200'inės iš galo fotke padaryk su tai ratais kaip atrodo
Geros sitos padangos, pas mane db tokios Su Barum bravuris nepalyginsi, continental tylios, minkstesnes O pas tave cia R19? Kiek palikai uz padanges jei nepaslaptis?Beje Cabrio traukiantis aki gatveje, gaila db nebetenka uzmatyt :/
Kas ten per lapas ant cabrio
Piktai iš galo atrodo,geras vaizdas
ratai R18, padangos 160 lt/vnt
Citata iš: A200TQ 2010 Spalio 31, 16:17:24 ratai R18, padangos 160 lt/vntpadangas pirkai danijoj? as sia vasara paemiau tokias mischelin pilot sport sp2 http://www.autogidas.lt/skelbimai/michelin-pilot-sport-ps2-rft-121076302.html visu nudilimas vienodas, 6mm likutis, zodziu ledines bukles padangeles, uz visas mokejau 200 lt , pamates gyvai vos soko negavau, nes viena nauja ~ 500 lt
nuo ko cia duslintuvo antgaliai? atrodo kaip nuo dyzelines a6:), bet piktai atrodo.
Dabar galėsi skraidyt, girtas važinėt, gatvėj nesamones daryt, ir kai patruliai sustabdys pasakyk kad man stresas
Visai neblogas paziukas dar kozos rozos visokios Jei nepaslaptis kiek palikai , o jei paslaptis vistiek pasakyk
Citata iš: Domas 2010 Gruodžio 09, 22:10:03 Dabar galėsi skraidyt, girtas važinėt, gatvėj nesamones daryt, ir kai patruliai sustabdys pasakyk kad man stresas sakai vekia taip? siaip uz langus 500 dkk bauda, tai manau pamate nesidroves stabdyt... bet kolkas turiu pasiteisinima: katik nusipirkau cia jie zmones supratingi
nu perdėjau su tuo bet jo. Šiaip apsimeti urodu va pirmą kart žiemą važiuoju dėl to viršijau greitį, užsistresinau.. Tik geriau jei moki jų kalba šnekėt, rimčiau atrodai. Gal moki jau? Pusę velnio triperis. Pas jį yra daleių filtras ar už jo nebūvimą moki po 2000kr per metus?
nu tikėkimės kad viskas bus gerai. O dėl to partikelfilter tai pasidomėk, gal LT jį sumontuotų jei nėra.. Èia citata:1. april 2010 blev danske persondieselbiler uden partikelfilter ekstra beskattet med 1000 kr. årligt . En eftermontering af partikel filter kan koste op mod 10.000 kr.Ale jį danijoj sumontuot 10 gabalų gali kainuot
masina palei paskirti - seimyninis universalas