Manis to žmogaus nick'as forume. Kai aš pas jį atvažiavau tas raudonas avant'as buvo tik ka parvarytas ir stovėjo tik be lempų. Žmogus net negalvojo jo leisti dalim, bet kai as paprasiau kelių plastmasių jis pasakė, jog paskers amerikoną. Kol nuiminėjo tas plastmases aš dar jį apėjau ir pasakiau kad reiks man dangčio. Sutarėm už 60€, pasakiau, kad paimsiu už kelių dienų. Apie kažkokį užstatą net nebuvo kalbos. Su ta mintim, jog tikrai man jį palaikys buvau jau sutaręs dėl dažymo. Praėjus toms kelioms dienoms paskambinau, kad susitart paimt tą dangtį sąvininkas(Manis forume) pasakė neva jo draugeliui(tomaziux) reikia būtent tokio dangčio.. Mūsu žodinis susitarimas kaip ir nebegaliojo. Panašu, jog ne drauguose čia esmė buvo, o tiesiog daugiau pasiūlė ir tiek.. Bandė dar tas Manis teisintis man, kad nepalikau jokio užstato, bet apie tai nebuvo net kalbos. Jis pats dar pasakė, kad tikrai palaikys tą dangtį. Vienas mano geras
draugas tra pasakęs: kur pinigai ten draugų nėra.. Tokia ta visa istorija su tuo dangčiu.
![(h) (h)](http://www.audiklubas.com/forumas/Smileys/3rdpty/labas.gif)
yra kaip yra, visiems gerai nebus. Man nedega, pasidarysiu aš pats tą dangtį arba rasiu kitą.