Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: xenon  (Skaityta 69729 kartus)

Neprisijungęs Spidey

• Įrašai: 1046
    • Žiūrėti profilį
xenon
« Atsakymas #150: 2008 Sausio 14, 15:54:26 »
norejau paklaust... pas mane Audi Coupe trumpos/ilgos lemputes yra atskirai :) Tai kaip su tais bi-xenon? Ar det paprastus xenonus.. t.y kiekvienom lemputem po atskira komplekta? :)

Liutazbn

• Svečias
xenon
« Atsakymas #151: 2008 Sausio 17, 21:37:50 »
O kas man pasakys kas yra Bi-xenon ir kas yra xenon ? Kuo jie skiriasi, nes kaina ju kitokia truputi. Siandien apsiziurejau matot ir sakau y savo bulkike ysimesiu tuos H4 trumpu, vistiek su ilgom mazai vazineju :) (!?)

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
xenon
« Atsakymas #152: 2008 Sausio 18, 20:47:58 »
O kas man pasakys kas yra Bi-xenon ir kas yra xenon ? Kuo jie skiriasi, nes kaina ju kitokia truputi. Siandien apsiziurejau matot ir sakau y savo bulkike ysimesiu tuos H4 trumpu, vistiek su ilgom mazai vazineju :) (!?)
Buvo rasyta anksciau, galejai paieskoti pries klausdamas ;) Bi-xenon'ai - tai xenonai su ilgosiomios ir trumoposiomis sviesomis. o kiti buna su  tik xenonai (tik trumpos), arba trumpos xenonai/ilgos halogenai, bei trumpos halogenai//ilgos xenonai. Bixenonai geriau, pries texnikine nereikes persukinet lepuciu i originalias :D bet gal kaz zino, ar nepareina (nesugenda) greitai tas ilguju/trumpuju perjungimo mechanizmas?

Neprisijungęs memnonas

• Įrašai: 398
    • Žiūrėti profilį
xenon
« Atsakymas #153: 2008 Sausio 27, 21:50:16 »
kad nekurt per naujos temos klausiu cia - bo reikalas bresta bresta niekaip nenuperku situ xenonu ....

seip dbr lyg ir paskutinis klausimas iskilo kaip atskirt tuos skaitmeminius blokelius nuo neskaitmeniniu, kad nebutu taip kad kokiu pasakysiu reik tokius istrauks is poprekystalio - va ce skaitmeniniai o realiai chz...

Neprisijungęs memnonas

• Įrašai: 398
    • Žiūrėti profilį
xenon
« Atsakymas #154: 2008 Sausio 28, 22:48:25 »
kad nekurt per naujos temos klausiu cia - bo reikalas bresta bresta niekaip nenuperku situ xenonu ....

seip dbr lyg ir paskutinis klausimas iskilo kaip atskirt tuos skaitmeminius blokelius nuo neskaitmeniniu, kad nebutu taip kad kokiu pasakysiu reik tokius istrauks is poprekystalio - va ce skaitmeniniai o realiai chz...

tai ka niekas nezino - visi pasikliove pardavejo zodziu ?  :/

• Žiūrėti profilį
xenon
« Atsakymas #155: 2008 Sausio 28, 23:29:45 »
evaldas turetu neblogai zinoti del skaitmeniniu/neskaitmeniniu blokeliu ;) kiek pamenu, savo a8-ej tikrai skaitmeninius buvo susidejes :)

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
xenon
« Atsakymas #156: 2008 Sausio 29, 08:30:46 »
yra karoc ne tik skaitmeniniai ir neskaitmeniniai.. yra dar kazkokie 0.5 skaitmeniniai :D nes man buvo sudeja paprastus blokelius, tai tie pizdukai man kartais isijungdavo, kartais ne... o tai paskui pakeite i tuos tai dabar viskas ciki piki, ir jie ne taip iskart strove , kaip paprasti... o kainu skirtumas 20lt nuo paprastu...

Neprisijungęs 2big4u

• Įrašai: 25
    • Žiūrėti profilį
xenon
« Atsakymas #157: 2008 Sausio 31, 19:31:22 »
sveiki, planuoju deti ksenonus, skaiciau, domejausi, bet vistiek iskyla klausimu i kuriuos noretusi isgirsti atsakymus is tu kurie susidure ir zino.
Turiu a4 98metu, faros ne lesines, bet su priesrukinem lempom kartum tai lempute trumpu eina h7. Klausimas, gal kas dejo i butent tokias lempas, ar susireguliavo apsvietimas, del akinimo. Jei balastas neskaitmeninis ar meto klaidas apie perdegusia lempute, ar cia tik kai stovi borto kompas (pas mane jo nera), ar nera radio trugdziu. Kokio pavadinimo rinkotes produkta, ir kodel, ka rekomenduotumete?

Neprisijungęs Kambas

• Įrašai: 1597
    • Žiūrėti profilį
xenon
« Atsakymas #158: 2008 Sausio 31, 20:18:16 »
jei pas tave nera borto kompo, tai tos klaidos tau niekur ir nemes ;)
manau del sureguliavimo problemu neturetu kilt. jei susireguoliuoji su paprasta lempute, susireguliuosi ir su xenon'u.
as pirkau vertex uz 280lt, radijo trukdziu nera, kol kas veikia gerai (tfu tfu tfu)  (h)
tik pas mane faros taivanio su lesiu ;)

Neprisijungęs 2big4u

• Įrašai: 25
    • Žiūrėti profilį
xenon
« Atsakymas #159: 2008 Sausio 31, 20:24:51 »
dekui uz atsakymus.
O siaip nesiskundi tom lesinem? maciau tu ten nemazai prirases buvai apie ju keitima ir t.t. Masciau ir as, bet kai pagalvoju, kad orig. daiktas gal geriau nors ir tecnologija sena  :) o keiciant lempas i lesines (akstes) reikia dar srote ir fiskes nusipirk kitas ar buna ir nauju, ir kokia ju kaina. Gal dar paslapti isduotum kur blokelius geriausia tavo manymu kabinti/tvirtinti.

Neprisijungęs Kambas

• Įrašai: 1597
    • Žiūrėti profilį
xenon
« Atsakymas #160: 2008 Sausio 31, 20:30:46 »
as tai padariau chaltura, pjoviau senas fiskes ir laidus litavau tiesiai prie naujos faros :s negavau tu fiskiu is karto, o faras keisti lb norejau, taip kad... :-]
pas mane buvo vieno reflektoriaus, su h4 lempute. sviete lb silpnai. pakeiciau i sitas, pagerejo zymiai, o su xenonais is viso gerai :)
viena blokeli kabinau prie oro filtro dezes varzto, kuris sukasi i auto desinio sparno puse. Sio blokelio net nesimato, o kitos puses berods tarp vairo stiprintuvo skyscio bakelio ir abs krumo ikisau :)

Neprisijungęs maruse79

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 2273
    • Žiūrėti profilį
xenon
« Atsakymas #161: 2008 Vasario 01, 02:20:05 »
man
Buvo rasyta anksciau, galejai paieskoti pries klausdamas ;) Bi-xenon'ai - tai xenonai su ilgosiomios ir trumoposiomis sviesomis. o kiti buna su  tik xenonai (tik trumpos), arba trumpos xenonai/ilgos halogenai, bei trumpos halogenai//ilgos xenonai. Bixenonai geriau, pries texnikine nereikes persukinet lepuciu i originalias :D bet gal kaz zino, ar nepareina (nesugenda) greitai tas ilguju/trumpuju perjungimo mechanizmas?
tecnikine kitais metais tik bet buvau profilaktiskai nulekes , tai anie pamate mano xenon pasake kai vaziuosi cia del tech apziuros dek paprastas lempas nes nera kazkokiu raidziu ant pacios faros, tipo priklauso halogenai ir turi jie buti, o xenon kazkoks tipo faros kodas eina, taip kad va... nebent cia tik pas mus kabinejasi

• Žiūrėti profilį
xenon
« Atsakymas #162: 2008 Vasario 02, 22:08:54 »
man
tecnikine kitais metais tik bet buvau profilaktiskai nulekes , tai anie pamate mano xenon pasake kai vaziuosi cia del tech apziuros dek paprastas lempas nes nera kazkokiu raidziu ant pacios faros, tipo priklauso halogenai ir turi jie buti, o xenon kazkoks tipo faros kodas eina, taip kad va... nebent cia tik pas mus kabinejasi
tai tu faras (zibintus) keites kad del kodo kabinejasi?

Neprisijungęs maruse79

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 2273
    • Žiūrėti profilį
xenon
« Atsakymas #163: 2008 Vasario 03, 14:12:10 »
man
 nesikeiciau zibintu, pas mane stovi halogenines faros su xenon lemputemis, va kas jiems nepatiko...
tai tu faras (zibintus) keites kad del kodo kabinejasi?

as nekeiciau nieko, tik susidejau xenon lemputes, tai tas jiems ir nepatinka
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Vasario 03, 14:15:33 sukūrė maruse79 »

• Žiūrėti profilį
xenon
« Atsakymas #164: 2008 Vasario 03, 15:52:36 »
mmm... nu gal priekabus techapziuru darbuotojai  :V atseit "jei nebuvo gaminant automobili ideti xenonai tai neturetu dabar buti" taip suprantu?

• Žiūrėti profilį
xenon
« Atsakymas #165: 2008 Vasario 03, 15:55:10 »
O dabar visiems klausimas!

Kiek kas laiko jau susideje esate xenonus? kaip jie jums tarnauja?

Kaip bixenonu turetojams? negenda (perjungimo mechanizmas)?

Neprisijungęs Sania_B4

• Įrašai: 14
    • Žiūrėti profilį
xenon
« Atsakymas #166: 2008 Vasario 03, 17:09:22 »
As tai isidejau pries 2 sawaites xenon paprastas(be ilgu isvis) bet dabar noriu ilgas pasidaryt, gal paprastus halogenus. o jeigu pas man bus artimas xenon, o tolimas halogenas, tai kaip su TA? praeiciau? ar reiktu statyt ir artimus ir tolimus xenon.(bi-xenon)

Neprisijungęs kuzma

• Įrašai: 1508
    • Žiūrėti profilį
xenon
« Atsakymas #167: 2008 Vasario 03, 18:32:19 »
pas mane bixenonai 7men. kaip sudeti,tai pries pora menesiu vienas pradejo mirkset ir uzgeso,kadangi garantija 1metai tai apkeite i nauja.

• Žiūrėti profilį
xenon
« Atsakymas #168: 2008 Vasario 03, 19:24:27 »
beje, dar butu gerai jei parasytumete kokius xenonus isideje (modelis ir pan.).  ;)

Neprisijungęs Sania_B4

• Žiūrėti profilį
xenon
« Atsakymas #169: 2008 Vasario 03, 20:52:07 »
pas man vertex audi firmos.nu tipo ant dezutes audine pavaizduota

Neprisijungęs Sania_B4

• Žiūrėti profilį
xenon
« Atsakymas #170: 2008 Vasario 03, 20:59:33 »
o tai kaip man su TA? jeigu artimas xenon, ilgos halogenas paprasta. praleistu?ar ne??????????

flex

• Svečias
xenon
« Atsakymas #171: 2008 Vasario 03, 21:25:30 »
o tai kaip man su TA? jeigu artimas xenon, ilgos halogenas paprasta. praleistu?ar ne??????????

Pas tave H4 kaip suprantu. TA svarbu yra, kad fara turėtų tebeveikiantį principą. Tavo atveju - ilgosios ir trumposios šviesos. Jei jos yra, tai praeiti turėtum, nebent užšoksi ant to, kuris kyšio nori :D

Neprisijungęs Sania_B4

• Žiūrėti profilį
xenon
« Atsakymas #172: 2008 Vasario 03, 21:58:55 »
jo pas man H4 tipo. artimos xenon, ilgos paprastas halogenas, tai su TA tada gerai jeigu pas man taip yra.o tai nesvarbu TA kad pas man artimos xenon o ilgosios halogenas??

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
xenon
« Atsakymas #173: 2008 Vasario 04, 09:18:51 »
as pries du men vertex isidejau, tai problemu jokiu kolkas, pries tai kazkokius uz 250 lt "no name" buvau isidejes, tai grazinau po keliu dienu, nes ne visada uzsidegdavo

Neprisijungęs lialius

• Įrašai: 1378
    • Žiūrėti profilį
xenon
« Atsakymas #174: 2008 Vasario 04, 09:57:38 »
imho ne tiek blokelis svarbu kiek pati lampa kad but geresnes firmos :)