  ff  Daniska A4 tdi 97-99 kainuoja ~3 tokius lietuviskus peugeot jei ne daugiau  :[

P.s. jei kam idomios kainos tai www.bilbasen.dk kaina dalinam per pus ir mazdaug gaunam LT (neziureti i kainas kur prirasyta "uden afgift", cia dar be mokesciu) :)
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Gruodžio 09, 23:20:45 sukūrė A200TQ »

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Dabar galėsi skraidyt, girtas važinėt, gatvėj nesamones daryt, ir kai patruliai sustabdys pasakyk kad man stresas :D :D
sakai vekia taip? :D siaip uz langus 500 dkk bauda, tai manau pamate nesidroves stabdyt... bet kolkas turiu pasiteisinima: katik nusipirkau :D cia jie zmones supratingi :)
nu perdėjau su tuo bet jo. Šiaip apsimeti urodu va pirmą kart žiemą važiuoju dėl to viršijau greitį, užsistresinau..:D Tik geriau jei moki jų kalba šnekėt, rimčiau atrodai. Gal moki jau? Pusę velnio triperis. Pas jį yra daleių filtras ar už jo nebūvimą moki po 2000kr per metus?

Neprisijungęs A200TQ

• Žiūrėti profilį
nu perdėjau su tuo bet jo. Šiaip apsimeti urodu va pirmą kart žiemą važiuoju dėl to viršijau greitį, užsistresinau..:D Tik geriau jei moki jų kalba šnekėt, rimčiau atrodai. Gal moki jau? Pusę velnio triperis. Pas jį yra daleių filtras ar už jo nebūvimą moki po 2000kr per metus?
1000kr man rodos, ir man atrodo yra, bet nesu tikras. Bet pasirinktas sitas variantas del mazo zalio mokescio ir draudimo :) plius tikiuosi po poros metu nenuvertes labai ir atgausiu bent didziaja dali pinigu...

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
nu tikėkimės kad viskas bus gerai. O dėl to partikelfilter tai pasidomėk, gal LT jį sumontuotų jei nėra.. Èia citata:
1. april 2010 blev danske persondieselbiler uden partikelfilter ekstra beskattet med 1000 kr. årligt . En eftermontering af partikel filter kan koste op mod 10.000 kr.
Ale jį danijoj sumontuot 10 gabalų gali kainuot :D

Neprisijungęs egis

• Įrašai: 4012
    • Žiūrėti profilį
masina palei paskirti - seimyninis universalas :)

Neprisijungęs A200TQ

• Žiūrėti profilį
nu tikėkimės kad viskas bus gerai. O dėl to partikelfilter tai pasidomėk, gal LT jį sumontuotų jei nėra.. Èia citata:
1. april 2010 blev danske persondieselbiler uden partikelfilter ekstra beskattet med 1000 kr. årligt . En eftermontering af partikel filter kan koste op mod 10.000 kr.
Ale jį danijoj sumontuot 10 gabalų gali kainuot :D
nu tai sakau 1000 kr i metus :) o beje kaip ir kada ta mokesti reik moket uz filtra? jis ne kartu su zaliu skaiciuojamas?

masina palei paskirti - seimyninis universalas :)
butent, seima pagausejo, reik ir automobilio atitinkamo ;)

Neprisijungęs egis

• Įrašai: 4012
    • Žiūrėti profilį
o tai tas partikel filter - cia ne katalizatorius ? :) galima gi isivirinti koki naudota :) be to tokiu metu masinas turetu tureti katalyza

Neprisijungęs MODE***

• Žiūrėti profilį
600 euru praita savaite buvau tuom darbu uzsieme  ;)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Kad žinok turi atskirai atsiūsti, bet nenoriu sumeluoti, kol nieko nesiunčia tai būk ramus. Beje sveikinu su pagausėjusia šeima :)

Egi, ne, čia tik dyzeliuose jis būna, jei neklystų DPF dar vadinamas