Nežinau, nebandžiau. Reiks pažiūrėti, jeigu kažką nebrangaus ir tvarkinga rasiu. Nes bent jau audi toks knob'as tai rare..
passat b5 galima rasti ir kaina nesikandzioja labai,jei nori galiu foto imesti
Oo, aliuminiai Ir kiek maždaug tokie kainuoja?
o atsiprasau uz nesupratima bet jie pas tave deres prie bendro vaizdo? ta prasme chrom aplink langus desi? ir siaip skelbimuose nesenai buvo elektriniai uzsilenkiantys,tai manau butu geresnis pirkinys tie
ateity dėsiu manau ir chromą aplink langus. Ragai chromuoti pas mane. galvojau ir aš apie elektrinius užsilenkiančius, bet ten keleivio mažas, o man tas mažas tai baisus. Ir iš mažo didelis nepasidaro. Būtu galimybė perdaryti tai gal jau ir būčiau nusipirkęs. P.S. Tie kas nesuprato, tai čia eSo veidrodėliai.
na kai uzdesi bus matyt kaip atrodo prie bendro
Nice, Stiklai kaip matau suėsti? (parudavę) Senus sukeisi stiklus ar naujus imsi?
jau čia nenuginčijamai. Uždėsiu ir tikrai nebenuimsiu. Avantgarde, tai tu čia lygiai tokį patį įkėlei. Tik nuotrauka geriau padaryta, o ne su telefonu ir belekaip. Ir tavo nuotraukoj stiklas fotochrominis.
guma aplink stikliuką turi būti ant S4 veidrodėlio, tokie kaip tavo foto buvo ir ant A4-tų