Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: xenon  (Skaityta 69710 kartus)

Neprisijungęs memnonas

• Įrašai: 398
    • Žiūrėti profilį
xenon
« Atsakymas #75: 2007 Gruodžio 01, 16:18:38 »
as vel prikeliu tema kad nereiktu naujos - kas vakara vaziuojant vis sau pasizadu kita diena nuvaziuot tuos ksenonus nusipirkt, bet negaliu taip aklai pirkt... lempute stovi H4 ir kiti deda i trumpasias ksenonus ir psio, bet tokio nenoriu , noriu kad ir TA tiktu... bixenonai lieka - na bet cia jau ir kaina kyla rimtesne - o ir apie ta magnetuka lemputeje kad slankiotu velniai zino ko esu girdejes kad baisiai nepatvaru... bet ziuriu dar vienas kazkoks variantas yra kad tipo ant vienos lemputes H4 buna ksenonas trumposios ir halogenine ilgosios arba atvirksciai o ir kaina eina kaip uz paprastus tik trumposios ksenonai... kas gali jas pakomentuot - nepatvarios ar del ko ima kiti tik H4 trumpasias ir viskas...

o ir tas  www.superxenon.lt reklamuojamas ce audistam tai tik klubieciam nuolaidas teikia ar ir prijauciantiems, nes ir pas ju atstovus ziuriu kainos normaliai skiriasi... :D

vienzodziu noriu xenonu, reik H4 ... zinau tik kad neimsiu vertex firmos toliau kitu nzn, kazka gero apie PILOT esu girdejes bet ziuriu vieni is pigesniu (aisku pigeu piniginei gereu )  :D ir kad neimsiu tik trumpu ( prasilenkia su TA) , gal kas naudoja H4 xenonus ir gali patart kuriuos imt...
isvis mano slebizavones pakomentuot - gal lengveu bus apsisprest - bo deja firmose zes kaip metysiuos ir bandys bet ka ikist... aisku ir kaina labai itakoja (v)
« Paskutinį kartą keitė: 2007 Gruodžio 01, 16:25:08 sukūrė memnonas »