Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: xenon  (Skaityta 68376 kartus)

Neprisijungęs Bagyra

• Įrašai: 1310
    • Žiūrėti profilį
xenon
« Atsakymas #25: 2007 Spalio 18, 13:34:31 »
Buvau siandien kad xenonus istatytu, tai nu ups i A4 kokia pisliava, reikia visa prieki nuimineti, tai neradau pigiau 300 lt vien uz istatyma, be to chebra bijo statyt, nes neseniai tokiai pat audelei dejo, sake kompas ups nuluzo, teko perprogramuot, tai paliko 1500lt ziedams :S Maniskes bande prijungt, kompas lyg ir nepsichavo, sako galim pabandyt idet, jei prades streikuot, atjungi lempas ir leki pas mus, tada kompas nepareis, jei su lempom toliau nevazinesi, kaip prades streikuot, tai dabar ir nezinau, ka daryt, kazkaip labai jau baisu  :V

:O kazkioka cia mistika pas tave gavosi  (z) (z) (z) :O sudeti pas mane i a4 nei kas streikuoja, nepsicuoja nei nuluzo puikiausiai viskas veikia klaidu nemeto   :D nu nezinau jei mane taip butu prigazdine  (z) (z) (z) buciau is vis turbut nedejus  (z) (z) (z)

užsuk kada, perdėsiu tau juos -tai ir gliučins, or klaidas mėtys, ir kompas luž (negalėsi internete sėdėt) :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
:-] :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-]

ne nu rimtai po tokiu pasaku dar karta isitikinau kad tu dievas siame reikale
i svecius kvieti  :D :D :D :D :D as tada be masinos uzeisiu  :D :D :D
« Paskutinį kartą keitė: 2007 Spalio 18, 13:36:56 sukūrė Bagyra »