Ar apsimoka valyti N75 vožtuvą? Ar gal geriau jį pakeisti nauju? Beje kaip jis valosi? Jei išvis valosi?
Įtariu, jog jis gali būti kaltas dėl audės nevalinimo kaikuriais momentais.. Taip pat ir tuos lagus užmynus dugna.
Valyti ten tikrai nebutu ka. Pirk kita, pora eu vertas jis. Ir paskaityk mano temoje panasia beda tika sprendziau.
O ar tinka sedano galinių durų skarda avantui?
pas mane vienas itrukes ir nesilaike normaliai, tai paemiau popierines lipnios juostos sluoksni aplipinau ir uzdejauczieda. laiko be problemu. ziedas spizinis. esu mates ir bliekinius. buciau lt galeciau padovanot pora. bo sende liko po disku keitimo. diskai rudosios palikimas
Mano atveju, kuomet truko ziedas, tai iskart uzsiziebe abs ir dar viena lempute, o ziedas nukrito nuo savo vietos. Tai jei viskas veikia, vadinasi nera ir bedos.
tada galima nesukti galvos. Prie progos gal kada ir pasikeisiu, o kolkas nekišiu ten nagų Sekantys darbai laukia: keleivio priekio ir galo durų skardų keitimas ir vairuotojo durų apatinio vyrio keitimas.
Vairuotojo durim vyrius ieskok tik nuo anglo.
O, dar vienas pastebėjau juos dažniausiai palūžusius parduoda pats šiandien vieną jau tvarkytą parsivežiau ir dar vieną turiu aplaužytą