Nesuprantu, kodėl žmones perka dvi tokias pat mašinas? Gal kas paaiškintų?
Paprasta,islipo is traktor,permes zaislus ir dyzel i skelbimus Sent from my iPhone using Tapatalk
Tipo 2.8 geriau vaziuoja?
Su salyga, kad dyzelis nera uber burtas, tai benze vien privalumai. Bent jau zmones is toli negirdi *klak klak klak* ir ziema iki darbo speji pajust silta ora is peciuko. Na o jei darbas labai netoli, tai bent esi garantuotas kad uzsivesi.
toki variklio plastika ir turiu, bent jau turetu but, jei tevas is garazo nepasalino. privesiu kartu su stabdziais, jei tiks galesi pasiimt.
Nu pvz mano 2.5 tdi v6 labai greitai sila masina.Ziema iki darbo 3km jau prie darbo gaunu silto oro.Išsiųsta naudojantis SM-A500FU Tapatalk 4 Lt
O mano benzas (ne audi) per 1km jau pradeda silta pust, tai gaunas kad dyzelis bent 3 kart blogiau syla Nera ko cia lygint bb su pirstu, benzai syla greiciau ir cia ju privalumas.
Ir garsas, garsas dyzelio, ypač 4 cilindrų baisu, V6 sulyginus murkia Sent from my iPlyta using Tapatalk
Kaip dulkių siurblys?
suprantu, kad kai vairuoji dyzelį 4 cilindrų sunku pripažinti, kad jis prasčiau skamba negu v6 P.S. Planuose koks geras bakelis, manau dar pagražes garsas.
Man tai jis normaliai skamba, geriau nei dulkių siurbliai v6 su bezdalais, aišku 5cyl dyzelis gražiau murkia.
Atrado kuom grozetis - akmens amziaus 2,8 garsu su isbirusiais katalikais